Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Aldatıldığınız zaman mı savaşçıydınız? Adam başka bir kadını seçmiş, sizi aldatıp üstüne boşayıp o kadınla evlenmiş. Bu durumda savaşı kaybetmiş olmuyor musunuz? O’nu da boşamış tekrar size dönmüş. Çünkü yaş geçiyor, evi derleyip toplayacak, yemeği çamaşırı temizliği yapacak, düzen sağlayacak biri lazım. Güvendiği biri de var.

Hiç bana kırılmayın kızmayın ama beraber fotoğrafınıza itiraz etme nedeni kesinlikle sizi kendine yakıştırmaması. Bugün bir imkan oluşsa genç, gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven bir kadınla yakınlaşsa yine bırakıp gidecek bir karakter bu. Değerinizi kendiniz belirleyin, eşinizin git gellerine göre değil. Adam yuva olarak görmüyor ki, geçici gelip sığınmış size. Siz kapalısınız ona ayak uyduramıyorsunuz. Psikiyatri dalında eğitiminiz var mı? Bu adamı asla düzeltemezsiniz, niye ömrünüzü heba ediyorsunuz? Eşime rağmen savaşıyorum ne demek? Yani beni istemediğini bile bile adamı zorla bana ve eve bağlamaya çalışıyorum mu diyorsunuz? Bu da iyiymiş. Bu adamı anca yaşlanınca elden ayaktan düşünce eve bağlarsınız. Sonra da ya “en sonunda zafer kazandım” dersiniz ya da başınızı taşlara vurursunuz gençliğim enerjim ömrüm heba oldu diye.

Ne ikinci şans böyle ikinci şans mı olur şans bunun neresinde.

Sen o kapıyı böyle açık tuttukça daha çok gelir gider. Böyle bir evlilik olmaz. Başka bişey yaşıyorsunuz siz. Hadi o gelmiş sığınmış sana. Sen belediye misin cnm. Sığınma evi misin. Başında erkek olsun diye boş konuşan biri var senin etrafında ondan kurtul. Onun aklı kendine yetmemiş. Bi de sana akıl vermiş. Bu adam seni aşağıya çeker. Onla uğraşcağına hayatını yaşa. Böyle erkek lazım değil. Bak senin için söylüyorum. Sen gözünü sıkı sıkı yumarsan biz sana nasıl gösterelim. Böyle olmaz. Bi dışardan bak kendine hiç birşeye hele de bu adama asla asla mecbur değilsin. Haydee başka kapıya diyemedin mi cnm yaa

Şöyle olabilir mi ?Hayatında sana benzemeyen farklı kadınlar istiyor...ama senin kendi hayatına devam edip başka bir adamla mutlu olmanı istemiyor olabilir mi?

Ahhhh beee, nasıl kabul ettin o adamı? Onun boşarım diye tehditlerine kahkaha atıp, git sen dava aç. Bir kere o gururu kenara bıraktığında bazı erkekler böyle adileşiyor işte. Kendinize saygınızı kaybetmeyin sakın…

çözüm falan bulamazsınız söyliyim
sizi yanına yakıştırmamak değil bu o KİM de sizi yanına yakıştırmayacak
basbayağı çapkınlık yapıyor yapacak ondan koymuyor resim

soruldu söylemediniz.. çocuğunuz var mı?

Yahudi arkadaslar ne alaka?
Evde kendi imkanlarınızla sadakatsız mı cekiyosunuz nedir?
Sizi aldatmıs geri evlenmissiniz ne bekliyorsunuz ki?

Dini yönünüz çok kuvvetli olsa aynı adamla ikinci kez evlenmenin hükmünü bilmeniz gerekirdi diye düşünüyorum

Bu evliligi yurutnek isteyen caba sarfeder. Ancak caba tek tarafli olmaz. Iki tarafinda gayret etmesi gerekir. Duzelmesi icin sadece siz caba sarfederseniz, sadece uzatmalari oynarsiniz.
Esiniz belli ki ikinci esinden bosandiktan sonra yemek, camasir gibi ihtiyaclari icin ya da boslukta oldugundan geri donmus olabilir. Pek seviyor gibi gorunmuyor. Cunku sizi her halinizle kabul ederdi. Eger sizden utaniyorsa neden hayatina dahil etti? Muhtemelen sizi evde tutup disarida baska hayatlar yasiyor. Baska dinden arkadaslarinin olmasi da bahane. Arkadaslari esinizin secimine saygi gosterir eger bh derece iyi arkadas iseler, ki ben esimi seviyorsam arkadaslarimin ne dusundugunu takmam bile. Hatta hayatima aldigim esime bahane bulan insanla da gorusmedim. Demek ki esinuz icin siz oncelikli degilsiniz. Sizinle ikinci defa evlenmesi cok sevdiginden degilmis. Bu evlilige devam ederek degerinizi daha da dusurursunuz. Bu adam 5 para etmez biri, boyle birisi de duzelmez. Olmayan birseyi de oldurmaya calismak bosuna. Bu adami jendi coplugunde birakin, hayatinuzin geri kalanini kurtarin.

Bir insanin karakteri 7 yasina kadar oturur. Insan 7sinde ne ise 70inde de odur. Doktorlari da boyle soyluyor.
Kimse duzelmez. Duzeleni gormedi.. en fazla degismis numarasi yapar. Cunku karakter degismez.
Sorun su ki esin gercekten sevse idi onceligi sen olurdun, kapali acik olman işin bahanesi. Zorla kendini sevdiremezsin. Bir de o ugrasmiyorsa sen tek basina Don Kişot'un yel degirmeniyle savasmasi gibi savasirsin, bu da sacma olur. Birsey elde edemezsin. Cunku o sadece seni elde tutuyor, disarida istedigi gibi yasayip evde sana yemegini yaptiriyor.

gerçekten 2.ye aynı kişiyle mi evlendiniz? yanlış mı anlıyorum? aldattı, yakaladınız, boşandınız, o kadınla evlendi, sonra boşandı ve yine evlendiniz. neden diye sormadan edemiyor insan... tövbeeeesstt

Profile neden karı koca resim koymak isterki insan? Eşim telefonumu alıp ikimizin resmini koysa sinir olurdum kesin.

Bakın ben zafer kazandım, kocişimi geri aldım demek için.
Kaldı ki, aynı kişiden farklı bir sonuç beklemek, 101. kattan aşağı düşüp ölen kişinin tekrar atlayayım, bakalım ne olacak demesi kadar saçma. "BANA GÖRE!"

Adamın biri kapağında hediye olan içeceklerden birini almış. Kapağı açmış "tekrar deneyin"yazıyormuş. Adam kapağı kapatıp tekrar açmış.

Sizinki de bu hesap. Şişe aynı kapak aynı kaç kere kapatıp açarsanız açın sonuç aynı olacak.

Yaptığınız şeyi" savaşma" olarak nitelendirip kendinizi avutmayın ayrıca. Alakası yok.

Yani bile bile gitmişsiniz tekrardan bence ayrılın çok üzülürsünüz

Yanına yakıştırmıyor değil aldatıyor işte neden kendinizi inandırmak için böyle saçma sapan bahane buldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…