Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Akil alır gibi degil
Biliyorum hiçbir kadın zaten böyle tavrı haketmez ama evlendim ve bu sefer ilk evlendigimdeki gibi paldır küldür ani kararlar almadan düzgün bir şekilde duzeltilicek yerleri duzeltebilirsem diye çabalıyorum çünkü çevremde de hiçbir evlilik mükemmel gitmiyor kadın çabalar birşeyleri diretirse gidiyor bende hemen çareyi bosanmakta değil çözüm bulmakta arıyorum ama sanırım cozumude bulamıyorum
 
Yanlış anlamadıysam şunu soruyorsunuz. Esim beni kapalı olduğum için yanına yakistirmiyor, oysa diğer açık kadınla her yere fotoğraf yuklemisti. Ne yapayım ben acilayim mi, boşanmak istemiyorum.

Bence bu konuyu eşinle açık açık konuşmadan gerçekte senin kapalı olman hakkında ne düşündüğünü anlaman lazım. Cat diye acilayim mı diye sorsan tabiki hayır der. Bu konuda ağzımızdan çıkacaklar hakkında bile kendimize oto sansür uyguluyoruz biz insanlar.
Sen atıyorum saçımı boyatmak istiyorum sence nasil olur de, açılmak zorunda değilsin bunun için. Yakışır filan derse demek ki adam daha bakımlı, açık bayanlardan hoşlanıyor sonucunu çıkarabiliriz. Sen de ondan sonra karar ver .
 
Profile neden karı koca resim koymak isterki insan? Eşim telefonumu alıp ikimizin resmini koysa sinir olurdum kesin.
Bugun kargo geldi eşim sürpriz yapmış iki hediye almış bana..Asla çekmek resmini koymak bir yerlere aklıma bile gelmez.Bu resim çekme koyma hastalık boyutuna geldi bazı insanlarda.Ben eksik neyse onu insanların gözüne sokuyorlar diye düşünüyorum.
 
Düzelmez işte abla kimse sonradan düzelmez, ya kabullenirsin yada boşanırsın. Kural bu yani
 
Yahudiler de var kapalı bayanlar ve dinlerine çok düşkün insanlar genelde.Koca kişisi ağır saçmalamış.
 
İnsan ikinci defa neden aynı prangayi giyer ayağına, hem de bile isteye?
Ben bir pranga olduğunu dusunmuyorum çünkü ilk evlendigimizde yaşı gençti benimde öyle üzücü şeyler yaşadım evet ama insanlar yaşları ilerledikçe hatalarını görebilirler diye düşünüyorum evet her insan için bu geçerli olmuyor bazilarida kabul etmiş gibi davranıyor sadece benimki böyle bir durum ama evlendikten sonra hemen acil boşanma tarafına ben geçmedim hiçbir anımda ben hep savasci oldum aslında ve suandada birşeyleri düzeltmek için savaşıyorum boşanma işi artık tüm ümitlerin biter düzelme eğilimi göremezsin o noktada koyarsın noktayı bende en azından böyle ve ben kendimi köle olarak değilde daha çok yuvası için savaşan biri olarak görüyorum eşine rağmen ama işte çözüm uretemeyincede yardım istemek istiyorum olay bu aslinda
 
Eşimin işleri bozuldu çok yıprandık şehir değiştirdik, iş değiştirdik, evimiz bitene kadar gorece daha az konforlu evde de kaldım .Yani evet evlilik hergun laylalay gitmedi bende evi dagitmadim sabrettim.Ama eşim beni aldatmadi bu ikisi çok farklı.Sadakat iki taraflıdır erkek yapacak kadın katlanacak diye birşey yok .
 
Çocuk var mı?
Çalışıyor musunuz?
 
Aldatilmayi nasıl affettiniz içinizde?
çok merak ettim.
ben arkadaşımı bile paylaşmıyorum.
Birinle biraz samimi olsa bozuluyorum .
 
Yahudiler de var kapalı bayanlar ve dinlerine çok düşkün insanlar genelde.Koca kişisi ağır saçmalamış.

Orası zaten baştan aşağı yalan yani Yahudilerde de dini hassasiyetle giyinen kadınlar/erkekler var gayet. Ayrıca bu insanlar hangi ülkede yaşadıklarınınd a farkındalara eşşek değiller ya sokakta tonla tesettürlü kadın var.
 
Kesinlikle,adam kesin bir halt karıştırıyor.
 
Pisman oldu döndü dedigi de, kesin obur kadin tekmeyi basmıştır. Adam boşta kalinca gelmiş, zaten konu sahibi dünden hazir
 
Aldatmayı vs geçiyorum. Siz demek ki bu durumu sindirmişsiniz. Bence daha büyük sorun sizin hayata aynı pencereden bakmamanız ve eşinizin size saygı duymaması, sizi sindirmiş olması. Nasıl çözüm bulunur bilmiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…