Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Sizi sevmiyor çok bariz, bu sefer kendinize bir iyilik yapın derim ..

Bu konular beni çok üzüyor ya bilemiyorum. Ayrılmayı bir seçenek olarak görmüyorsunuz. O sizin bileceğiniz bir iş tabii. "Yanına yakışmak" için bir öneri mi arıyorsunuz?

Allah aşkına şu adamları düzeltmeyi bırakın.. BIRAKINNNNNNNN...bakın yine siz üzülüyorsunuz....neyin ısrarı bu anlamıyorum.adam sizi istemiyor.biraz gururlu olun....yapisip kaliyorsunuz

Ağrinıza giden tek şey bu mu? Cesaretiniz için ayrıca tebrik ederim.

Siz onu boşadınız ve hala boşanmakla mı tehdit ediyor sizi? Denenmiş malı neden tekrar denersiniz ki... Hiçbir erkek inancınızın yüz, bin, milyon ...'de birine bile değmez

Yok, ondan değil, çözümü yok o yüzden bulamıyorsunuz. Sizin karşınızdaki ile olmayacağını kabullenme aşamasına geçmeniz gerek. O zamana kadar kendinizi böyle yiyip bitireceksiniz gibi gözüküyor. Canınız bir adamdan kıymetli mi bir düşünün, oluru yok ki bu adamın

“Yuvam için savaşan kadınım” mı?

Ya basbaya kendini ezdiren ve bir köşeye sinmiş bir kadınsınız. Üstelik adam sizi önce aldatmış, sonra boşamış (siz onu değil o sizi boşadı gayet aşikar), sonra adam belli ki o evliliğinde de bir haltlar yedi ki yeni eşi sizin eski kocaya tekmeyi basmış, sonra adam kimseyi bulamayınca mecburen size dönmüş, siz de dünden razı olduğunuz için hemen atlamışsınız bu fikre, şimdi evlisiniz ama adam yüzünüze bakmıyor sizi fiziksel olarak da karakter olarak da beğenmiyor, sizinle herhangi bir sosyal platformda bile görülmek istemiyor, azıcık ses çıkarsanız boşarım seni diye tehdit ediyor, çok yüksek ihtimalle de halen sizi aldatıyor başkalarıyla… Ve siz gelmişsiniz burda diyorsunuz ki ben savaşçı biriyim yuvamı kurtarmaya çalışıyorum. PARDON DA ORTADA YUVA MI VAR SİZCE? SİZ ADAMIN KÜRKÇÜ DÜKKANI OLMUŞSUNUZ, SİZ ONUN SON ÇARE İSTEMEYE İSTEMEYE GİTTİĞİ YERSİNİZ. BUNLAR HİÇ Mİ GURURUNUZA DOKUNMUYOR YAHU?

Eşiniz insanlar “yine eski karısıyla evlenmiş” demesin diye o fotoğrafı koymuyor bence

O zaman vereceksin bi 100bin. Gidip baştan aşağı estetik yaptıracaksın. Adam çok kıymetli ya. Böyle elinde tutarsın. Git seren serengil gibi ol

Bencede. Eşi aldatan bir arkadasim var mesela her gün eşiyle resimlerini koyar

İşte bunlar hep yanlış evlilikler
Sizinde, sizi aldatan üzerine gidip evlenen adamla bir daha evlenmeniz gibi. Hatalar affedilir ama bu bir hata değil ki affedesiniz. Karakterin dökülüş biçimi bu kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez yani bide üzerine gidip evlenmez. Sizi sevmiyor bunu kabul etmeniz gerek, sevmediği içinde fotoğraf dahi paylaşmak istememesi çok normal. Hem kısmetini kapamak istemez yahudi işi bahane yahudiler dinine düşkün ve hoşgörülü olurlar sizin başörtünüzü napsınlar yahudi olmanızı beklemiyorlardır müslümansınız sonuçta.
Bir de kadın çabalarsa diye düşünmenize hiç anlam veremedim ? Kendine bunu yapan kadınlara inanılmaz üzülüyorum. Erkekte çabalasın bi zahmet çabası olmayan adama da güle güle denir.
Bu işin cinsiyeti olmaz ama siz daha en başından kadının sorumluluğu olduğunu kabul ederseniz kendinizi çok ezidirir ve üzersiniz
Hayat her konu da müşterek ev işi, yemek,bebek bakımı kocayı elde tutma, yatakta panter olma nedense kadının görevi sanılıyor ve bazı kadınlarda bunu kabul edebiliyor ya helal
7 yıllık evliyim hiç bir konuda bu benim görevim demedim dememde kim müsaitse onun görevidir avcı ve toplayıcı olunan mağara döneminde değiliz her şey eşit artık

adına çok sevindim derdim eski konularını bilmesem.iyi akşamlarrrrr edit:konu sahibi sözüm sana değil

Birincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…