- Konu Sahibi bengusuyum
-
sizde ona karşı ilgisiz olun bence giyinin süslenin kendinize evde farklı uğraşlar bulup onsuzda mutlu olduğunuzu görmesini sağlayın benimle ilgilenmiyorsun diye üstüne düşerseniz dahada abartabilir ilgisizliği bir hafta bunu deneyin bakalım işe yarayacakmı
cok zor ama hıc sallama yokmus gıbı davran hatta bı süre evlede ılgılenme yemek fılanda yapma bosver bak nasıl toparlıcak kendını
ne kadar cok ûstune düsersen bi tarafları kalkıyor erkek mılleti işte
bengusuyum merhaba canım anlattıkların banada hiç yabancı gelmiyo çünkü benim eşimde pek ilgli sayılmaz sanırım seneler geçtikçe evlilikler eskiyo ve alışkanlığa dönüşüyo ve erkekler genel olarak bi serbestleşmeye başlıyo yani saldım çayıra mevlam kayıra durumu...
cnm eşin çok geç geliyormuş saat onda geliyorsa,duş alsa yada elini yüzünü yıkasa rahatça soyunup dökün e yemek ye derken saat olur onbir.biraz haber bak soluklan falan zaten olur oniki ..haliyle çok yorgun olucaktır bu durumda ben fazla birşey diyemezdim .yani üstüne gitmezdim .hafta sonu pazar günlerini değerlendirme şansınız vardır inş.:26:
merhaba kızlar ben 24 yaşında 2,5 yaşında kızı olan bir anneyim...
sorunum eşimin ilgisizliği , yorucu bi işte çalışıyo eve akşam 22,00 gibi gelir ve gelince yemek yer ve tv izler konuşmak istediğimde film izliyorum der....
yatağa geçtiğinde konuşmak isterim uykum var der...
2,3 haftada cinsel anlamd-a birlikteoluruz onuda ben isterim rica minnnettt yoksa 1 ayda geçse ben istemesem birlikte olmayız...
nasıl düzeltebilirim arkadaşlar çok üzülüyorum ne yapsamda ilgisini dikkatini kazansam...:59:
saol canım haklısın ama biz daha 4 yıllık evliyiz çok erken değilmi bunlar için...
Arkadaşım , şimdi ne desem boş . Eşini çok net olarak anlıyorum . Saat : 22:00 de ewe gel , yemek ye , yatma saati geldi bile(
Eşinin de kendine vakit ayırmaya , rahatlamaya ihtiyacı war . Sana ilgi göstemiyor diye düşünme hemen !
O sana ilgisiz gibi geliyorsa , sen onu şımart , sen hareketlendir onu . Seni de anlayabiliyorum ; diyeceksin ki zaten çocuk beni yoruyor , ev işi falan derken ya ben ne yapayım diyeceksin , walla sende haklısın tatlım :)
Kısacası ; eşini en iyi sen tanırsın , o yapmıyorsa sen yap . Mesela eşinin ewe erken geleceği birgün , çocuğu annene bırak , güzel bir sofra hazırla , onun stressini atmasına yardımcı ol we konuşmak istediklerini güzelce anlat . İnanıyorum ki boşuna canını sıktığını o zaman anlayacaksın
bende 4 yıllık evliyim tatlım ama bizde de aynı sorunlar hep yorgunum çalışıyorum hafta sonlarıda genelde hep hasta oluyo ne hikmetse vs. vs.. bende kızıyorum sonra sanki bi tek çalışan sen varsın dünyada diyorum eee tabi bu durumda da kavga kaçınılmaz oluyo..
Birde hep kadınlardan bekleniyo ilişkiyi canlı tutmak sanki kadının göreviymiş gibi bunada sinir oluyorum ayıca..[/QUOTE]
Uzaktan bir göktaşı görüyorum sankiii
Walla ben öyle demek istemedimo yapmıyorsa sen yap bari dedim . Göre göre belki o da öğrenir olma mııı :))
bende 4 yıllık evliyim tatlım ama bizde de aynı sorunlar hep yorgunum çalışıyorum hafta sonlarıda genelde hep hasta oluyo ne hikmetse vs. vs.. bende kızıyorum sonra sanki bi tek çalışan sen varsın dünyada diyorum eee tabi bu durumda da kavga kaçınılmaz oluyo..
Birde hep kadınlardan bekleniyo ilişkiyi canlı tutmak sanki kadının göreviymiş gibi bunada sinir oluyorum ayıca..[/QUOTE]
Uzaktan bir göktaşı görüyorum sankiii
Walla ben öyle demek istemedimo yapmıyorsa sen yap bari dedim . Göre göre belki o da öğrenir olma mııı :))
yok canım sana demek istemedim zaten senin yorumunu sonradan gördüm ama doğru değilmi canım bende aynı dertten muzdarip olduğum için kızıyorum işte napıyım eşim hep benden bekliyoda aslında kızgınlığım ona sanırım
sen rahat ol yani taş fln yok ortada
çok saolun arkadaşlar alllah razı olsun dediklerinizi dikkate alıcam içim biraz olsun rahatladı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?