- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi denizakay34
-
Sizi sevmiyor çok bariz, bu sefer kendinize bir iyilik yapın derim ..İkinci sefer geldiğinde herşey düzelmiş beni çok sevdiğini hatalı olduginu anlamis gibi geldi bende herşeye. Ragmen bir şansı hak ediyor diye düşündüm ama anlamadığım beni arkadaşlarıyla bir evde bir odada tek başına birakabiliyor ne bileyim bekar erkek arkadaşıyla başbaşa salonda oturup konuşmama bir tepki vermiyor ama gel gelelim profil resmine iş gelince aslan kesiliyor he her kadınla ilişkisinde bunu yapan biri olsa anlicam huyu derim ama benden sonraki eşinin her resmini koyabiliyordu bu durumda beni sinir ediyor ve aynı evin içinde konsumak bile istemicek.hale getiriyor napmam lazım bilmiyorum ben hiçbir zaman boşanma tarafında olmadım hep birşeyleri düzeltip çözüm arama tarafindayom ama tek başına bir çözüm bulunmuyor ne yazikki en son çare burdan belki bulurum diye düşündüm.Tesekkurler yorum içinde...
Allah aşkına şu adamları düzeltmeyi bırakın.. BIRAKINNNNNNNN...bakın yine siz üzülüyorsunuz....neyin ısrarı bu anlamıyorum.adam sizi istemiyor.biraz gururlu olun....yapisip kaliyorsunuzZaten ben boşanmak değil adamın benim hakkımdaki fikirlerin kaynağına inip onları düzeltmek benimle kafasınin içindeki düşünceyi birleştirip bir bütün olmak istiyorum tek istediğim bir bütün olmak aslında ama buna ben çabalıyorum sadece o yine kafasındaki saçma evlilik düşüncesini yaşıyor. Karşımdaki kadın uzulurmu ,kirmiyim düşüncesi yok hicbirzaman ben bunları düzeltmek istiyorum aslında.
Merhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Siz onu boşadınız ve hala boşanmakla mı tehdit ediyor sizi? Denenmiş malı neden tekrar denersiniz ki... Hiçbir erkek inancınızın yüz, bin, milyon ...'de birine bile değmezMerhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Yok, ondan değil, çözümü yok o yüzden bulamıyorsunuz. Sizin karşınızdaki ile olmayacağını kabullenme aşamasına geçmeniz gerek. O zamana kadar kendinizi böyle yiyip bitireceksiniz gibi gözüküyor. Canınız bir adamdan kıymetli mi bir düşünün, oluru yok ki bu adamınBiliyorum hiçbir kadın zaten böyle tavrı haketmez ama evlendim ve bu sefer ilk evlendigimdeki gibi paldır küldür ani kararlar almadan düzgün bir şekilde duzeltilicek yerleri duzeltebilirsem diye çabalıyorum çünkü çevremde de hiçbir evlilik mükemmel gitmiyor kadın çabalar birşeyleri diretirse gidiyor bende hemen çareyi bosanmakta değil çözüm bulmakta arıyorum ama sanırım cozumude bulamıyorum
O zaman vereceksin bi 100bin. Gidip baştan aşağı estetik yaptıracaksın. Adam çok kıymetli ya. Böyle elinde tutarsın. Git seren serengil gibi olZaten ben boşanmak değil adamın benim hakkımdaki fikirlerin kaynağına inip onları düzeltmek benimle kafasınin içindeki düşünceyi birleştirip bir bütün olmak istiyorum tek istediğim bir bütün olmak aslında ama buna ben çabalıyorum sadece o yine kafasındaki saçma evlilik düşüncesini yaşıyor. Karşımdaki kadın uzulurmu ,kirmiyim düşüncesi yok hicbirzaman ben bunları düzeltmek istiyorum aslında.
evleniyor en azından nikahsız yaşamıyorrrrEşiniz insanlar “yine eski karısıyla evlenmiş” demesin diye o fotoğrafı koymuyor bence
Seren de öyle diyorevleniyor en azından nikahsız yaşamıyorrrr
evleniyor en azından nikahsız yaşamıyorrrr
Evet şu an anne ve babamla nikahsız yaşıyorumevleniyor en azından nikahsız yaşamıyorrrrboşandıklarında babamla nikah kıyacağım
Bencede. Eşi aldatan bir arkadasim var mesela her gün eşiyle resimlerini koyarBugun kargo geldi eşim sürpriz yapmış iki hediye almış bana..Asla çekmek resmini koymak bir yerlere aklıma bile gelmez.Bu resim çekme koyma hastalık boyutuna geldi bazı insanlarda.Ben eksik neyse onu insanların gözüne sokuyorlar diye düşünüyorum.
İşte bunlar hep yanlış evliliklerBiliyorum hiçbir kadın zaten böyle tavrı haketmez ama evlendim ve bu sefer ilk evlendigimdeki gibi paldır küldür ani kararlar almadan düzgün bir şekilde duzeltilicek yerleri duzeltebilirsem diye çabalıyorum çünkü çevremde de hiçbir evlilik mükemmel gitmiyor kadın çabalar birşeyleri diretirse gidiyor bende hemen çareyi bosanmakta değil çözüm bulmakta arıyorum ama sanırım cozumude bulamıyorum
Birincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.“Yuvam için savaşan kadınım” mı?
Ya basbaya kendini ezdiren ve bir köşeye sinmiş bir kadınsınız. Üstelik adam sizi önce aldatmış, sonra boşamış (siz onu değil o sizi boşadı gayet aşikar), sonra adam belli ki o evliliğinde de bir haltlar yedi ki yeni eşi sizin eski kocaya tekmeyi basmış, sonra adam kimseyi bulamayınca mecburen size dönmüş, siz de dünden razı olduğunuz için hemen atlamışsınız bu fikre, şimdi evlisiniz ama adam yüzünüze bakmıyor sizi fiziksel olarak da karakter olarak da beğenmiyor, sizinle herhangi bir sosyal platformda bile görülmek istemiyor, azıcık ses çıkarsanız boşarım seni diye tehdit ediyor, çok yüksek ihtimalle de halen sizi aldatıyor başkalarıyla… Ve siz gelmişsiniz burda diyorsunuz ki ben savaşçı biriyim yuvamı kurtarmaya çalışıyorum. PARDON DA ORTADA YUVA MI VAR SİZCE? SİZ ADAMIN KÜRKÇÜ DÜKKANI OLMUŞSUNUZ, SİZ ONUN SON ÇARE İSTEMEYE İSTEMEYE GİTTİĞİ YERSİNİZ. BUNLAR HİÇ Mİ GURURUNUZA DOKUNMUYOR YAHU?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?