Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katiliyorum size hicbirzaman hesapladiginiz gibi olmaz o an durum ne gerektiriyorsa zaten surucu olarak hissediyorsunuz yapiyorsunuz. Ehliyeti ilk aldigim gunden beri bu sekilde kullaniyorum dediginiz gibi cok km de yaptim uzun saatler farkli ulkelerdede arac kullandim ama hicbiyerde boyle bisey ne gordum ne duydum yani.aynen
10 seneye yakındır araç kullanıyorum, üstelik ayda 2-6 bin km yaptığım bir işim vardı ve 3 yıl sürekli tek başıma uzun yol yaptım, 18 saatlik yalnız seyahatlerim oldu. diyeceğim şey şu. pratikte fren mesafesi hesaplanmaz, bunu araç kullanmaya başladığınızda otomatik olarak öğrenirsiniz, şoförlerin %90 ı da bahsettiğiniz formülü kullanmaz. takip mesafesi önemlidir ama şehir içinde buna uymaya kalkarsanız hele ki büyükşehir kavşaklarında bol bol korna yersiniz, takip mesafesi şehir içinde trafiğin akışına göre sürücü tarafından belirlenir, kitapta yazıldığı gibi olmaz. Şehirlerarasında ben hızımın yarısından fazla takip mesafesi bırakırım, özellikle yağışlı veya karlı yollarda öndeki veya karşıdan gelen araç kayabilir, salak salak konuşmasın eşiniz
evet ben de öyle sandim ya:)Başlığa bakınca ne videosu ya diye merakla girdim içeri. Neyse ki asayiş berkemalmiş![]()
Slm kızlar şimdi diyeceksiniz ki eski konu hortladı ama desteğinize ihtiyacım var yine bu ehliyet konusunda Allah rızası için bna bir şeyler deyin en son burda bi kac destek aldım hırslandım gittim yaptim sınavı kazandım sonra araba sürüş dersi başladı 25 oldu sürüş denemem hatalarım oluyor adepte olamıyorum bna yardim edin nolur