Eşim beni video çekti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son günlerde gündemde eski eşinin video görüntülerini paylaşanlar olunca sizinde konunuz ayni sandık ama sonuçta özel hayat bu yapilan cok ayip.
Eşin formülde integral kullandı mı? Ondeki aracın ve senin aracının aerodinamik yapısını nasıl açıkladı? Ondeki arabayla aynı arabaya mi sahipsin?
Boşver sen onu inşallah sınavı geçersin.

aynen
10 seneye yakındır araç kullanıyorum, üstelik ayda 2-6 bin km yaptığım bir işim vardı ve 3 yıl sürekli tek başıma uzun yol yaptım, 18 saatlik yalnız seyahatlerim oldu. diyeceğim şey şu. pratikte fren mesafesi hesaplanmaz, bunu araç kullanmaya başladığınızda otomatik olarak öğrenirsiniz, şoförlerin %90 ı da bahsettiğiniz formülü kullanmaz. takip mesafesi önemlidir ama şehir içinde buna uymaya kalkarsanız hele ki büyükşehir kavşaklarında bol bol korna yersiniz, takip mesafesi şehir içinde trafiğin akışına göre sürücü tarafından belirlenir, kitapta yazıldığı gibi olmaz. Şehirlerarasında ben hızımın yarısından fazla takip mesafesi bırakırım, özellikle yağışlı veya karlı yollarda öndeki veya karşıdan gelen araç kayabilir, salak salak konuşmasın eşiniz
Aynen katiliyorum size hicbirzaman hesapladiginiz gibi olmaz o an durum ne gerektiriyorsa zaten surucu olarak hissediyorsunuz yapiyorsunuz. Ehliyeti ilk aldigim gunden beri bu sekilde kullaniyorum dediginiz gibi cok km de yaptim uzun saatler farkli ulkelerdede arac kullandim ama hicbiyerde boyle bisey ne gordum ne duydum yani.

Başarı her zaman aynı şeylerde aranmamalı. Sizin de akademik anlamda olmasa da elbette başarılı olduğunuz bir konu vardır onu önplana çıkarabilirsiniz. Atıyorum örgü örebilirsiniz gibi...
Ancak onun sizi aşağılayarak psikolojik şiddet göstermeye, sizi yetersiz hissettirmeye hakkı yok.
Sanki kendisi her konuda becerikli bir insan mı?

Ehliyet sınavında ne formülü ya ? Ilk defa duydum araba sürerken kafamdan işlem mi yapacağım? Takip mesafesi araba hızının yarışı kadar olmalı bitti gitti işte
Bu erkeklerin araba olayındaki çok bilmisliklerine ayar oluyorum

sen yapacagin işe ehliyet almaya odaklan cnm ve gönülden iste ,bi insanın gerçekten isteyince yapamayagi şey yoktur ,ben mesela istediğim ve bu uğurda çaba harcadığım her şeye sahibim cok şükür

basit bir matematik işlemi yapabildiğini göstermek ve bununla eşinin üzerinde baskı kurmak adına bütün bu hareketleri yapan adamın sizi ezmesine sakın izin vermeyin. Zekanın okunan okullarla alakası yok. Hiç eğitim almamış birisi de son derece zeki olabilir. Kendinize haksızlık edilmesine izin vermeyin

Gerizekalı freni hesaplayanaca arabaya geçirtecek. Hesap neymiş? Süre süre otomatikleşen eylem halini alır sen istemesen de ayakların ayarlar onu. Vifeo deyince aklıma başka şeyler geldi de. Bu da daha tuhaf.

Neyse konunun özü; adam senin birşeyi başarmanı istemiyor, kendisine bağımlı kalmanı istiyor.

Ben olsam ona inat okulumu da bitirir ehliyetimi de alırım. Tamam eşimiz canımız ciğerimiz ama kimse kimseyi bu şekilde ezemez. Ben olsam çok pis hırslanır ondan başarılı olmak isterdim.

Slm kızlar şimdi diyeceksiniz ki eski konu hortladı ama desteğinize ihtiyacım var yine bu ehliyet konusunda Allah rızası için bna bir şeyler deyin en son burda bi kac destek aldım hırslandım gittim yaptim sınavı kazandım sonra araba sürüş dersi başladı 25 oldu sürüş denemem hatalarım oluyor adepte olamıyorum bna yardim edin nolur

Formülü falan boşver canım. Kocan hödüğün teki. Seni ezmeye özgüvenini bitirmeye çalışıyor.
Benim bildiğim fren mesafesi formülü çok basit bir şey ama eşin formül formül diye senin gözünü korkutmaya çalışmış.
80km hızla giden araç için fren mesafesi 8*8 =64 m dir.
50km ise 5*5 =25 metre
Formül okuyup kafanı karıştırma sıfırları at birbiriyle çarp ❤️

Slm kızlar şimdi diyeceksiniz ki eski konu hortladı ama desteğinize ihtiyacım var yine bu ehliyet konusunda Allah rızası için bna bir şeyler deyin en son burda bi kac destek aldım hırslandım gittim yaptim sınavı kazandım sonra araba sürüş dersi başladı 25 oldu sürüş denemem hatalarım oluyor adepte olamıyorum bna yardim edin nolur

yazılı sınavı geçtin mi?

Kayıt olduktan 1 buçuk ay içinde verdim yani ilk sınav tarihinde sürüşte destek bekliyorum motive edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X