Eee bu durumda ne yapacaksınızBen aldatcak olsam fırsat bulurum zaten diyo. Seni hiç aldatmadım aldatmam seviyorum diyo. Diyo da diyo tabi ben yersem..
Doğru olan birinin bunu ispatlamak için extra bir çabaya ihtiyacı yokturYemin ediyorsa yalan söylüyor demektir.
KesinlikleDoğru olan birinin bunu ispatlamak için extra bir çabaya ihtiyacı yoktur
Bak ben bunları düşünmem, küserse küssünler derim. Onlar bana küsmesin diye boynuzlanmaya razı gelmem. Sen şimdi haddini bildirip, yumruğunu masaya vuramazsan bir hiç olarak görmeye devam edecek seni ve belki de göstere göstere aldatacak, sonra da karışamazsın diyecek. Bugün bu şekilde konuşur, yarın evine getirir o kadını. Arkadaşımı eve çağırabilirim sen karışamazsın der.Ben bise desem sülalecek küserler. Esimde cok anacı. Sıkıntılarım cok
Yani ben de alakayı kuramadım.Kocanız yengenizin arkadaşıyla niye konuşuyor ne mana ?
Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Oooo maşallah küserim falan bir cilveler.. adama bak diğer numarayı ekle diyor iz birakmicak aklınca. Kardeş eşinle yeminlerine inanmadan adam akıllı konuş . Gerekirse empati yapmasını sagla.Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Konustum kadınlada konustum kabul etmiyolarOooo maşallah küserim falan bir cilveler.. adama bak diğer numarayı ekle diyor iz birakmicak aklınca. Kardeş eşinle yeminlerine inanmadan adam akıllı konuş . Gerekirse empati yapmasını sagla.
Emin olmadıgım için duruyorum. Bi çocukla hemen yollara düsmek istemiyorum ispatlıyamıyorumEee bu durumda ne yapacaksınız
Bu adama sizi bağlayan nedir
Eşini eve alma keisnlikle.bunlar birbirine yazmışlar resmen.ne bu ya.ben eşini paralardim eve almazdım kesinlikleKonustum kadınlada konustum kabul etmiyolar
Ya sen niye yollara düşesin yol ver gitsin leylacığınaEmin olmadıgım için duruyorum. Bi çocukla hemen yollara düsmek istemiyorum ispatlıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?