Eşim beni yanına yakistirmiyor.

denizakay34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
29
-38
6
37
Merhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?

Yahudi insanlar genelde iyi eğitimli, kibar ve saygılı insanlar, başka insanların dinine veya kıyafetine laf edeceklerini sanmıyorum Eşiniz ağır saçmalamış, uydurucam derken batırmış

bence yine bir haltlar karıştırıyor, kısmetini kapatmamak için fotosunu koymuyor. Ben de karımla mutlu değilim diyordur elin kızlarını kandırıyordur emin olun foto koyarsınız kısmetleri bu ne diyebilir.

Adam zaten bir kez aldatmış, ne mal olduğu belli keşke tekrar aynı hataya düşüp evlenmeseydiniz bu iş artık dikiş tutmaz

Araya bir evlilik girmiş tekrar evlenmişsiniz.
Dikiş tutacağını düşünmediğim bir ilişki şekli.
Bu hayatı aileniz değil siz yaşıyorsunuz. Eğer mutlu değilseniz geri dönmemek üzere gidin.

Ayrıca yahudi arkadaşlar ne alaka.
Onlar müslümanlardan bile din odaklı yaşayan insanlar.

Aynı evde ayrı odalarda yatıyoruz da diyordur,yersen

İkinci sefer geldiğinde herşey düzelmiş beni çok sevdiğini hatalı olduginu anlamis gibi geldi bende herşeye. Ragmen bir şansı hak ediyor diye düşündüm ama anlamadığım beni arkadaşlarıyla bir evde bir odada tek başına birakabiliyor ne bileyim bekar erkek arkadaşıyla başbaşa salonda oturup konuşmama bir tepki vermiyor ama gel gelelim profil resmine iş gelince aslan kesiliyor he her kadınla ilişkisinde bunu yapan biri olsa anlicam huyu derim ama benden sonraki eşinin her resmini koyabiliyordu bu durumda beni sinir ediyor ve aynı evin içinde konsumak bile istemicek.hale getiriyor napmam lazım bilmiyorum ben hiçbir zaman boşanma tarafında olmadım hep birşeyleri düzeltip çözüm arama tarafindayom ama tek başına bir çözüm bulunmuyor ne yazikki en son çare burdan belki bulurum diye düşündüm.Tesekkurler yorum içinde...

Buradaki durum eşinin seni yanına yakistirmamasindan daha öte.
Keşke öyle oslaydi bı şekilde çözümü vardı.
Burada aldatılma var,yersen pişman olup geri dönmesi var,boşanma ve tekrar evlenme var.
Benim fikrim pişman olup falan sizinle geri birleşmemis bildiğiniz yokluktan yada buna benzer sebepten geri gelmiş.
Şuan olsa bence geri gelmez.
Fotoğrafa gelince kusura bakmayın ama görmesini istemediği birisi var demekki o yüzden.
Bu arada eklemek isterim ben eşimle benim fotoğrafımı sosyal medyada,wp da falan koymam istememde.

Bende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.

Saçmalardan seçmeler yahudi arkadaşları varmış eeee ? Allah aşkına bırakın bu adamı bu kadarmı değersizsiniz ikinci şans vermek bile hata ama olmuş artık..

Aileniz ne derse desin sizi yanına yakıştırma meselesi değil anlayın lütfen bu karakterdeki insanlar hiç bir ilişkiye yakışmaz çıkarları için yaşayan dengesiz ruh vampiri herif

Bende istemem normalde resim çektirmeyi bile çok düşünmem ama onun tepkisini bildigimden bu sefer değişmişmi diye düşündüm aslında ama gordumki hala benim görünüşüne ilgili sıkıntısı sürüyor hani bana gerçekten makul sebep sunsa tamam diycem ama iş yaptığı arkadaşları yahudiymis ben o resimde kapalı olunca işini baltaliyomusum bu çok saçma gerekçe etrafında çok arkadaşı var evli iş yaptigi arkadaşları hepside eşleriyle resimlerini paylasiyolar benim bu tavrı çok ağrıma gitti şahsen bana özgü tavrı var ama ayrilsakda peşimde hep hicbirzaman olmaz desemde biryerlerde benle konuşmaya can atıyor hem yakistirmiyor yanına hemde benle.olmak.istiyor anlamadım durumunu.

Cok karışık yazmışsınız ama adam size köpek çekiyor resmen siz hala yok resim yok dini konu..Gözlerinizi böyle kör eden nedir ..aşk mı alışkanlık mi.Vallahi bazı konularda ağır yazmamak için kendimi zor tutuyorum.

Sİzinle olmak istediği falan yok.Ayrica Yahudi arkadaşları kocanizi dinini bilmiyor mu? Hakikaten buna siz inandinizda biz nasıl inanalim

Çok yanlış yapmışsınız, ikinci şans verdiğiniz adam bu saatten sonra düzelmez. Boşanmayacaksanız çekeceksiniz.
Zaten ben boşanmak değil adamın benim hakkımdaki fikirlerin kaynağına inip onları düzeltmek benimle kafasınin içindeki düşünceyi birleştirip bir bütün olmak istiyorum tek istediğim bir bütün olmak aslında ama buna ben çabalıyorum sadece o yine kafasındaki saçma evlilik düşüncesini yaşıyor. Karşımdaki kadın uzulurmu ,kirmiyim düşüncesi yok hicbirzaman ben bunları düzeltmek istiyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…