Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize türlü hakaretler edesim var ama neyyyssse...
Durumunuza üzüldüm.

Günaydın,
Takip mesafesi senin aracının hızının yarısı kadar olmalı.
Önde araba var yolda gidiyorsun, hızın 80 ise sen 40 le gidersen takip mesafeni koruyorsun demektir.
Sorsana kocana hangi şoför oturup formülle bulduğu sonuçlara göre araba kullanıyorlar?
Öyle olsaydı bugün hiç trafik kazası yaşıyor olmazdık.
Kocanın yaptığı tamamen kompleks.
Kusura bakma da çok koca kafalı bir eşin varmış.
Ehliyeti almaktan asla çekinme, korkma!
Seninle gurur duyacağına erkeklik hormonlarına yenik düşüyor.
Sözde erkek ya bir tek arabayı erkekler kullanabiliyor!
Ayrıca araba kullanmaya başladıkça göreceksin, kurallar bir süre sonra pratiğe dönüşüyor.
Sen kendine güven.
Onların anlattığı kadar zor değil.
Bende kullanıyorum araba, anlattıkları kadar zor hiç bir şey yok.
Hem emin ol kadın şoförler, erkek şoförlerden daha dikkatli araba kullanıyor.
Başarılar dilerim, inşallah kazanırsın.

Benim esimde sen alamazsin yapamazsın dedi durdu tek seferde aldım ehliyeti üzülme çalış yap ki ona güzel bir kapak olsun salataya bak bu erkeklerin ham maddesinin bazen gerçekten kütük olduğuna inanınyrm

Eşin çok saygısız ve küstah, hep böyle midir davranışları ?
Yoksa karısının araba kullanmasını istemeyen dingillerden mi?

o nasıl eş

yükseklisans mezunuyum

zamanında zor girilip zor çıkılan bir fakülteden mezunum

20 yıldır ehliyetim var ama o formülü bilmiyorum

yani bunlar sizin eksikliğiniz vs değil aşağılamasına izin vermeyin siz de kendinizi aşağı görmeyin

Terbiyesiz adam

özgüvenini kırıyor ki sen ondan üstün bişey yapama.
hepsi kendini ezik gördüğü için

Takip mesafesi hızımızın yarısı kadar olur elbette basit bir soru ama araç kullanırken bir hızıma bakayım öndeki arabayla aramda ne kadar var hmm o zaman şurda dururum demiyorsun. Sonuçta araç kullandıkça arabanı tanıdıkça nerde ne zaman duracağını biliyorsun gözün zaten yolda öndeki yavaşlarsa sende yavaşlarsın. Bu konuyu neden çok büyütüp videoya çekmiş asıl mesele o. Yaptığı apaçık terbiyesizlik kendisi isterse üni mezunu olsun insan olamamış. İnsan yabancıya böyle davranmazken eşine asla yapmamalı. Ne haddini biliyor ne saygı sınırını..

İki şey öğreneceksin, paşanın önüne geçeceksin diye ödü kopmuş. Çık karşısına de ki '' Nooooldu, iki şey öğreniyoruz diye pek bi alevlendin, merak etme bi araba öğrenmekle senin o erişilemez seviyene (!) yükselemem. ''. Bırak biraz eeeee şey kem küm olsun, kendini açıklamak mecburiyeti duysun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…