- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Niye bu adamdan çocuk istiyorsunuz peki?Eşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum
Küçük bir yerde yaşıyorum ben.İş bulayım kendi ayaklarım üstünde durayım gibi imkan yok.Aileme dönsem dönemem ne yapayım ben
Çünkü ayrılsam arkamda beni destekleyecek kimsem yok
Madem aileniz arkanızda değil, kocanız sizi sömürecek çocuk yapıp da bunlara mahkum olacağına bu işe gir. Boşan ve kendi düzenini kur.İstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuylao kuruldan geçmemem lazım doktora mı rica etsem napsam
Hamilelik, annelik herkesin hakkı. Ama şartlar oluşmadan, çocuğa iyi bir gelecek sağlanmadan çocuk yapılmamalı. O çocuk bu kadar borcun içine doğsa ne olur? Çocuk başlı başına masraf demek.Kadın evli cocuk yapma istegide en dogal hakkı. Ki kadının istedigi soruyu cevaplamak yerine uslupsuz sekilde dalga gecmek haddinize degil sonucta o bir gebe. Duyarlı olun biraz duyarlı. Magdurken magdur olmak istemiyor hamile hamile baskalarının düsüncesizliklerinin bedelini cekmek istemiyor buda hakkı. En fazla 5alıp 3aldım derse bu sekilde kırpabilirse maasından bir kazancı olurda kendi ayakları üzerinde bile duramaz yinede bu sekilde. Sizi duyarlılıga davet ettim.
Vajinismus çalışmaya engel değil. O konuda anlaşalım bir kere. Şu durumda çocuk da çocuk diye tutturmanız da mantıklı değil.
Çalışacağım ama emeğim sömürülecek diyorsanız buna yorum yapmak için sorarım önce size. Eşinin ailesinin ne borcu var? Düğün borcu dediğiniz nedir? Zamanında yaptığım fedakarlıklar demişsin. Onlar nelerdir mesela?
Birçok insan ailesinden tek kuruş destek almadan kendi emeği alınteri ile yuvasını kuruyor. Sonrasında da çalışmaya devam ediyor. Hayat müşterek neticede. Bunda abes birşey yok aksine takdir edilesi...
Adam evde oturacak benim kazanacağımı yiyecek diyorsan yine akıllı davranması gereken sensin. Gir işe çalış. İşin inceliğini öğren, piş, yer edin. Birkaç maaş yedirirsin en fazla kocan ve ailesine sonra kaba tabirle gol atarsın kocana ve boşarsın. O da kadını kendi elimle işe soktum özgürlüğü ilan etti beni terk etti diye ağlar.
Eski konularınıza şöyle bir baktım da geçen ay ki vajinusmus tedavinize 11.000 tl harcamışsınız. E düğün borçlarınız da var. Daha da 1 yıllık evlisiniz, karı-koca düzgün cinsellik yaşamaya başlayalı 1 ay olmuş. Şu noktada hemen çocuk düşünmektense hem bir süre başbaşa kalmak hem aile bütçenizi oturtmak daha iyi sizin için.
Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum
:O
Vajinusmus tedavisi gerçekten 11 bin tutar mı?
Dünyanin zirtini pirtini isteyip sahsahli dugun yapip sonrada..... Gibi calisip o borcu odemeye harciyorlar omurleri Allah akil vede fikir versin kucuk bi dugun yaptim ne borclandim ne bise calisin nolacak Kiz kardesim 6 aylik hamile calisiyoEşim beni zorla bir fabrikada işe soktu ben orayı kesinlikle istemiyorum girersem de ruhen yıpranacağıma eminim yarın fabrikanın kendi bünyesinde sağlık kontrolü var kontrolü geçeni alacaklar ve hemen işbaşı olacak benim gözlerimde 3.75 numara miyop ve 0.75 astigmat var lens takmazsam körüm gibi bişey ben doktora bu durumumu söylesem eşim zorluyor beni sağlık kontrolünden işe alınamaz diyerek geçirmeyin desem kabul eder mi? Ben vajinismus hastadıydım tedaviden sonra çalışmamaya başladım çocuk istediğimiz için eşim bana hep çocuk konusunda baskı yaptı beni umutlandırdı bu fikre alıştırdı şimdi de çalış hamileyken de çalışırsın herkes çalışıyor nolmuş diyor çalışacağım yer fındık fabrikası...Ne yapacağımı bilmiyorum kontrolden nasıl kalabilirim ne olur fikir verin istememe sebebim de eşimin ailesinin ödeyemediği benim altınlarımın da gittiği borçları benim altınlarımla ödendi benden aldılar şimdi sırada düğün borçları var ben düğün borçları için çalışacakmışım zamanında yaptığım fedakarlıklar görünmüyor bu yüzden istemiyorum
Ne güzel ya esin nie calisiyo ozaman nerde Kadin erkek esitligi kocani ne yerine bkoyuyorsun bu durumda bi dusun borca gidecekmis kimin dugununun borclari onlar El alem gelip gobek atsin ayy sunun kizida soyle dugun yapmis bla Bla desin diye borca harca yardir bayir assaa calisin calismak iyidir zeka basta olmak uzere her yonden gelistirirBirikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum
Bırakmaz deyip çalışmazsa da ekonomik özgürlüğü olmadığı için bu adama iyice mahkum olacak. Çalış diye akıl veren arkadaşlar bu adamdan kurtulabilmesi için ayaklarının üstünde durması gerektiğini vurguluyorlar. Girsin fabrikaya işe alışsın yerini sağlamlasın maaşından kocasından gizli üç kuruş beş kuruş birikim yapsın sonra çeksin isyan bayrağını. Adama para yedirmemek için çalışmayıp bu yüzden adama mahkum olmasınçok güzel akıl veriyosunuz da sizce bu adam bu maaşı bu kadına bırakır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?