- Konu Sahibi denizakay34
-
Birincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.
Puahahahaj ya of haykırdımMesela sinirlenince sehpa telefon firlatip kiranlar var onlar ofe kontrolunu terapiyle belki sagliyolardir ama aldatma icin boyle bi terapi bilmiyirum. Bu huy gibi bisey olsa gerek hani kopek bkunu yermis illa dogasi gibi bisey heralde erkeklerin.ben aldatmayan erkek gormedim. Babam dahil nur icinde yatsin motor gibi adamdi. Filipinlere kadar uzanmis da ölunce anladik rehberden.
Bir de aklima bi fikra geldi. Kadin ölmus kocasini ariyomus oteki tarafta. Bakmis kendi etrafinda erkekleri dönduruyolar. Kadina demislerki kocalar kac kere aldattiysa o kadar kendi etraflarinda tur attiriyoruz. Kadin demis ee benim kocam nerde? Kadinin kocasini vantilator yapmislar
Herif toz bezine sizden daha fazla değer verirken kendi değerinizi belirlemek size kalmış. Hala bu adamdan bir ümidimiz olması ve kendinizi 'savasci' olarak tanımlamanız bana yetti,teşekkürler.Ben bir pranga olduğunu dusunmuyorum çünkü ilk evlendigimizde yaşı gençti benimde öyle üzücü şeyler yaşadım evet ama insanlar yaşları ilerledikçe hatalarını görebilirler diye düşünüyorum evet her insan için bu geçerli olmuyor bazilarida kabul etmiş gibi davranıyor sadece benimki böyle bir durum ama evlendikten sonra hemen acil boşanma tarafına ben geçmedim hiçbir anımda ben hep savasci oldum aslında ve suandada birşeyleri düzeltmek için savaşıyorum boşanma işi artık tüm ümitlerin biter düzelme eğilimi göremezsin o noktada koyarsın noktayı bende en azından böyle ve ben kendimi köle olarak değilde daha çok yuvası için savaşan biri olarak görüyorum eşine rağmen ama işte çözüm uretemeyincede yardım istemek istiyorum olay bu aslinda
Inanamiyorum nasil geri dondigundd kabul ettiniz sonucta baskasiyla evlenmis yahu.
Bu defa siz ona tekmeyi sallayın yanıma yakısmıyorsun diye.Merhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Ya ne sansindan bahsediyosuniz adam sanki bikere aldatmis affetmisiniz bosanmis baskasiyla evlenmis sıkılmış size geri donmus sozde sans verdim diyosunuz adam hepinizi kullaniyo yani ne sansi? Kapali bir esi oldugunu cevresi bilmesini istemiyor olabilirBende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.
Ahh cherry ben yazacaktım aynısını. Adam kesin kısmetim kapanmasın diye uğraşıyor. Konu sahibi kendinizi eksik hissetmeyin beni mi beğenmiyor diye. O adamdan ancak cacığa hıyar olur bu saatten sonra
Adam haklı. Felsefesi de "Amasyanin bardağı ,biri olmazsa biri daha"
Kafanızın almadığı çok belli.Bende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?