Eşim benimle ilgilenmiyor

ben hastalık olduğunu yazmadım zaten hastalık değil dedim üzerinde çeşitli yorumlar hatta tezler var dedim, ayrıca gaylerede saygılıyımdır onuda diyim, kimseyi cinsel tercihi için yargılamam veya tu kaka demem
ayrıca belki sabit fikirli olmayacaksın ama sende tüm bayanlar gibi çocuk yapacaksın çocuk yapmak için kuduracaksın sonra belki aldatılacaksın eşin seni hor görecek belki
yani çoğu bayanın yaşabileceği şeylerin bazıları şüphesiz sende yaşayacaksın

çocuk doğurmak ona iyi bir anne olmak iyi evlatlar yetiştirmek güzel değilmi tabiki güzel
ben ayrıca size sizin kadar kırıcı ve aşağılayıcı olmadım bunada dikkat edin derim

hehehehehe.üzgündüm ama şimdi güülümsüyorum:)....konu nerden nereye geldi.kimden kime atladı :))))....boşverin herkesin kendi düşüncesi kendine.doktor olsun avukat ıolsun ne olursa olun.bırakın gitsin
Evet sevimli çirkin bu senin mutlu olman ve üzüntünden kurtulman içi yapılmış bir mizansendi. Buna dahil olan sayın kadınlar kulubü oyuncu arkadaşara teşekkürü borç bilirim. Gerçekten rollerini çok güzel oynadılar. Aslında onlar da eşcinselliğe tamamen saygılı açık görüşlü iyi insanlar

ayyy gidicek gidicek bir gidemedi napsın bırakamıyo ayrılamıyo bizden gaiban hadi yawrum allah vere başka kapıya 2 Le burdan sana ekmek çıkmaz boşamaya adam arıyo arkadaş anlaşılan... insanları sömürecek kan emici.

ben baştan söyledim zaten
seni eşcinsel olduğun için kınamıyorum.

hrant dink öldü hepimiz ermeni olduk
barış akarsu öldü hepimiz rockçı olduk

allah sana uzun ömürler versin gayinci..

Son düzenleme:

sen az önce son mesajını yazıp selametle demiştin hayırdır ayrılamıyormusun boş insanlardan yolun açık olsun.

ben baştan söyledim zaten
seni eşcinsel olduğun için kınamıyorum.

hrant dink öldü hepimiz ermeni olduk
barış akarsu öldü hepimiz rockçı olduk

allah sana uzun ömürler versin gayinci..

Lan olm malmısın lan eşcinselliğe sizin gibi bakmıyorum diye encinsel olduğumu nereden çıkardın. Eşcinsel değilim lan kadınım kadın

Neyse ben hesabımı kapatayım da siz de burada rahat edin bu sefer gerçekten gidiyorum hesabımı kapatıp. Selametle .D.D.D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…