- Konu Sahibi gulcicek44
Arkadaşlar bu tip bir sorunumuz vardı ama çözüldü merak eden arkdaşalra tavsiyelerde bulunabilirim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bir sebeb yokkken hadi iyi geceler diyip gidip başka odada yatıyor üç gecedir. Ben de ağlıyorum ilk gün çok kötü kavga ettim ikinci üçüncü gün gitti yine başka odada yattı.İlk gün kavga ettiğimizde de aile mi aradı alın bunu artık istemiyorum bıktım bana nler çektiriyor falan dedi.Sonra babam gelicekti beni almaya ama bilet bulamadı ben de eşyalarımı topladım.Sabah geldi yatak oadsına bavulunu toplamışsın dedi.Çok özür dileri ben seni bırakmam ki falan dedi babana vermem dedi.Babam da çok üzüldü bile bulamadığı için yarı yoldan dönmek zorunda kaldı zaten babam gelse de ayırmazdı bizi çok merhametlidr.Ben de çok merhametliyim hemen eşim öyle diyince barıştık.Akşam tekrar dedi hadi ben yatmaya gidiyorum diye başka odaya ben de yine sabaha kadar ağladım.Gündüz hiç birşey yokmuş gibi davranıyor akşamalrı da nem yatmaya gitcem diye başka odaya gidiyor.Bir de aileme öyle dedikten sonra ailemi de kırdı beni de hala onun yanında kalmak çok üzüyor beni.Gururm çok kırıldı.Herlade şe diyordur oh ne olsa kabul ediyor ne yapsam yanımda kalıyor.Daha önce ailesi böyle gelmişti o kadar gurur ve ın ur kırıcı şeyler söylemişlerdi ki yine de ben onun yaynında kalmıştım.Ailesi onu çok pohpohluyor beni de çok aşağılıyor gerek arakmadan konuşarak gerek yüzüme konuşarak onlardan çok cesaret aldı kendini birşey zannediyor şimdi iyice ..Çok üzülüyorum ne bileyim babam bile dedi ilk olay olduğunda ya yeniden olursa ne yapacaksın diye...Bilmiyorumya..Cesaretim olsa hemen boşanırım o kadar merhametliyim ki..Kardeşlerime eşlerinden biri böyle birşey yapmış olsaydı çoktan boşanırlardı diye düşünüyorum.Ayağım kırıktı kavgada üstelik şiddette kullandı.Ne bileyim ya..Allah yardımcımız olsun.
Öyle bir sorunu yok.konunu ilk okuduğum gibi aklıma ne geldi biliyormusun?
sakın bi rahatsızlığı olmayasın onu
ve bu yüzden belki senden çekiniyordur, utanıyordur söylemeye, bilirsin erkekler bu konuda çok hassastır
Alala anladıgım kadarıyla yeni de evlisiniz bir de kavgalı bile olunsa yatak ayrılmamalı diye düşünüyorum ben.Nedenini sorduğunuzda ne diyor peki:44:
bence bu böyle anlatıldığı gibi değil detaylar farkıl bence ... bi insan niye durup dururken böyel bişi yapsınki kaldıki bu erkekse... canım tam olarak anlatabilirmisin kac yıllık evlisin daha önce sorunlarınız varmıydı babanı niye arayıp gelin alın diyo .. normal bi erkek karısının babasını arayıpta gelin alın demez bence allah yardımcnızı olsun
ama cinsel sorunları olsaydı anlardım.
şimdi...
benim aklıma iki şey geliyor :
1. cinsel iktidarıyla ilgili bir sorunu var, ve senden utanıyor, erkekliğine laf gelmesin diye
2. cinsel bulaşıcı bir hastalık kaptı ve sana bulaştırmak istemediğinden (ve doğal olarak aldattığını anlamaman için)r ahatsızlığını tedavi ettirene kadar senden ayrı yatıyor