• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Aynı Odada Yatmıyor?

bende 4 yıllık evliyim ve eşim ayrı odada yatmaya cesaret edemez

nasıl yani hem durup duruken başka oda?hem şiddet hem hakaret?hem babaya tlf filan ne iş yaa hayret verici.illaki bi sebebi vardır arkadaşım öncesi sonrası yokmu bunun.eşinmi dengesiz sorunlarımı var nedir yani?bukadar sorun varken birde gel die senmi düşcen peşine ya boşver düşme üstüne..sen şıkır şıkır giyin tv ni seyret yemeğini hazırla ye iç git yat gelirse gelsin...

şaka maka ama gerçekten cesaret edemez :1:

iç çamaşırın içine kolonya döktüm salonda uyuya kaldığı zaman
nasıl fırladı koltuktan ama
bi daha yapacakmısın dedim?? :26:

Arkadaşlar bir sebebi yok inanın ki.Hep zaten parmakla gösterilen bir çiftiz.herkes ne kadr çok seviyrsunuz birbirinizi falan diyor tanıyanlar.

Bence de anlatılmayan birşeyler var.

Konu sahibi,tartışma esnasında,eşinin erkekliğini aşağılayacak,cinselliğine hakaret edecek veya gururunu kıracak birşey söylemiş olabilir misin ?

Bir erkek,durduk yerde sebepsiz ayrı odada yatmaz.
Veya seninle ilgili başka bir sorun olabilir mi ? Eşin titiz midir ? Gece terliyorsundur veya ağzın kokuyordur,buna benzer şeyler olabilir mi ?

Gece duş yap,seksi giyin,yanına git,bakalım ne olacak ?

Son düzenleme:
şaka maka ama gerçekten cesaret edemez :1:

iç çamaşırın içine kolonya döktüm salonda uyuya kaldığı zaman
nasıl fırladı koltuktan ama
bi daha yapacakmısın dedim?? :26:

daha fazla aksiyon beklerdim senden :9:
önünde soyundun sandım (göster ama elletme):21:
ben olsam öyle yapardım sonrada ben giderdim başka odaya :10:

ya canım sormadın mı adama neden ayrı odalarda yatıyosun diye? bütün gece ağlayacağına iki laf edip konuşsanıza. mesele neymiş. biz ne desek yalan olacak

Back
X