Esim benimi aldatıyo? :(

'' Yakalandık'' mı ?
Hiç masum görünmüyor..
Gereksiz bir samimiyet. Bu durum karşısında ben sakin kalmazdım açıkçası..

Ben bise desem sülalecek küserler. Esimde cok anacı. Sıkıntılarım cok
Bak ben bunları düşünmem, küserse küssünler derim. Onlar bana küsmesin diye boynuzlanmaya razı gelmem. Sen şimdi haddini bildirip, yumruğunu masaya vuramazsan bir hiç olarak görmeye devam edecek seni ve belki de göstere göstere aldatacak, sonra da karışamazsın diyecek. Bugün bu şekilde konuşur, yarın evine getirir o kadını. Arkadaşımı eve çağırabilirim sen karışamazsın der.
Kadının müdürü ve eşi ile konuşacaksın, deme onlara bir şey ya, hesap vermek zorunda mısın? Kocan az nerede, nasıl davranacağını bilsin.

Yakalandik olayina takıldım. leyla cik nedir ay ay ay nedir yaa sinir oldum

Oooo maşallah küserim falan bir cilveler.. adama bak diğer numarayı ekle diyor iz birakmicak aklınca. Kardeş eşinle yeminlerine inanmadan adam akıllı konuş . Gerekirse empati yapmasını sagla.

Leylacım ne ya.!! Kadın çok cilveli birine benziyor.. birde "ben bu kadar yoğunluk görmedim küssem mi acaba" diyor...
Edepsizler... ben sinir oldum ya burda

Atı alan Üsküdar'ı geçmiş hala aldatmadım mı diyor herif ayan beyan ortada bacım her şey

Leylacım ne alâka belliki sürekli görüşüyorlar bunlar takipte kal bence en ufak bir açığa bakar sende git o zaman amcanım dayının arkadaşıyla bu şekilde yazış kocanın gözune sok sonrada birşey yok de bunda

Kadınla konusmamız. Sonrasını telde konustuk

Eklentiler

• _20171111_214849.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 145
Biraz daha ses çıkarmasan iş ileri gidecekmiş gibi görünüyor. Bence bu işin ucunu bırakma. Konuşmalar normal değil biraz işveli cilveli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…