Eşim beni zorla işe soktu sağlık raporundan nasıl kalabilirim ?

Niye bu adamdan çocuk istiyorsunuz peki?

valla bizde hem çalışıyrdum hemde banka hatır sayılır birikimim vardı
hem altınlarım gitti hem param , ve yıllardırda çalışıyorum

ama asıl mesela o adamla evli kalmak istiyormusun ben istiyordum
ve daha birsürü soruna ragmen çok şükür halaa evliyim ,

sen bu adamla evli kalmak istemıyorsun gibi geldi bana

Küçük bir yerde yaşıyorum ben.İş bulayım kendi ayaklarım üstünde durayım gibi imkan yok.Aileme dönsem dönemem ne yapayım ben
Çünkü ayrılsam arkamda beni destekleyecek kimsem yok
İstemiyorsan çalışma diyor ama ağız ucuyla o kuruldan geçmemem lazım doktora mı rica etsem napsam
Madem aileniz arkanızda değil, kocanız sizi sömürecek çocuk yapıp da bunlara mahkum olacağına bu işe gir. Boşan ve kendi düzenini kur.

Son düzenleme:
Hamilelik, annelik herkesin hakkı. Ama şartlar oluşmadan, çocuğa iyi bir gelecek sağlanmadan çocuk yapılmamalı. O çocuk bu kadar borcun içine doğsa ne olur? Çocuk başlı başına masraf demek.

Tatlım sen kocanın garantisi misin? Madem kocan seni eşi, hanımı değil de borçları ödeyecek bir garanti görüyor bana göre siz zaten evli sayılmazsınız. Ev arkadaşlığı yapıyorsunuz sadece. Sana da düşen masraflara yarı yarıya ortak ortak olmak.
Bebek sahibi olunca düzeleceğini mi sanıyorsun?

Yanlis okumadiysam ailenin kendi dugun disi onceden olan borclari ciftin altinlari ile kapatilmis. Dugun icin sonucta ciftlerde ailelerde harcama yapiyor benim ailem 1 yildir hala oduyor dugun harcamalarini. Simdi dugun icin yapilan harcamalar icin calisicak kiz. Ne zaman cocugu icin calisacak? Bence borca girin birseyler alin cocuk icin. Ya da aciliyorsa hesap acin esinize de bebek icin diyip her ay 500-1000 biriktirin

:O

Vajinusmus tedavisi gerçekten 11 bin tutar mı?

Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum

Kendin için çalış
Sigortan, birikimin, güvencen olsun
Verme kazancını , yeteri kadar vermişsin
Adam senin çalışıp çalışmama isteğini bile dikkate almıyor, sağlam bir evlilik içinde değilsin, bence çocuk fikrini rafa kaldır, böyle bir düzen içinde büyük hata olur

Bence soz cocuk meselesini birdaha düşününne demek esiniz sizi zorla ise sokuyo şaka gibi hangi devirdeyiz

:O

Vajinusmus tedavisi gerçekten 11 bin tutar mı?

Konu sahibi hem çift olarak başka bir şehre seyahat etmiş tedavi için, 11.000in içinde yeme içme konaklama yol var, hem de anladığım kadarıyla tek seansta çözmeyi vaadeden pahalı bir işlem yaptırmışlar.

Normalde o kadar pahalı olmuyor diye biliyorum bende ama pek net bir bilgim yok açıkçası.

Dünyanin zirtini pirtini isteyip sahsahli dugun yapip sonrada..... Gibi calisip o borcu odemeye harciyorlar omurleri Allah akil vede fikir versin kucuk bi dugun yaptim ne borclandim ne bise calisin nolacak Kiz kardesim 6 aylik hamile calisiyo

Birikimim borca gidecek işte o yüzden istemiyorum
Ne güzel ya esin nie calisiyo ozaman nerde Kadin erkek esitligi kocani ne yerine bkoyuyorsun bu durumda bi dusun borca gidecekmis kimin dugununun borclari onlar El alem gelip gobek atsin ayy sunun kizida soyle dugun yapmis bla Bla desin diye borca harca yardir bayir assaa calisin calismak iyidir zeka basta olmak uzere her yonden gelistirir

Borc umrunda degilmis prensesin yazik adama acidim bir Elin nesi var 2 Elin sesi var derler 2 kisinin maasiyla o borclar kapanir zaten 2019 Un turkiyesinde tek maasla dogur o cocugu gor...

çok güzel akıl veriyosunuz da sizce bu adam bu maaşı bu kadına bırakır mı

çok güzel akıl veriyosunuz da sizce bu adam bu maaşı bu kadına bırakır mı
Bırakmaz deyip çalışmazsa da ekonomik özgürlüğü olmadığı için bu adama iyice mahkum olacak. Çalış diye akıl veren arkadaşlar bu adamdan kurtulabilmesi için ayaklarının üstünde durması gerektiğini vurguluyorlar. Girsin fabrikaya işe alışsın yerini sağlamlasın maaşından kocasından gizli üç kuruş beş kuruş birikim yapsın sonra çeksin isyan bayrağını. Adama para yedirmemek için çalışmayıp bu yüzden adama mahkum olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…