- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
Siz psikolog musunuz peki? benim karakterimi analiz ettiginize gore , kotu birsey soyledigime kanaat getirdiniz. Begenmediginiz bir yorum olursa KIB yapin bana cevap vermenize gerek yok. Gerekeni soyledim ben , ne eksik ne fazla. Burada psikologlar olmaz, insanlar tecrubelerine gore kendince yorum yaparlar.
Ben olumsuz yazdigi icin olumsuz gordum konu sahibini, kocasina lanetli, okuz , kendisine sevimli cirkin demesinden ve bunu dile getirdim bundan size ne?
Ayrica tek tarafli dinliyoruz, kocayi dinlemedik. Belki o baska turlu anlatacak, belki diyecek ki karim bana lanet okuyor her gun. O zaman fikirleriniz mi degisecek. Konunun acilis amaci nedir? Degisik fikirler , cozumler sunmak, bir ucuncu gozden bakmak. Benim yorumumu begenmiyorsa konu sahibi beni es gecsin bir zahmet. Ben onu kotu hissettirmek icin soylemedim yazdiklarimi. Tahmin yurutuyorum belki sudur, belki budur diye.
Insanlar cevrelerine nasil frekans yayarlarsa, o sekil frekans alirlar. Buradaki hic bir bilgi saglikli degildir, evlilik terapistine gitmek gerekir.
İnci meselesine yetişemediğime de üzüldüm ya. :)
Hayatımda hiç çocuk gibi ona buna laf sokan, önüne gelene Einstein diyen bir avukat görmemiştim.
İyi olurdu. :)
Pardon da nereden çıkardın cahil olduğumu bir de yazmış prim vermeyeceğim diye. Evet senin ne kadar akıllı olduğun belli. Sabit fikirli olsam sizin gibi insanları ötekileştirir onlara ikinci sınıf hastalıklı insan muhamelesi yapardım. Ayrıca eşcinselliğin hastalık olmadığı ile ilgili bir sürü araştırma makale kitap da var. Yani bu iş henüz kanıtlanmamış sadece teori. Bu konuyla ilgili farklı teorileride oku istersen.
Cok buyuk ıhtımal sevgısını gostermeyı, dokunmayı ayıp sayan, tutucu,baskıcı hatta cahıl bır aılede yetışmıştır dıye dusunuyorum...ozellıkle annesı fazla dokunmamıştır, sevgısını esırgemıstır; eee halıyle o çocuk da buyuyunce aynı sekılde davranmayı matah bır sey sanan, duygularını ıfade etmekte zorlanan, tutuk, ıcıne kapanık bır yetıskıne dönüştü tabii...dıger yandan nısanlılıkta yuzyuze gorusmemenız hıcde sağlıklı olmamıs; tıpkı ınternetten tanısarak evlenme gıbı olmuş sızınkısı...bır ınsan günlük hayatta kac yıl bırlıkteyken cooook zor tanınıyorken telefondan konuşup evlenmek cok buyuk kumar benım mantığımda...demem o ki; once kendısı bır psıkolaga gıtsın sonra ıkınız bırlıkte bır aıle terapıstıne gıdıp karşılıklı evlılıkten&ılıskınızden beklentılerınızı masaya yatırarak, belkı de ılerleyen yıllarda sızı boşanmaya tasyabılecek bu sorununuza bır cozum bulmaya calısın...şu da bir gerçek ki boşanma da gerceklesmesı hıc arzu edılmeyen, sonuçları ıtıbarıyla ıkı tarafın da kaybettıgı, derın yaralar aldıgı cok travmatık bır durum....
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
Hiç farketmemişimkonu geçen yıl açılmış. şimdi durum ne merak ettim
ben de ilk senin gibi atladım da sonradan fark ettimHiç farketmemişim
Naptı acaba arkadaş
kocanız için nasıl böyle konuşuyosunuz.nasıl diliniz varıyo.tabi başka bi sebep yoksa yani.cıx biz senin dediğin gibi 1 sene bile geçiremedik.daha 1 kez kendi isteğiyle elimi tutmadı.bana 1 kez olsun gözümün içine bakıp seni seviyorum demedi.1 kez olsun ilişkiye girmek için yanıma gelip sırnaşmadı,gülümsemedi bile.hep ben sordum istiyo musun diye....allah kahretsin benim koamı.lanet olasıca
Aynı benim adam işte yaa. Evlenirken ne hayaller ne hayaller ne vaatler. Şimdi pısss. Ve yine aynı savunma evimde oturuyorum. Ya ben temizliğe vuruyorum bazen kendimi sinirden hafta sonu. Köşe koltuğu kaplıyor kahvaltısını yapıp akşam yemeğine kadar uyuyor. Tv desen en kısık mod. Biz koltuğa oturamıyoruz. Yani uyuyacaksan git yatak odasına yat dimi. Yok illa o koltukta yatacak. Bazen çocuğu alıp kaçıyorum evden.erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?