- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Senin gibilerde azalarak değil birden yok olsun. Ne biliyorsun da bu kadar ukalaca konuşuyorsun. Çok zekisin madem ne işin var cahillerin arasında???İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ileSitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
Bende aynı dertten muzdaribim :)ki ben evleneli 6ay oldu daha....eşimle toplasanız 10 kez ilişkiye girmemişimdir.1 kez sinemaya gittik....2 kez de dışarda yemeğe çıktık. Varsa yoksa iş güç....vip danışmanlık yapıyor kendisi yurtdışından misafirleri geliyor hep onlarla ne gecesi belli ne gündüzü....ne tatili var ne bayramı ne seyranı.....2 hafta önce yıllık izne çıktım ilk yazımız da tatile bile annemi aldım yanıma gittim. Gelemedi beyefendiİlk zamanlarda çok üzülüyordum psikolojim bozuldu doktora gittim şimdi ilaç kullanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi....ama artık çok kızmaya başlıyorum...Bana haksızlık ettiğini düşünüyorum insan biraz karısını düşünmez mi??Ben de artık onunla ilgilenmemeye karar verdim ne hali varsa görsün diyorum. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum????Eğer o böyle ilgisizliğe devam ederse ondan soğumaktan korkuyorum....Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama araya soğukluk girdi mi çekilmez olur herşey...Sizler ne yapardınız benim yerimde olsanız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?