Eşim beni zorla işe soktu sağlık raporundan nasıl kalabilirim ?

Asıl bu devirde karı koca çalışmalılar. Zaman bizim zamanımız değil. Sizler bizden farklı yaşıyorsunuz.
Hayir zorla calismasi bni sasirtti yoksa farkli bir yasam tarzimiz yok canim bnim de calismaya ihtiyacim var ama bebegim var

Ailesi borcu üstümüze yıkmasa tek maaşla rahatlıkla geçinebiliriz küçük bir yerde yaşıyoruz köyden bir çok yiyeceğimiz geliyor.Sadece bu borçlar yüzünden şu an sıkıntıdayız bebek haberinden sonra eşim mecburen borcu ailesine bırakacak başka seçeneği yok bebeğim olacak benden bu kadar diyecek .Başkasından bunları duysam bana da mantıksız gelirdi ama öyle bir durumun içindeyim ki artık mantık yetimi kaybettim

Hayir zorla calismasi bni sasirtti yoksa farkli bir yasam tarzimiz yok canim bnim de calismaya ihtiyacim var ama bebegim var
maaşım geleceğime yatırım olacak elime kalsa çalışmaya devam ederim.Ben zaten aylarca çalıştım ama hiç biri elimde değil elime kalmadı artık ben de tükendim yeni bir iş istemiyorum

Hemen hamile kalabileceğini düşünüp işi mi reddettin.

Eşinizin öyle söyleyeceğinden yüzde yüz emin misiniz? Ya demezse? Şu an ailesi olduğunu idrak edememiş ona göre ev bütçesi düzenleyemeyen biri çocuk olunca bir anda değişir mi? Çocuk düşünüyorsanız mantık yetiniz olmadan düşünmeyin lütfen sonraki konunun çocuğum oldu eşim ailesine bakıyor çocuğuma bez alacak para bulamıyorum olabilir çünkü. Bebek demek masraf demek bin tane ıvır zıvır var düşünülmesi gereken

Bak güzelim resmen gözlerine perde inmiş senin ..gerçeği goremiyorsun.Ailesinin borcunu odemen içi ağır bir işe seni sokmaya çalışan ve gerekirse hamile olarak da 9 çalışırsın diyen senin eşin başkası değil!! Bak sen eşine " kusura bakma güzelim ben çalışmıyorum ,sağlık kontrolüne de gitmiyorum ama istersen annen/baban o ise başlasın hem kendi borçlarını da öderler " diyemiyorsun daha !! Gideyim doktorla konuşayım da bana çalışır raporu vermesin diye garip planlara girisiyorsun ..bu mesele senin eşinle konusara halletmen gereken birşey .Konuşarak laf anlatamadigin adama bir de evlat verip iyice kendini bu evlilikte kipirdayamaz hale getirme

Evet çünkü eşim ailesine çocuğumuz olana kadar yardım ederim sonrası size kalır dedi ailesi kabul etti.Ailesi de biliyor ne koparsak kâr diye bakıyorlar şuan

şu an o işe gitmedim burada bu konuyu açtıktan sonra ne düşündüğümü hissettiğimi anlattım artılarını eksilerini eşim de bir şey demedi tamam gitme madem dedi doğru diyorsunuz aslında millet hamileyken çalışıyor çalış ne olacak demesini unutamıyorum hala

şu an o işe gitmedim burada bu konuyu açtıktan sonra ne düşündüğümü hissettiğimi anlattım artılarını eksilerini eşim de bir şey demedi tamam gitme madem dedi doğru diyorsunuz aslında millet hamileyken çalışıyor çalış ne olacak demesini unutamıyorum hala

Boşan!

@leylagittiabi konunu merak ettimde ne yaptınız ?
1 gün gittim o gün de hastalandım migren atağım tuttu 2 kez acile gittik.Eşimin ailesi acile götürdü eşim işte idi.Onlar kendileri böyle kötü olacaksan gitme dediler ben de eşime anlattım artılarını eksilerini ne hissettiğimi.Ertesi gün gitmedim fabrikadan çıkışımı verdiler

Hayırlısı olsun sizin için

bu durumda esine rest cekmen gerekiyor.

peki borc kimin üzerine?

bo Düğün borçları zaten senin ve eşinin sorunu, ailelerinizin değil. Ama size ait olmayan bir borç, senin rızan olmadan altınlarınla odendiyse sıkıntı. O işe gir ve çalış. En azindan zor zamanlarda, sana birşeyleri zorla yaptırmaya çalıştıklarında eşine de ailesine de rest çekecek bir güvencem olur. Aksi taktirde hep ellerine bakacaksın ve hep her dediklerini yapacaksın. Esin sana altin bilezik sunmus farkinda bile degilsin. Bak buralar "kocam bana bunu yapti, ailesi sunu yapti ama guvencem yok. Gidemiyorum" diye yanan kadinlarla dolu. Aklini basina al. Evde oturmakla kafan göğe ermeyecek. Ayrıca o kadar borcunuz varsa akıllı ol da bir süre doğurma. Sıkıntısını sen ve bebek çekeceksiniz.

Kadın haklı ama Baska Bi tutum içinde
ben olsam boşardım adamı kimse kimsenin borcunu odemek zorunda degil
kocasıda kütükmüş masaallah kendi evini döşemiş bide anasının evini döşemiş kadında calışsın ödesin varmı böyle Bi dünya
Ya evlenirken bunları konusacaktınız yada evi terkedip burnunu surteceksin boyle borc içinde calışmak istemiyorum demekle olmaz
Eşin ne diyor bu duruma olan olmuş odenecek bir sekılde ama Bi daha yardım etmem gibi bişey söylüyor mu detaylandırsan biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…