Merve hep pusu daBoşan.
Kardeşim herzaman birinci olurdu okulda aynı sınıfa gidiyorduk ona gizliden diyecem sorsun o matematik adamıBöyleleri de kendini adam sanıyor işte, seni ezikleyip kendini zeki sanacak.
Yok mu çevrende liseli bir genç, şuna bir integral sorusu sorsun?
Şaka bir yana kendimce böyle düşünüyorum ben cidden ya. Kocaysa koca. Kahır çekemem. Saçmalık çekemem. Konu sahibine denen lafları hiç çekemem.Merve hep pusu da
E video çektiğini anlamadım orda konuşunca anladim o an ne diyebilirim tabiki yaptığının yanlış olduğunu ve gönderdiği taktirde birine aramızın kötüye daha çok gideceğini vurguladım bana kardeşine gönderecektim dedi tepkim yine değişmedi sildiSizi neden video ya cekiyor ve bu ne mantiktir siz kimseye gosterme diyorsunuz.Ne munasebet birine gondermek..boyle asagalik bir hareket ne demek
bende zaten şıklar çıkıyor yada soruları çözdükçe insanın aklinda kalıyor diyorum anlamıyorduAyrıca ehliyet alalı 1 yılı geçmedi. Eşinizin sorduğu soruya benzer ne soruya rastladım ne formüle.
bu sözü akşam kullanicamDahi olsaydım senin gibisiyle mi evlenirdim deseydin.
Ne uyuz evlerden ırak.
Sosyal medya kullanmıyoruz cnm whatsapp tek var yinede içime kurt düştü akşam bakıcamSiz de onu çekin. "Bakın şimdi yanımda kendisini zeki sanan bir hödük var. Yarın buna boşanma davası açarsam, insanlara hakaret eden saygısız bir herif olduğu içindir." falan deyin. Büyük ihtimalle sosyal medyaya koyacaktır. Silinen dosyaların olduğu klasörden de sildi mi diye bir bakın. Gün geçtikçe erkeklerden daha da tiksinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?