Sorsun, sonra da 16 yaşında çocuklar yapıyor bunu enişte desin. Kendi donunu yerden kaldırmaya aciz adamcıklar kadınları dibe çekmeye çalışmıyorlar mı, uyuz oluyorum.Kardeşim herzaman birinci olurdu okulda aynı sınıfa gidiyorduk ona gizliden diyecem sorsun o matematik adamı
Amannn salla gitsin. Sen sınavına odaklanbende zaten şıklar çıkıyor yada soruları çözdükçe insanın aklinda kalıyor diyorum anlamıyordu
Eşim ilk zamanlarda da beni çok eziklemeye çalıştı bunu az çok aştık sanırım komik olduğunu düşündü ama dünden beri hiç iyi değilim yani bi insan karısını nasıl bu kadar ezikler başka insanlara karşıda kardeşime gönderecek olsa bile buna hakkı yok benim eşim hiç destek olmadı ki bana tek bildiği para versin köşesine çekilsin ne gezdirme ne ilgilenme var eve geliyor filim oyun ben yemek veririm bir şey ısterse pek istemez veririm ondan sonra o içerde ben mutfakta çocuklar o yatırıp yatağa geçiyorum. Zaten ayrıda yatıyoruz kaç aydır. Kısaca ehliyetimi alıp kursa bir kaç yıl gidip boşanırım düzelmese o süre içindeSorsun, sonra da 16 yaşında çocuklar yapıyor bunu enişte desin. Kendi donunu yerden kaldırmaya aciz adamcıklar kadınları dibe çekmeye çalışmıyorlar mı, uyuz oluyorum.
Muhatap olmayın. Kendinize kadar yapın, yiyin için, hatta evde bile yanında çok durmayın bence. Çok akıllı ise kendi işini kendi görsün bu haftasonu.
.Eşim ilk zamanlarda da beni çok eziklemeye çalıştı bunu az çok aştık sanırım komik olduğunu düşündü ama dünden beri hiç iyi değilim yani bi insan karısını nasıl bu kadar ezikler başka insanlara karşıda kardeşime gönderecek olsa bile buna hakkı yok benim eşim hiç destek olmadı ki bana tek bildiği para versin köşesine çekilsin ne gezdirme ne ilgilenme var eve geliyor filim oyun ben yemek veririm bir şey ısterse pek istemez veririm ondan sonra o içerde ben mutfakta çocuklar o yatırıp yatağa geçiyorum. Zaten ayrıda yatıyoruz kaç aydır. Kısaca ehliyetimi alıp kursa bir kaç yıl gidip boşanırım düzelmese o süre içinde
Almanyadayim Canim dil kursunu sonuna kadar yapıp süresiz almak ehliyetten sonraki amacım bu sayede rahat iş bulabilirim.
Ehliyetten sonra ilk önceliğiniz çalışmak olsun o zaman.
Beğenmiyorsa evlenmeseydi. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Siz çok değerlisiniz. Bu beyinsizin laflarını dinleyip inanmayama başladığınız gün sıkıntı olur. Kendini sevmeyen insan mutlu olamaz. Size bunu yapmasına izin vermeyin. Kendi çöplüğünde boğulsun!
Çıkmış soruları ezberle gir. Ben 1 gün çıkmış sorulara baktım, geçtim. Bazı sorular çok saçma gelecek ama o sorular çıkacak inan, özellikle onların cevabını ezberle.Kimin duası kabul olur belli olmaz kizlar ben çok çalışıyorum sizde dua edin ağustos sonunda sınava giricem sonuç ne olursa olsun haberdar edicem burdan sizi
+1Boşan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?