Sizi mutlu etmek icin her seyi yapiyor, oyle mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi mutlu etmek icin her seyi yapiyor, oyle mi?![]()
Yine tartıştık. Çok ağladım. Gerçekten anlayamıyorum. 1.5 aydır ilişkiye bile girmedik. Rutin gibi olmuş. İsteği yok, benimde artık bu gidişle hiç bir isteğim kalmayacak..anlık sinirlenip bir çok ağır laf söylüyor sonra da özür dileyip, beni çok sevdiğini söylüyor..ne yapacağımı şaşırdım..kendimi iyi hissetmiyorum. Bana feminist olduğumu, kadın değil çocuk gibi olduğumu, ev için hiç bir şey yapmadığımı, çocuk yapmaya hazır olmadığımı vs gibi çok ağır sözler söyledi..zoruma gidiyor. Hemde çok. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. O da üzülmeyi hak etmiyor. Kendisini bazen öyle hallere sokuyor ki, geceleri rahat uyumadığı oluyor. Yani karşılıklı birbirimizi yıpratıyoruz 1.5 yıldır. Nereye kadar sürecek bilmiyorum. Hep tamam diyorum aldırma geçer ama olaylar tekrarlanıyor ve gittikçe ruhum yıpranıyor..ne romantizm kaldı, tanıştığımızda defter almıştım ben ki yazı yazmayı çok severim evlendiğimizden beri bir satır yazmadım..o kadar ki beynim bulanık..bir satır bile yazamaz hale geldim..
Boşanmak diyorsunuz fakat ben bunu böyle hayal etmedim. Hep dik ağır başlı bir kız oldum, beni çok isteyen oldu..örnek gösterilirdim hep..şimdi ayrılsam bunu kabullenemem..bir daha evlenmeyi bile düşünemem..oysa aile kurmak çocuk sahibi olmak benim de hayalim..iki duvar arasında gibi hissediyorum..başımı bir duvardan diğer duvara vurur gibiyim...
Ayda bir mi? Bu adamın yetersizliklerini senin üzerine yükleyip ruhunu emmesi ve senin kendini yetersiz hissetmen çok saçma. Yetersiz olan kocan, hem de aşırı yetersiz. Yazım hatalarınız beni benden aldı söylemeden edemedim kusura bakmayın. Bence ayda bir demek aciliyetle çözülmesi gereken cinsel problem demek
Canım yanlış anlama ama bence senin eşin de sıkıntı büyük. Bi çok erkek eve geldiği zaman bakımlı sexi kadına yok diyemez. Cinsellik evliligin bi tür kolonu gibi ayakta tutuyor gereksiz yere niye ayda bir yapma gereği duyuyor. Sana tavsiyem eskiden nasılsan yine öyle ol. Bekarken çokda bakımlı degilmissin şimdide bakım yap ama daha çok sosyal faaliyetlere odaklan bak eşin yine sana söyleyecek laf buluyor mu.Herneyse..eğitimli olsak bir sürü dil konuşmayı bilsek bile aramızdaki iletişim anlayış sorunlarını çözemedik ve en kötüsü de unutulmayacak yaralar kazdık kalplerimizde. Öyle bir dereceye gelmişim ki iş yerimde bile konsantre olamıyorum, eve dönerken gözlerim doluyor iyice hassas oldum dokunsan ağlayacağım o derece..
Senin gbi bir kadının bunları yaşaması inan beni çok sinirlendirdi. Her şekilde donanımlısın eşinde bunun aşırı farkında. Kendini her anlamda yetersiz hissediyor. Eşiyle övünmüyor gurur duymuyor. Aksine bunları dile getirmesi gerekirken seni eziyor. Yetersizim diye dolanma ortalıkta. Sen daha iyi şeylere layıksın. Beden hayatına seni sen oldıgın için seven biri olmasın.içini kıpırdatacak biri.Neden bu adamla birlikte olmakta ısrar ediyosun. Madem yetersizsin diyor sana . Kendine onu her anlamda tatmin edecrk birini bulsun. Lütfen kendine eziyet etme yaaa.Herneyse..eğitimli olsak bir sürü dil konuşmayı bilsek bile aramızdaki iletişim anlayış sorunlarını çözemedik ve en kötüsü de unutulmayacak yaralar kazdık kalplerimizde. Öyle bir dereceye gelmişim ki iş yerimde bile konsantre olamıyorum, eve dönerken gözlerim doluyor iyice hassas oldum dokunsan ağlayacağım o derece..
Senin gbi bir kadının bunları yaşaması inan beni çok sinirlendirdi. Her şekilde donanımlısın eşinde bunun aşırı farkında. Kendini her anlamda yetersiz hissediyor. Eşiyle övünmüyor gurur duymuyor. Aksine bunları dile getirmesi gerekirken seni eziyor. Yetersizim diye dolanma ortalıkta. Sen daha iyi şeylere layıksın. Beden hayatına seni sen oldıgın için seven biri olmasın.içini kıpırdatacak biri.Neden bu adamla birlikte olmakta ısrar ediyosun. Madem yetersizsin diyor sana . Kendine onu her anlamda tatmin edecrk birini bulsun. Lütfen kendine eziyet etme yaaa.
Boşan lütfen ve kendin için yaşa. Bunları yaşamak içinmi çalıştın çabaladın arkadaşım.
Üzerinden sirkele o tozu. Ve nefes al..
İnsanların ne dedigide hiç önemli degil. Gelsinlerde evde onlar yaşasınlar bakalım neler oluyo. Bu elalem doyurmuyo bizim karnımızı. Boşa bu adamı..
Günlerdir fırsat buldukça sadece okudum. Yazmayı düşünmüyordum. Bu başlığı okuyunca dayanamadım.
Başlarda adamin cinsel fantazi peşinde olan, OKB'li, metroseksuel takilan sosyopat ruhlu bir şehir züppesi olduğunu düşündüm. Serde biraz saflık var ya, herkese inanmak gibi. Bu yüzden konu sahibini anlamaya gayret ettim ve mantikli şekilde ne yapabilir? Diye de düşündüm. Ancak okudukça sonunda aslinda bu konunun yazan kişinin fantazisi olduğuna inandim.Yani bence kurmaca bir konu. Ve kadınlarla dalga gecmek isteyen bi küçük bey tarafindan KK nın degerli uyelerinin tepkisini merak edip senaryolastirilmis sanki. Zira konu sahibinin ifadelerinde bir dolu tutarsizlik var, adeta uyelerin zekasiyla dalga geçer gibi.
Aslında bunu başka bir kaç konuda da fark ettim. Kardeşim paylaştığın sorunun hakkinda kesin kararin fikrin zaten varsa neden soruyorsun?.
Boş vaktin coksa yararli birşeyler yap...Milletle dalga geçer gibi takilma... Yani yorum yazdığımız icin hepimiz adina üzülüyorum.
Bazi paylasimlarsa cok gerçekçi geliyor, sorun sahibi adina üzülüyorum.
Elbette yanılma payım var.
Eğer bu konu gerçekse; bu adamdan hayır gelmez. Kendi maddi durumunda iyiymiş, eşinin götürmesini nimet olarak gördüğün yurt dışı gezilerine kendin de gidebilirmişsin, vs.vs. Peki bu durumda kendini bu kadar aşağılatman neden? Eğer sevgi diyorsan seninki de hastalıklı bir sevgi değil. Kendini de bir gözden geçir derim.
Yorumuma bu kadar celallendigine göre, psokopat misiniz gibi bi soruyla giriş yaparak mesela, dedim acaba konunun sahibi misiniz? Malum başka bir nick almak zor degil