Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Hayatındaki diğer kadın(lar) ın görmesini istemiyor olabilir mi?

Böyle bir adamla neden ikinci kez?

Yok istiyor ki koysun da kocasını geri kazandığını kazanan tarafın kendi olduğunu herkes bilsin

Arkadaşım neden böyle körsün ne sebeple boşandınız belli zaten senin boşanmayla işin olmaz belli adam seni boşayıp kadına gitmiş ikincisi şans mans değer çıkarma bunlar aldatma için geçerli mi sence gerçekten ? Adam seni el üstünde de tutsa unutabilecek misin bunları yaşadığını ? Neden kendine bunu yapıyorsun

Erkekler bahane konusunda çok üretici anladık ama "yahudi arkadaşım var" gerçekten orijinal bir çalışma olmuş.

Ben eşinizin yanına yakıştırmadığı olayından çok belki de muhtemel taliplerine yalnızım mesajı veriyordur. Hani adam daha önce aldatmış ya.

Bence onun yanına kendini yakıştırmayan sensin. Bundan başka bi probleminiz var mı evliliğinizde?

Ablacim sen kendini cikmaz sokaga sokmussun icinde dönüp duruyorsun ne güzel boşamissin niye hayatina aldin ki ? Hadi aldin bu adamin sana dönmesi icin bir nedeni varmi atiyorum zenginsindir yada ailen zengindir istedigi herseyi yapabiliyordur yada parayi istedigi gibi catur cutur yiyor ondanmi yaninda nedir yani yanina yakistirmiyosa başta yaptigin gibi ver eline yine bavulu gitsin bak ben kapali deglim inancim var itikatliyimdir ama sen kör degilsin sagir deglsin lal degilsin sakat degilsin seni niye yanina yakistirmasin? Böyle bi adam icin kendini degistirde demez hic kimse cünkü hic biseyi hak etmiyor. Deger verme geri cekil o korksun kaybetmekden senin sevgini kullanmasina izin verme! Sevginden okadar emin ki hala tehdit edebiliyor akilliya bak gül gec ne halt ederse etsin

Anladığım kadarıyla kadınlar ortada duruyor, adam evleniyor bunlarla sırayla ama kadınların bi fikri yok, seç beğen al..ilginçmiş Yahudi bahanesini de ilk kez duydum ve çok yaratıcı buldum, güzel ama biraz geliştirilmesi gerek çünkü aldattığı belli oluyo biraz

Memlekette koca kıtlığı var anacım. İki kadına bir koca düşüyor. Adamcağız da ne yapsın mecbur habire birini boşayıp ötekini geri alıyor. Döngü şeklinde.

Yıkandıktan sonra eski kıyafetleri giymek gibi

Ayrilmissin tekrar birlesmek mantikli olmamis. Aldatma affedilecek bir hata degil bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…