• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

sanırım gülçiçek44 arkadaşımızın sorunu özgüven eksikliği, kaybetme korkusu, pasiflik, sevgiyle birleşince bu duruma gelmiş evli değilim
ama eşim diyeceğim adam bana böyle davranacak hem kendisi hrem ailesine bir şekilde ezecek ezdirecek haa:20:

o ana evladıda ben kurbağa yavrusumuyum oyarım adamıda ailesinide:10:

ailenizinde tepkisiz kalmasıda düşündürücü baba olarak varlığını hissettirmeli
diğer arkadaşlarada katılıyorum eksik olan anlatmadığınız belkide atladığınız bir durum var

taviz tavizi doğurur :kkk::12:

Son düzenleme:
Arkadaşım boşver ne hali varsa görsün istediği yerde yatsın .. Sen keyifine bak. Demekki senin ilgine ve sevgine layık biri değil... Biraz olayları zamana bırak .. Eğer böyle devam ederse karşına al konuş.. O olmazsa aileni ve seni üzen sana şiddet uygulayan birine daha fazla katlanma... Salıver yakasını gitsin.. Dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın....

Son düzenleme:
konu cok garıp geldi bana konu sahıbı arkadas bıraz daha acıklayıcı anlatsa belkı bır cozum yolu bulabılırız? kavgalarınız neden cıkıyor mesela?yatak mevzusunda herhengı bır olay yasandımı?belkıde bı halt yedı ve utancından senle yatamıyor?

konu cok garıp geldi bana konu sahıbı arkadas bıraz daha acıklayıcı anlatsa belkı bır cozum yolu bulabılırız? kavgalarınız neden cıkıyor mesela?yatak mevzusunda herhengı bır olay yasandımı?belkıde bı halt yedı ve utancından senle yatamıyor?

Adam yatağa gelmiş bir kez, sarılmış. Kardeş kovalamış adamı. Ben olsam yatağa çekerdim. "Gel bakayım sen, nerelerdesin kaç gündür sen? Utanmıyor musun kendini özletmeye. Gıpraşma anam" filan derdim. O da bunu yapsaydı gurur yerine, şimdi burada konu açmasına gerek olmayacaktı kuvvetle muhtemel.

erkekler her zaman kendıne guvenı olan kadınlara hayrandır...oncelıkle yanlıs anlasılmıyayım kendıme guzel buldugum ıcınde degıl bazen esımın ıcınde fırtınalar kopmasını ıstedıgımde onun yanında aynaya bakarım cok cıddı sekılde cok guzelım falan derım sonrada gülümserim.oda evet cok guzelsın askım falan der.o an gozlerıne baktıgımda acaba ben nasılım dedıgını hısseder gıbı oluyorum :))) sonra aynanın karsısına gelıp kendıne bakıyor :)) benım onun hakkın ne dusundugumu merak ettıgı ıcın.o benım kendıme olan guvenımı gordukce bu guzellık degıl tabıkı ona muhtac olmadıgımı arkama bakmadan gıdıcegımı bıldıgı ıcın benı en ufak sekılde mutsuz etmekten oyle bır korkar kı.degıl ayrı odada yatmak aklının ucunda bıle gecıremez...

babacığın ne yapsın şimdi damadı gel kızını al demiş sen ne dedin bir özür diledi affettim baba çok merhametliyim ben mi
herkesin yazdığı gibi bu işte bir tuhaflık var eksik anlatıyorsun kavgayı ayrı odada yatıyor diye çıkarmışsın ama ya öncesi bu adam neden ayrı odada yatıyor hem kavga etmeden sormadın mı neden burada yatıyorsun diye nasıl cevap vermez mutlaka bir nedeni var ve en azından bunu açıklamak zorunda

Eşim bir sebeb yokkken hadi iyi geceler diyip gidip başka odada yatıyor üç gecedir. Ben de ağlıyorum ilk gün çok kötü kavga ettim ikinci üçüncü gün gitti yine başka odada yattı.İlk gün kavga ettiğimizde de aile mi aradı alın bunu artık istemiyorum bıktım bana nler çektiriyor falan dedi.Sonra babam gelicekti beni almaya ama bilet bulamadı ben de eşyalarımı topladım.Sabah geldi yatak oadsına bavulunu toplamışsın dedi.Çok özür dileri ben seni bırakmam ki falan dedi babana vermem dedi.Babam da çok üzüldü bile bulamadığı için yarı yoldan dönmek zorunda kaldı zaten babam gelse de ayırmazdı bizi çok merhametlidr.Ben de çok merhametliyim hemen eşim öyle diyince barıştık.Akşam tekrar dedi hadi ben yatmaya gidiyorum diye başka odaya ben de yine sabaha kadar ağladım.Gündüz hiç birşey yokmuş gibi davranıyor akşamalrı da nem yatmaya gitcem diye başka odaya gidiyor.Bir de aileme öyle dedikten sonra ailemi de kırdı beni de hala onun yanında kalmak çok üzüyor beni.Gururm çok kırıldı.Herlade şe diyordur oh ne olsa kabul ediyor ne yapsam yanımda kalıyor.Daha önce ailesi böyle gelmişti o kadar gurur ve ın ur kırıcı şeyler söylemişlerdi ki yine de ben onun yaynında kalmıştım.Ailesi onu çok pohpohluyor beni de çok aşağılıyor gerek arakmadan konuşarak gerek yüzüme konuşarak onlardan çok cesaret aldı kendini birşey zannediyor şimdi iyice ..Çok üzülüyorum ne bileyim babam bile dedi ilk olay olduğunda ya yeniden olursa ne yapacaksın diye...Bilmiyorumya..Cesaretim olsa hemen boşanırım o kadar merhametliyim ki..Kardeşlerime eşlerinden biri böyle birşey yapmış olsaydı çoktan boşanırlardı diye düşünüyorum.Ayağım kırıktı kavgada üstelik şiddette kullandı.Ne bileyim ya..Allah yardımcımız olsun.

bu yaptiklarinizin merhametle alakasi yok..
muhtemelen esinizi cok seviyorsunuz ve ayrilmak istemiyorsunuz...o yuzden gidemiyorsunuz...
gerci bu kadar hakarete, asagilanmaya, ve kucuk dusurulmeye ragmen hala nasil sevebiliyorsunuz ve bu adamin yanindasiniz anlamis degilim orasi ayri...
ne demek ailenizi aradi ''alin bunu istemiyorum'' dedi????? bana bunu yapacak adamin alnini karislarim ben, sonra da gecenin o saatinde evden def ederim cehennemin dibine gitsin diye...
bu adama ders vermeniz gerek, evden gidin biraz uzaklasin bakin bakalim degerinizi nasil anliyor...
cok sinir oldum yaaa kendinizi ezdirmeyin niye ezdiriyorsunuz elin adamlarina...sanki sizi sokaktan bulmus ta habire gurunuzu kiriyor...

Eşim bir sebeb yokkken hadi iyi geceler diyip gidip başka odada yatıyor üç gecedir. Ben de ağlıyorum ilk gün çok kötü kavga ettim ikinci üçüncü gün gitti yine başka odada yattı.İlk gün kavga ettiğimizde de aile mi aradı alın bunu artık istemiyorum bıktım bana nler çektiriyor falan dedi.Sonra babam gelicekti beni almaya ama bilet bulamadı ben de eşyalarımı topladım.Sabah geldi yatak oadsına bavulunu toplamışsın dedi.Çok özür dileri ben seni bırakmam ki falan dedi babana vermem dedi.Babam da çok üzüldü bile bulamadığı için yarı yoldan dönmek zorunda kaldı zaten babam gelse de ayırmazdı bizi çok merhametlidr.Ben de çok merhametliyim hemen eşim öyle diyince barıştık.Akşam tekrar dedi hadi ben yatmaya gidiyorum diye başka odaya ben de yine sabaha kadar ağladım.Gündüz hiç birşey yokmuş gibi davranıyor akşamalrı da nem yatmaya gitcem diye başka odaya gidiyor.Bir de aileme öyle dedikten sonra ailemi de kırdı beni de hala onun yanında kalmak çok üzüyor beni.Gururm çok kırıldı.Herlade şe diyordur oh ne olsa kabul ediyor ne yapsam yanımda kalıyor.Daha önce ailesi böyle gelmişti o kadar gurur ve ın ur kırıcı şeyler söylemişlerdi ki yine de ben onun yaynında kalmıştım.Ailesi onu çok pohpohluyor beni de çok aşağılıyor gerek arakmadan konuşarak gerek yüzüme konuşarak onlardan çok cesaret aldı kendini birşey zannediyor şimdi iyice ..Çok üzülüyorum ne bileyim babam bile dedi ilk olay olduğunda ya yeniden olursa ne yapacaksın diye...Bilmiyorumya..Cesaretim olsa hemen boşanırım o kadar merhametliyim ki..Kardeşlerime eşlerinden biri böyle birşey yapmış olsaydı çoktan boşanırlardı diye düşünüyorum.Ayağım kırıktı kavgada üstelik şiddette kullandı.Ne bileyim ya..Allah yardımcımız olsun.

ÇOKMU MERHAMETLİSİN???? çok enterasansın ya:47:

Back
X