- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Konu buraya nasıl vardı ben anlamadım
Evet tek bir kaynağa bakarak yapılan sabit yorum. Hem kendin diyorsun bu bir araştırma daha kanıtlanmış bir şey yok hastalık yada tercih olduğu, hem de hastalıkyır diye kesin bir yargıdasın. Sabit fikirli olduğun apaçık. Merak etme hiç bir zaman senin gibi sabit fikirli bayanlardan olmayacağım tecrübeli arkadaşım. Ve bu siteden gidip gitmememi de sana soracak değilim.
Tamam einsteinlar siz her konuyu süper biliyorsunuz ben de değerli vaktimi siz değerli insanların arasında harcamayım. Selametle
Evet sevimli çirkin bu senin mutlu olman ve üzüntünden kurtulman içi yapılmış bir mizansendi. Buna dahil olan sayın kadınlar kulubü oyuncu arkadaşara teşekkürü borç bilirim. Gerçekten rollerini çok güzel oynadılar. Aslında onlar da eşcinselliğe tamamen saygılı açık görüşlü iyi insanlarhehehehehe.üzgündüm ama şimdi güülümsüyorum:)....konu nerden nereye geldi.kimden kime atladı :))))....boşverin herkesin kendi düşüncesi kendine.doktor olsun avukat ıolsun ne olursa olun.bırakın gitsin
Evet sevimli çirkin bu senin mutlu olman ve üzüntünden kurtulman içi yapılmış bir mizansendi. Buna dahil olan sayın kadınlar kulubü oyuncu arkadaşara teşekkürü borç bilirim. Gerçekten rollerini çok güzel oynadılar. Aslında onlar da eşcinselliğe tamamen saygılı açık görüşlü iyi insanlar
Evet sevimli çirkin bu senin mutlu olman ve üzüntünden kurtulman içi yapılmış bir mizansendi. Buna dahil olan sayın kadınlar kulubü oyuncu arkadaşara teşekkürü borç bilirim. Gerçekten rollerini çok güzel oynadılar. Aslında onlar da eşcinselliğe tamamen saygılı açık görüşlü iyi insanlar
ben baştan söyledim zaten
seni eşcinsel olduğun için kınamıyorum.
hrant dink öldü hepimiz ermeni olduk
barış akarsu öldü hepimiz rockçı olduk
allah sana uzun ömürler versin gayinci..
Lan olm malmısın lan eşcinselliğe sizin gibi bakmıyorum diye encinsel olduğumu nereden çıkardın. Eşcinsel değilim lan kadınım kadın
Neyse ben hesabımı kapatayım da siz de burada rahat edin bu sefer gerçekten gidiyorum hesabımı kapatıp. Selametle .D.D.D
Lan olm malmısın lan eşcinselliğe sizin gibi bakmıyorum diye encinsel olduğumu nereden çıkardın. Eşcinsel değilim lan kadınım kadın
Neyse ben hesabımı kapatayım da siz de burada rahat edin bu sefer gerçekten gidiyorum hesabımı kapatıp. Selametle .D.D.D
resepsiyondan hesabınızı kapatabilirsiniz,
arkadaşlar havluları ve çarşafları kontrol edin lütfen
resepsiyondan hesabınızı kapatabilirsiniz,
arkadaşlar havluları ve çarşafları kontrol edin lütfen
iyi kontrol edin eksik çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?