• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni üzdü...

birşey yapmayın.o da sizinle evli oldugu için her günü yıl dönümü olarak görüyordur ona sizin varlıgınız en büyük hediye onunda varlıgı size verilen bir hediyedir.
üzülmeyin nadir vardır böyle nazik düşünceli erkek milleti ama çogunlugu mandalina elma ya baglar getirde yiyek bir dilim sana gerisi banaaa..
yine de insan üzülüyor :(

normalde kadınlar böyle şeyleri abartır.. ama sizin durumunuz abartı değil bence çok haklısınız..
siz hamile haliniz ile onu düşünerek ugraşmıssınız en azından elinizden geleni yapmışsınız
herşey hediye değil yada çiçek değil bir güzel sözü ince dokunuşu ve sizi öpmesi bile yeterliymiş aslında
ama eşiniz onu bile yapmamış.. para sı var yok bilemem ama oda bahane gibi bildiğiniz öküzlük etmiş..
bence tavır koyun bir süre mesafeli olun gerekmedikçe konuşmayın hatasını anlamasını sağlayın.

Bi kere annemin doğum gününün sabahında akşam eve pasta alıp gidicem diye düşündüm aklımdaydı, iş yoğunluğu akşama unutmuşum. Sonra bizimkilerden biri aradı akşam kutlamak için o an aklıma geldi unuttuğum. Belki eşinizde yoğunluktan unutmuştur da unuttum diyememiştir

Bi kere annemin doğum gününün sabahında akşam eve pasta alıp gidicem diye düşündüm aklımdaydı, iş yoğunluğu akşama unutmuşum. Sonra bizimkilerden biri aradı akşam kutlamak için o an aklıma geldi unuttuğum. Belki eşinizde yoğunluktan unutmuştur da unuttum diyememiştir
yok hiç dusunmeden cevap verdi bugün yildonumuydu ama param yoktu dedi.

böyle bir insan değil di

normalde kadınlar böyle şeyleri abartır.. ama sizin durumunuz abartı değil bence çok haklısınız..
siz hamile haliniz ile onu düşünerek ugraşmıssınız en azından elinizden geleni yapmışsınız
herşey hediye değil yada çiçek değil bir güzel sözü ince dokunuşu ve sizi öpmesi bile yeterliymiş aslında
ama eşiniz onu bile yapmamış.. para sı var yok bilemem ama oda bahane gibi bildiğiniz öküzlük etmiş..
bence tavır koyun bir süre mesafeli olun gerekmedikçe konuşmayın hatasını anlamasını sağlayın.
zaten o kadar kirildim ki o kadar üzüldüm ki anlatamam.

ona karşı tavrim elimde değil.
ya şimdi yapsa bile boş dün yapacaktı bitti

zaten o kadar kirildim ki o kadar üzüldüm ki anlatamam.

ona karşı tavrim elimde değil.
ya şimdi yapsa bile boş dün yapacaktı bitti
artık olan olmuş birkere.. eğer sizi seviyorsa hatasını ve öküzlük ettiğini mutlaka anlayacaktır.. erkelerin cogunlugu böyle biliyormusunuz.. cok üzmeyin kendinizi..

Ayaklarım su topladı demişsin de biraz abartı buldum :)
Adam param yok demiş,yoktur yani. Sigara alınır. Tamam bir gül alabilirdi çok büyük bir para değil ama olan olmuş hamilesin ve duygusalsın. Bu konunun üzerinde fazla düşünüp canını sıkma bence.

Ayaklarım su topladı demişsin de biraz abartı buldum :)
Adam param yok demiş,yoktur yani. Sigara alınır. Tamam bir gül alabilirdi çok büyük bir para değil ama olan olmuş hamilesin ve duygusalsın. Bu konunun üzerinde fazla düşünüp canını sıkma bence.
zaten aglayabildigim kadar ağladım. kalbime ağrı girdi artık.
ciddi ciddi o kadar dolaştım ki yagmurda artık eve dönüş yolunda karnim sancilandi kasildi sürekli eve kendimi nasıl attim bilmiyorum.
aylardir böyle bir tempoya girmemistim

Bunu bilerek yapiyolar alismayalim diye kendilerini kasiyolar. Bende ayni senin gibiyim romantikligi suprizleri severim ama insanda heves birakmiyolar cok monotonlar demi. Bazen dusunuyorm sanki 2 yillik evli degilmde 62 yillik evliymisiz gibi gerci bazen 62 yillik evlileri de gouyorm tontiş nineyle dede el ele geziyolar asiklar cok tatlilar.
Odun bizimki odun

zaten aglayabildigim kadar ağladım. kalbime ağrı girdi artık.
ciddi ciddi o kadar dolaştım ki yagmurda artık eve dönüş yolunda karnim sancilandi kasildi sürekli eve kendimi nasıl attim bilmiyorum.
aylardir böyle bir tempoya girmemistim

Canım sen niye bu kadar yordun ki yağmurda filan :( üşütürsün hasta olursun bebişini tehlikye atma :(
Ve bu kadar yıpratma kendini. Bebek sen strese girince o da etkilenir ve doğduğunda çok zorluk çeersin. Bu süreçte eşinle çok fazla beklenti içine girme bence etkileniyorsan.

Eşimle çok sık tartışırız, gerek ondan kaynaklı, gerek benden..
Ama özel günleri hep önemser :nazar:
Mesela biz ilk 06.12.2012 de 01.48 de çıkmaya başlamıştık, hala her ayın 6 sında o saatte aklına gelir..
Dün tabi merak ettim, ne yapacak diye ben kendimce birşeyler yaptım.. o geldi ki eli bomboş, bir tane ekmek..
Hiç belli etmedim, neyse yemek yedik felan, çayın yanına kestane olsaydı dedim. Tamam alırım ben dedi,çıktı 15 dk sonra geldi, ama her zaman zile basardı kendi anahtarıyla girdi, ben şüphelendim tabi:)
Sonra en yakın odaya poşet bıraktığını duydum:)
Bana hiç belli etmiyor, ben de bozmadım sürprizi..
Sonra gece yarısı bir buket çiçek yaptırmış, bir tane de en sevdiğim pastadan almış , çok sevindim:)
Meğer işten gelirken almış, arabaya saklamış kestane almaya diye çıkınca da eve çıkarmış..
Umarım eşiniz bunun telafisini en güzel şekilde yapar..:dondurma:

Eşimle çok sık tartışırız, gerek ondan kaynaklı, gerek benden..
Ama özel günleri hep önemser :nazar:
Mesela biz ilk 06.12.2012 de 01.48 de çıkmaya başlamıştık, hala her ayın 6 sında o saatte aklına gelir..
Dün tabi merak ettim, ne yapacak diye ben kendimce birşeyler yaptım.. o geldi ki eli bomboş, bir tane ekmek..
Hiç belli etmedim, neyse yemek yedik felan, çayın yanına kestane olsaydı dedim. Tamam alırım ben dedi,çıktı 15 dk sonra geldi, ama her zaman zile basardı kendi anahtarıyla girdi, ben şüphelendim tabi:)
Sonra en yakın odaya poşet bıraktığını duydum:)
Bana hiç belli etmiyor, ben de bozmadım sürprizi..
Sonra gece yarısı bir buket çiçek yaptırmış, bir tane de en sevdiğim pastadan almış , çok sevindim:)
Meğer işten gelirken almış, arabaya saklamış kestane almaya diye çıkınca da eve çıkarmış..
Umarım eşiniz bunun telafisini en güzel şekilde yapar..:dondurma:
Bunu niye anlattiginizi anlamadim. Konu sahibinin amaci sizin iyi orneklerinizi gormek degil ki..

Sende benim gibi kolay kolay hediye beğenmeyenlerden misin acaba?Belki o topa girmek istemiyor artık.Ben öyle herşeyi beğenmem artık eşim istediğini al benden hediye say diyor.

Back
X