Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim herzaman birinci olurdu okulda aynı sınıfa gidiyorduk ona gizliden diyecem sorsun o matematik adamı
Sorsun, sonra da 16 yaşında çocuklar yapıyor bunu enişte desin. Kendi donunu yerden kaldırmaya aciz adamcıklar kadınları dibe çekmeye çalışmıyorlar mı, uyuz oluyorum.

Muhatap olmayın. Kendinize kadar yapın, yiyin için, hatta evde bile yanında çok durmayın bence. Çok akıllı ise kendi işini kendi görsün bu haftasonu.

Matematikle ne ilgisi varmis acaba benimde matematigim berbatti ama aldim whliyeti ilk seferde ustune bide bankacilik sigortacilik bolumu okudum universitede gerci hala nasil oldu bu okul anlamadim ama benim esim hep yaparsin dedi sen basarirsin seninki tam tersi ama ben olsam esim yapamazsin dese daha cok hirslanir o lafi ona yedirirdim kimse kadinlarin gucunu hafife almasin bir inada bakar.sende inat et nasil alinirmis o ehliyet goster ona

Esin senin uzerinden kendi egosunu tatmin etmis. Moralini bozarak sinav icin motivasyonunun kaybolmasi adina herseyi yapmis.
Cektigi videoyu srnden habersiz biryerlerde oaylasmasi yasal degil. Eger boyle birsry yaparsa mahkemeye vererek hakkini arayacagini soyleyebilirsin. Ozel hayatin gizliligi diye birsey var. Ustelik cektigi video seni asagilanak icin cektigi icin bununla ilgili de yasal hakkini arayabilirsin. Esin igrenc biri.

Eşim ilk zamanlarda da beni çok eziklemeye çalıştı bunu az çok aştık sanırım komik olduğunu düşündü ama dünden beri hiç iyi değilim yani bi insan karısını nasıl bu kadar ezikler başka insanlara karşıda kardeşime gönderecek olsa bile buna hakkı yok benim eşim hiç destek olmadı ki bana tek bildiği para versin köşesine çekilsin ne gezdirme ne ilgilenme var eve geliyor filim oyun ben yemek veririm bir şey ısterse pek istemez veririm ondan sonra o içerde ben mutfakta çocuklar o yatırıp yatağa geçiyorum. Zaten ayrıda yatıyoruz kaç aydır. Kısaca ehliyetimi alıp kursa bir kaç yıl gidip boşanırım düzelmese o süre içinde

video çekmek ne acayip bir şey ya.
insan eşinin her daim arkasında destekçisi olması lazım. yapamasa da fark etmez.

Her araba süren bu tarz soruların cevaplarını biliyor mu ki? Zaten öğrendikten bir zaman sonra araba sürmekte biz kadınların göz kararı pilav yapabilmeyi başarması gibi bir hal alıyor ne bu eşinizde ki atomu parçalıyormuş havası? Bilgi yarışmasındaymışsınız da joker soruda verilecek 100.000 TL'yi kaybetmişsiniz gibi sizi sorunun cevabını bilemeyince sizi azarlaması ne demek ? A-aaa vallahi bir yaşıma daha girdim ne dengesiz insanlar var be İnnnşşşşaAlllaaahhhhhhhh 1 seferde kazanırsınız sınavı da eşiniz olacak adama kapak gibi cevap olur buda pis herif

.
Ehliyetten sonra ilk önceliğiniz çalışmak olsun o zaman.

Beğenmiyorsa evlenmeseydi. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Siz çok değerlisiniz. Bu beyinsizin laflarını dinleyip inanmayama başladığınız gün sıkıntı olur. Kendini sevmeyen insan mutlu olamaz. Size bunu yapmasına izin vermeyin. Kendi çöplüğünde boğulsun!

Kimin duası kabul olur belli olmaz kizlar ben çok çalışıyorum sizde dua edin ağustos sonunda sınava giricem sonuç ne olursa olsun haberdar edicem burdan sizi

Almanyadayim Canim dil kursunu sonuna kadar yapıp süresiz almak ehliyetten sonraki amacım bu sayede rahat iş bulabilirim

Ben aptalsam sen benden aptalsın ki benle evlenmişsin diyeydin. Kusura bakma ama çok arıyor musunuz böyle adamları? Aptala bile böyle konuşulmaz ki ben yeni ehliyet aldım öyle bir soru yada konu yok. İnadına size saçma sapan bişey sormuş.

Kimin duası kabul olur belli olmaz kizlar ben çok çalışıyorum sizde dua edin ağustos sonunda sınava giricem sonuç ne olursa olsun haberdar edicem burdan sizi
Çıkmış soruları ezberle gir. Ben 1 gün çıkmış sorulara baktım, geçtim. Bazı sorular çok saçma gelecek ama o sorular çıkacak inan, özellikle onların cevabını ezberle.

Karakterleri cibiliyetleri kanları bozuk adam olamadiklar her haltı yiyecek kapasite var bublarda sosyyal .medyaya yine yuklerker o derece basit insnalar .elalem eşini yüceltir bu adilerde gömer ...

Psikolojik işkence altındasın. Videoaya çekmek? Bağırmak? Hakaret alay etmek.. herşey var. Normal bir kocan yok malesef. Diğer yönleri nasıl merak ettim valla,bu rezaletten sonra!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…