• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni yeterzsiz buluyor

Ayda bir mi? Bu adamın yetersizliklerini senin üzerine yükleyip ruhunu emmesi ve senin kendini yetersiz hissetmen çok saçma. Yetersiz olan kocan, hem de aşırı yetersiz. Yazım hatalarınız beni benden aldı söylemeden edemedim kusura bakmayın. Bence ayda bir demek aciliyetle çözülmesi gereken cinsel problem demek

Yine tartıştık. Çok ağladım. Gerçekten anlayamıyorum. 1.5 aydır ilişkiye bile girmedik. Rutin gibi olmuş. İsteği yok, benimde artık bu gidişle hiç bir isteğim kalmayacak..anlık sinirlenip bir çok ağır laf söylüyor sonra da özür dileyip, beni çok sevdiğini söylüyor..ne yapacağımı şaşırdım..kendimi iyi hissetmiyorum. Bana feminist olduğumu, kadın değil çocuk gibi olduğumu, ev için hiç bir şey yapmadığımı, çocuk yapmaya hazır olmadığımı vs gibi çok ağır sözler söyledi..zoruma gidiyor. Hemde çok. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. O da üzülmeyi hak etmiyor. Kendisini bazen öyle hallere sokuyor ki, geceleri rahat uyumadığı oluyor. Yani karşılıklı birbirimizi yıpratıyoruz 1.5 yıldır. Nereye kadar sürecek bilmiyorum. Hep tamam diyorum aldırma geçer ama olaylar tekrarlanıyor ve gittikçe ruhum yıpranıyor..ne romantizm kaldı, tanıştığımızda defter almıştım ben ki yazı yazmayı çok severim evlendiğimizden beri bir satır yazmadım..o kadar ki beynim bulanık..bir satır bile yazamaz hale geldim..

Boşanmak diyorsunuz fakat ben bunu böyle hayal etmedim. Hep dik ağır başlı bir kız oldum, beni çok isteyen oldu..örnek gösterilirdim hep..şimdi ayrılsam bunu kabullenemem..bir daha evlenmeyi bile düşünemem..oysa aile kurmak çocuk sahibi olmak benim de hayalim..iki duvar arasında gibi hissediyorum..başımı bir duvardan diğer duvara vurur gibiyim...

Bu sana ozel degil merak etme bu sacma toplumda en egitimli insan bile bosanmayi başarisizlik olarak gorur ve yapamaz. Ama oyle bisey yok. Iki kisinin ozeline bile isteye yapilmis devlet müdahalesini ortadan kaldiriosun sadece. Illa ayrilmicam seviyorum diyosan hic olmazsa odalari ayirin. Farkli yataklarda yatin. Bi sure oyle deneyin ama eşin iktidarsiz once onda bi anlasalim.

söylediklerinize bakılırsa evlenmeden önce daha sosyal ve aktif biriymişsiniz ve eşiniz de sizi böyle tanımış belki de sizi seçmesinin ve sevmesinin nedenlerinden biri de bu aktifliğinizdi.. Evlendikten sonra aynı şeyleri göremeyin doğal olarak başka arayışlara girmeden bunu size iletmiş siz de gerekli çabayı sarf ettiğinizi söylüyorsunuz da acaba gerçekten öyle mi..yani demek istediğim eşiniz haklı olabilir sonuçta evlilik demek sorumluluk demek evin sorumluluğu nedeniyle eşinize ve kendinize yeterli özeni gösteremeyebilirsiniz adam da bunu söylemek istiyor..bence aile terapistine falan gidip sorunlarınızı çözmeyi deneyebilirsiniz, boşanacak kadar büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum aranızda..belki eşinizin taleplerini beklentilerini azaltması için destek almanız yararınıza olur.

Ayda bir mi? Bu adamın yetersizliklerini senin üzerine yükleyip ruhunu emmesi ve senin kendini yetersiz hissetmen çok saçma. Yetersiz olan kocan, hem de aşırı yetersiz. Yazım hatalarınız beni benden aldı söylemeden edemedim kusura bakmayın. Bence ayda bir demek aciliyetle çözülmesi gereken cinsel problem demek

Yazım hatalarım için kusuruma bakmayın. Türk asıllı Avrupa’da doğdum büyüdüm eğitimimi gördüm. Türkçemi daha sonradan geliştirdim. 4 dil konuşuyorum bazen hatalarım olabiliyor Türkçe’de bağışlayın beni..:)

Herneyse..eğitimli olsak bir sürü dil konuşmayı bilsek bile aramızdaki iletişim anlayış sorunlarını çözemedik ve en kötüsü de unutulmayacak yaralar kazdık kalplerimizde. Öyle bir dereceye gelmişim ki iş yerimde bile konsantre olamıyorum, eve dönerken gözlerim doluyor iyice hassas oldum dokunsan ağlayacağım o derece..

Herneyse..eğitimli olsak bir sürü dil konuşmayı bilsek bile aramızdaki iletişim anlayış sorunlarını çözemedik ve en kötüsü de unutulmayacak yaralar kazdık kalplerimizde. Öyle bir dereceye gelmişim ki iş yerimde bile konsantre olamıyorum, eve dönerken gözlerim doluyor iyice hassas oldum dokunsan ağlayacağım o derece..
Canım yanlış anlama ama bence senin eşin de sıkıntı büyük. Bi çok erkek eve geldiği zaman bakımlı sexi kadına yok diyemez. Cinsellik evliligin bi tür kolonu gibi ayakta tutuyor gereksiz yere niye ayda bir yapma gereği duyuyor. Sana tavsiyem eskiden nasılsan yine öyle ol. Bekarken çokda bakımlı degilmissin şimdide bakım yap ama daha çok sosyal faaliyetlere odaklan bak eşin yine sana söyleyecek laf buluyor mu.

Bence eşine boşanmayı teklif et .
Onun sana ettiği tekliften daha mantıklı bence...:super:
Ayrıca seni çocuk sahibi olabilecek biri gibi görmüyormuş öyle mi , kendisi koca olmayı bile becerememiş , baba olmayı becerecegını sanıyor galiba .:KK34:
Ayrıl

Senin gbi bir kadının bunları yaşaması inan beni çok sinirlendirdi. Her şekilde donanımlısın eşinde bunun aşırı farkında. Kendini her anlamda yetersiz hissediyor. Eşiyle övünmüyor gurur duymuyor. Aksine bunları dile getirmesi gerekirken seni eziyor. Yetersizim diye dolanma ortalıkta. Sen daha iyi şeylere layıksın. Beden hayatına seni sen oldıgın için seven biri olmasın.içini kıpırdatacak biri.Neden bu adamla birlikte olmakta ısrar ediyosun. Madem yetersizsin diyor sana . Kendine onu her anlamda tatmin edecrk birini bulsun. Lütfen kendine eziyet etme yaaa.
Boşan lütfen ve kendin için yaşa. Bunları yaşamak içinmi çalıştın çabaladın arkadaşım.
Üzerinden sirkele o tozu. Ve nefes al..
İnsanların ne dedigide hiç önemli degil. Gelsinlerde evde onlar yaşasınlar bakalım neler oluyo. Bu elalem doyurmuyo bizim karnımızı. Boşa bu adamı..

Senin gbi bir kadının bunları yaşaması inan beni çok sinirlendirdi. Her şekilde donanımlısın eşinde bunun aşırı farkında. Kendini her anlamda yetersiz hissediyor. Eşiyle övünmüyor gurur duymuyor. Aksine bunları dile getirmesi gerekirken seni eziyor. Yetersizim diye dolanma ortalıkta. Sen daha iyi şeylere layıksın. Beden hayatına seni sen oldıgın için seven biri olmasın.içini kıpırdatacak biri.Neden bu adamla birlikte olmakta ısrar ediyosun. Madem yetersizsin diyor sana . Kendine onu her anlamda tatmin edecrk birini bulsun. Lütfen kendine eziyet etme yaaa.
Boşan lütfen ve kendin için yaşa. Bunları yaşamak içinmi çalıştın çabaladın arkadaşım.
Üzerinden sirkele o tozu. Ve nefes al..
İnsanların ne dedigide hiç önemli degil. Gelsinlerde evde onlar yaşasınlar bakalım neler oluyo. Bu elalem doyurmuyo bizim karnımızı. Boşa bu adamı..

Çok enteresan bir durumum var. Bir yandan beni yükseltiyor, bana çok iyi okullarda okduğumu, başarılı bir bayan olduğumu, çok iyi kalpli temiz yürekli biri olduğumu söyler. Fakat diğer yandan da bir sürü ağır sözler sayıyor. Sinirli olduğunda söylediği şeylerin hepsini düşünmese bile, bunları sürekli duyduğum için artık beynime kazınmış. Bana kaç defa bakımsız olduğumu, evimle ilgilenmediğimi pek sosyal olmadığımı söyledi ve bunlar artık beynime kazındı. Bütün hafta hep o sözler aklıma geldi. Halen de gerginim. Herşeyi en baştan hep alttan aldım sinirlendiğinde hiç bir zaman karşı çıkmadım hep durumu sakinleştirmek için uğraştım. Fakat ruhum yıprandı artık halim kalmadı. Bu hafta işte bile ağlayasım geliyordu, konsantre olamıyordum. Her an ağlayacak gibi bir ruh halindeyim. Oysa ki güçlü bir kadınım ama 1.5 yıl sonrası gücüm kalmadı...

Günlerdir fırsat buldukça sadece okudum. Yazmayı düşünmüyordum. Bu başlığı okuyunca dayanamadım.

Başlarda adamin cinsel fantazi peşinde olan, OKB'li, metroseksuel takilan sosyopat ruhlu bir şehir züppesi olduğunu düşündüm. Serde biraz saflık var ya, herkese inanmak gibi. Bu yüzden konu sahibini anlamaya gayret ettim ve mantikli şekilde ne yapabilir? Diye de düşündüm. Ancak okudukça sonunda aslinda bu konunun yazan kişinin fantazisi olduğuna inandim.Yani bence kurmaca bir konu. Ve kadınlarla dalga gecmek isteyen bi küçük bey tarafindan KK nın degerli uyelerinin tepkisini merak edip senaryolastirilmis sanki. Zira konu sahibinin ifadelerinde bir dolu tutarsizlik var, adeta uyelerin zekasiyla dalga geçer gibi.
Aslında bunu başka bir kaç konuda da fark ettim. Kardeşim paylaştığın sorunun hakkinda kesin kararin fikrin zaten varsa neden soruyorsun?.
Boş vaktin coksa yararli birşeyler yap...Milletle dalga geçer gibi takilma... Yani yorum yazdığımız icin hepimiz adina üzülüyorum.
Bazi paylasimlarsa cok gerçekçi geliyor, sorun sahibi adina üzülüyorum.

Elbette yanılma payım var.
Eğer bu konu gerçekse; bu adamdan hayır gelmez. Kendi maddi durumunda iyiymiş, eşinin götürmesini nimet olarak gördüğün yurt dışı gezilerine kendin de gidebilirmişsin, vs.vs. Peki bu durumda kendini bu kadar aşağılatman neden? Eğer sevgi diyorsan seninki de hastalıklı bir sevgi değil. Kendini de bir gözden geçir derim.

Telefonda yazmak daha cok imla ya da ifade hatasına neden olabiliyor.

...Senin sevgin de hastalikli bir sevgi, saglikli degil... olacakti.

Günlerdir fırsat buldukça sadece okudum. Yazmayı düşünmüyordum. Bu başlığı okuyunca dayanamadım.

Başlarda adamin cinsel fantazi peşinde olan, OKB'li, metroseksuel takilan sosyopat ruhlu bir şehir züppesi olduğunu düşündüm. Serde biraz saflık var ya, herkese inanmak gibi. Bu yüzden konu sahibini anlamaya gayret ettim ve mantikli şekilde ne yapabilir? Diye de düşündüm. Ancak okudukça sonunda aslinda bu konunun yazan kişinin fantazisi olduğuna inandim.Yani bence kurmaca bir konu. Ve kadınlarla dalga gecmek isteyen bi küçük bey tarafindan KK nın degerli uyelerinin tepkisini merak edip senaryolastirilmis sanki. Zira konu sahibinin ifadelerinde bir dolu tutarsizlik var, adeta uyelerin zekasiyla dalga geçer gibi.
Aslında bunu başka bir kaç konuda da fark ettim. Kardeşim paylaştığın sorunun hakkinda kesin kararin fikrin zaten varsa neden soruyorsun?.
Boş vaktin coksa yararli birşeyler yap...Milletle dalga geçer gibi takilma... Yani yorum yazdığımız icin hepimiz adina üzülüyorum.
Bazi paylasimlarsa cok gerçekçi geliyor, sorun sahibi adina üzülüyorum.

Elbette yanılma payım var.
Eğer bu konu gerçekse; bu adamdan hayır gelmez. Kendi maddi durumunda iyiymiş, eşinin götürmesini nimet olarak gördüğün yurt dışı gezilerine kendin de gidebilirmişsin, vs.vs. Peki bu durumda kendini bu kadar aşağılatman neden? Eğer sevgi diyorsan seninki de hastalıklı bir sevgi değil. Kendini de bir gözden geçir derim.

Psikopat misiniz acaba? Gercek olsa neee fiction olsa neee. Yapacagin yorum mu degisecek? Duzgun yorum yap da sahteyse bile ayni durumdaki bir baskasi bakip feyz alsin.

Burada sizinle polemige girmemek icin om den yazdim ama sanirim kapali.

Yorumuma bu kadar celallendigine göre, psokopat misiniz gibi bi soruyla giriş yaparak mesela, dedim acaba konunun sahibi misiniz? Malum başka bir nick almak zor degil

Yorumuma bu kadar celallendigine göre, psokopat misiniz gibi bi soruyla giriş yaparak mesela, dedim acaba konunun sahibi misiniz? Malum başka bir nick almak zor degil

Konu sahibi benim ve bir kadınım. Lütfen konuyu başka yerlere gereksizce çekmeyin. Yaşadığım durumu paylaşıp biraz rahatlamak istedim. Çünkü içime çok fazlasıyla atıyorum ve etrafımda kimseyle paylaşmıyorum. Teşekkür ederim.

O nasıl bir sevgi öyle. Siz, siz olmaktan çıkmışsınız. Bencilce isteklerle dolu eşiniz. Bu kadar fedakar olmayın .

Peki...Maksat konuyu başka yönlere çekmek değildi.
Belki kendinizle ilgili çizdiğiniz portrede gayet bilinçli bir kadın gördükten sonra son mesajınızdaki yakınmalar kafamda çelişmiş olabilir.

Back
X