• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

gulcicek44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
73
0
36
Bursa
Arkadaşlar bu tip bir sorunumuz vardı ama çözüldü merak eden arkdaşalra tavsiyelerde bulunabilirim.

Son düzenleme:
canım bu nasıl bir saçmalıktır hiç bi sebep yokken başka odada yatılır mı ya? seni aldatıyor olabilrmi canım?

Allah yardımcın olsun kardeş ya .. e sen sormuyormusun niye gidiyorsun diye .sanırım sizin eskiden beri sorunuuz var olayları tam anlatmadğını için insan yorum yapamıyor

konunu ilk okuduğum gibi aklıma ne geldi biliyormusun?
sakın bi rahatsızlığı olmayasın onu
ve bu yüzden belki senden çekiniyordur, utanıyordur söylemeye, bilirsin erkekler bu konuda çok hassastır

Yok hayır zannetmiyorum eve tam vaktinde geliyor hep. Hatta erken..eğer internet üzerinden konuştğu biri mi var diye düşünüyorum ama ev geldiğinde hiç bilgisayarı açmıyor ya da benim yanımda açıyor.

Alala anladıgım kadarıyla yeni de evlisiniz bir de kavgalı bile olunsa yatak ayrılmamalı diye düşünüyorum ben.:19: Nedenini sorduğunuzda ne diyor peki:44:

Eşim bir sebeb yokkken hadi iyi geceler diyip gidip başka odada yatıyor üç gecedir. Ben de ağlıyorum ilk gün çok kötü kavga ettim ikinci üçüncü gün gitti yine başka odada yattı.İlk gün kavga ettiğimizde de aile mi aradı alın bunu artık istemiyorum bıktım bana nler çektiriyor falan dedi.Sonra babam gelicekti beni almaya ama bilet bulamadı ben de eşyalarımı topladım.Sabah geldi yatak oadsına bavulunu toplamışsın dedi.Çok özür dileri ben seni bırakmam ki falan dedi babana vermem dedi.Babam da çok üzüldü bile bulamadığı için yarı yoldan dönmek zorunda kaldı zaten babam gelse de ayırmazdı bizi çok merhametlidr.Ben de çok merhametliyim hemen eşim öyle diyince barıştık.Akşam tekrar dedi hadi ben yatmaya gidiyorum diye başka odaya ben de yine sabaha kadar ağladım.Gündüz hiç birşey yokmuş gibi davranıyor akşamalrı da nem yatmaya gitcem diye başka odaya gidiyor.Bir de aileme öyle dedikten sonra ailemi de kırdı beni de hala onun yanında kalmak çok üzüyor beni.Gururm çok kırıldı.Herlade şe diyordur oh ne olsa kabul ediyor ne yapsam yanımda kalıyor.Daha önce ailesi böyle gelmişti o kadar gurur ve ın ur kırıcı şeyler söylemişlerdi ki yine de ben onun yaynında kalmıştım.Ailesi onu çok pohpohluyor beni de çok aşağılıyor gerek arakmadan konuşarak gerek yüzüme konuşarak onlardan çok cesaret aldı kendini birşey zannediyor şimdi iyice ..Çok üzülüyorum ne bileyim babam bile dedi ilk olay olduğunda ya yeniden olursa ne yapacaksın diye...Bilmiyorumya..Cesaretim olsa hemen boşanırım o kadar merhametliyim ki..Kardeşlerime eşlerinden biri böyle birşey yapmış olsaydı çoktan boşanırlardı diye düşünüyorum.Ayağım kırıktı kavgada üstelik şiddette kullandı.Ne bileyim ya..Allah yardımcımız olsun.

boşanmak en kolay çözüm cnm bence eşinle karşılıklı olarak oturup konuşup bunları neden yaptığını sormalısın baktın olmuo ondan sora boşanmayı düşünğrsün bence allah yardımcın olsun

bazen risk almak gerekli oluyor. sende biraz blöf yapabilirsin sanırım. yani evlilik ilişki hep taktik işidir. yatağa gelmiyorsa. güzel bir giysiyle önünden geç ve hadi sana da iyi geceler de yat. olmadı mı bir iki günlüğüne tatile git. tepinsin dursun

Alala anladıgım kadarıyla yeni de evlisiniz bir de kavgalı bile olunsa yatak ayrılmamalı diye düşünüyorum ben.:19: Nedenini sorduğunuzda ne diyor peki:44:

Diyorum bak çok günah.yatak ayırma ancak eş aldatırsa Allahın bir emridir o zaman erkek yapar. ama şimdi neden yapıyorsunçHem Allahın sana verdiği nimete bir nankörlüktür bu...Bir sebeb söylemiyor.Gururum çok kırıldığı için çok da sormak şstemiyorum bu konuyu.Ama çok üzücü.

benim aklıma ilk cinsellik geldi bazı sorunları var bence gündüz normal olupr gece başka odaya geçmenin tek anlamı bu bence

bence bu böyle anlatıldığı gibi değil detaylar farkıl bence ... bi insan niye durup dururken böyel bişi yapsınki kaldıki bu erkekse... canım tam olarak anlatabilirmisin kac yıllık evlisin daha önce sorunlarınız varmıydı babanı niye arayıp gelin alın diyo .. normal bi erkek karısının babasını arayıpta gelin alın demez bence allah yardımcnızı olsun

şimdi...
benim aklıma iki şey geliyor :

1. cinsel iktidarıyla ilgili bir sorunu var, ve senden utanıyor, erkekliğine laf gelmesin diye
2. cinsel bulaşıcı bir hastalık kaptı ve sana bulaştırmak istemediğinden (ve doğal olarak aldattığını anlamaman için)r ahatsızlığını tedavi ettirene kadar senden ayrı yatıyor

psikolojik rahatsızlıgı olabilir bi yakınımın başına geldi eşi manik depresifmiş. adam bi çok iyi oluyo bi hayatı zindan ediyo herkese. snra ilaçlarını aldı herşey yoluna girdi.
bi de o yatakta bişey olabilir mi sen de içeriye gidip yanına yatsan ozaman ne tepki verir acaba

bence bu böyle anlatıldığı gibi değil detaylar farkıl bence ... bi insan niye durup dururken böyel bişi yapsınki kaldıki bu erkekse... canım tam olarak anlatabilirmisin kac yıllık evlisin daha önce sorunlarınız varmıydı babanı niye arayıp gelin alın diyo .. normal bi erkek karısının babasını arayıpta gelin alın demez bence allah yardımcnızı olsun

Benle aynı oadada yatmadığı için çok kötü kavga çaıkrmıştım.o yüzden dedi ama dememesi gerekiyordu haddi çok aştı şimdi barışmış bile olsak bu aklımdan çıkmıyor.babamda zaten üç gündür konuşmuyor.

şimdi...
benim aklıma iki şey geliyor :

1. cinsel iktidarıyla ilgili bir sorunu var, ve senden utanıyor, erkekliğine laf gelmesin diye
2. cinsel bulaşıcı bir hastalık kaptı ve sana bulaştırmak istemediğinden (ve doğal olarak aldattığını anlamaman için)r ahatsızlığını tedavi ettirene kadar senden ayrı yatıyor

yada konu sahibinin anlatmadığı bişeyler var:26:

beyefendini derdi neymis :47:
heyy allahim söyle erkekeleri alip bir torbaya koyup atese veresim var vallahhhhh :47: :47:

Back
X