Eşim benimle ilgilenmiyor

Niye bu kadar sert çıktınız yorumuma anlam veremedim, yanlış anlamamanızı umarak yazmıştım halbuki. :) Ben psikolog değilim, abim psikolog. Genelde insanların konuşma tarzına bakarak çözümlemeleri o yapar. Ben sizin karakterinizi analiz etmedim. Kadın zaten gelip dert yanmış, düşünceniz buysa da daha güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz demeye getirdim. Kaldı ki siz çözüm önerisi falan sunmadınız. Ne kadar karamsar olduğunu söylediniz. Ben de buna dayanarak psikolog musunuz da karakter çözümlemesi yapıyorsunuz demiştim. Neyse, tartışmaya çevirmek değildi niyetim. Buyrun siz fikrinizi beyan edin. Kimsenin engel olduğu yok. :)

İnci meselesine yetişemediğime de üzüldüm ya. :)
Hayatımda hiç çocuk gibi ona buna laf sokan, önüne gelene Einstein diyen bir avukat görmemiştim.
İyi olurdu. :)

GABİLE.COM a girsene orda kitapta var dergide gazetede...hepsini oku bilgilen...sen daha kendini sindiremişsin kaldıki burda insalara eleştiri yapıyo sözüm ona sen kimsin ki insaları eleştiriyosun KİMLİĞİNİ BUL ÖNCE...İNSANLIĞINI ARA..İÇİNDE Kİ EGOLARA KULAK VER...BURDA LAF ARAMA...BULAMAZSIN..

+ Annesiyle babasının arasında asla tensel temas görmemiş olabilir.
Ne bir sarılma,ne bir dokunma,ne de el ele,kol kola olma...

Aslında kurbağadan prens çıkarmaya çalışıyorsun sanki.
Yani eşinin romantik bir prens olamayacağı aşikar.
Eldekini yontup değerlendireyim diyorsan,epey uğraşman gerekecek.
O zamana kadar adımları küçük atıp,beklentileri minimumda tutmakta fayda var.
Mesela evde atlet ve külotla gezmek hakikaten travmatik bir atılım olmuş:)
Onun yerine ufak bakışlar ve tacizler daha etkili olabilir diye düşünüyorum.

Bu konuda yalnız değilsiniz.Bende sizinle aynı durumdayım.Hem de 15 senelik evliyim.Evlendiğimiz ilk bir yıl biraz daha ilgiliydi.Gördüğüm göreceğim o oldu zaten.14 senedir hiçbir şey görmüyorum.Ne sevgi,ne ,ilgi.Evli ama çok yalnız kendi iç dünyamla başbaşa yaşıyorum.Eşim her anlamda çok ilgisiz.Sadece yemek yer ve çok uyur.Defalarca söyledim.Çok sıkıldım,bunaldım diye.Hiç oralı bile olmuyor.Beni ne gezdirir,ne sohbet eder,ne bir ihtiyacın var mı diye sorar,ne bir güzel söz söyler,ne de gözlerime sevgiyle bakar.Ben zaten beni sevmediğini düşünüyorum.Biz zaten görücü usulü evlendik.Ne sevgi ne de aşk vardı.Zaman içinde belki tanıdıkça olabilirdi.Ama eşim benim açımdan çok sıkıcı.Ben de ki duygularıda öldürdü.Cinsel anlamda 15 senedir hep sorunluydu evliliğimiz.Eşim öz bakımına da hiç önem vermez.Mesela hiç diş fırçalamaz.Benim için bunlar çok önemli ve karşındakini arzulamakla çok ilgisi var.Kendisini defalarca uyardım ama nafile.14 senedir erken boşalma problemi var ve ben hiç ilişkide orgazm olamadım.Yıllar geçti ama ben doğru dürüst birşey anlamadım cinsellikten.Tedavisine baktır,doktora git dedim.Ama ölse gitmez,çok inat.Adam günlerce durabiliyor aynı seninki gibi.Belki de sorunundan dolayı çekiniyor.Bizimde kadın olarak arzularımız var.Evlilikte hem bedensel hem ruhsal doyum çok önemli.Mutluluğun sırrı burda.Kendimi çok sevgisiz,değersiz ve mutsuz hissediyorum.Ve artık bu evlilikten o kadar sıkıldımki.Ama 2 tane çocuğum var.Boşansanda mutluluk yok şu saatten sonra.Genç olsan,çocuk olmasa belki bir daha şansını denersin,mutluluğu yakalarsın.Ama artık benim için çok geç.Seninde çocuğun varsa ayrılıncada yok mutluluk.Kimse çocuğunun huzurunu,düzenini bozmak istemez.Üstelik 2. eş olsa bile onun da nasıl çıkacağını bilemiyorsunki.Çözüm arıyorsun ama malesef eşin çabalamadıktan sonra tek taraflı hiç bir şey olmuyor.Ben çabaladım,doktora git dedim,yeri geldi ben yaklaştım,güzel çamaşırlar giydim.Ama yoruldum.Artık benimde bir çabam yok artık.Adam değişmez.Olduğu gibi bu hayatı yaşamayı kabullenmekten başka çare yok malesef.Geçen bir programda AliRıza DEMİRCAN hoca evlilikte cinselliğin olmaması zulümdür dedi.Bunu ancak yaşayan bilir.İnsanın içinde ne fırtınalar kopar.Sevmek,sevilmek,insani ihtiyaçlar,duygular.İnsanın doğasında var.Ama halden anlayan nerde...?

erkeklerin sevme tarzları bizden farklı ya bende ÇIKÇASI DAHA FARKLI SEVİLMEK İSTERDİM TABİ SEVİYO İLGİLENİYO DA %100 Anlaşamıyoruz bu konuda

Ah bacım boşver dicem olmaz kafana tak dicem yine olmaz bence sen takma bilmiyorum ama tahminimce yüzde doksan beşi böyle umutsuz vakaaalar...

seni oyle iyi anliyorumki canim.bende 10 yillik evliyim esim kotu diyemem cok iyidir beni korur ne istesem alir ikiletmez ozelgublerimi kacirmaz ama tek bir guzel bakis tek bir guzel soz duymadim agzindan.ben onun gozlerine inanki saatlerce baktjgim olur niye oyle bakiyon der.yatarken sarilirim o daha bana hic sarilmamistir.iliskide bile hep istekli taraf ben olmjsumdur biraz ilgilenmeyim istemyim ona sirnasmayim.bir ay kusercok aksi ve inattir.nebilim bende sevildigimi bilmek istiyorum artik.yaptigim hic biaeyi begenmiyor bikere ellerine saglik dememistir.innanki okadar mutsuzum anlatamam.evden ise isten eve gider ama beni gormuyor sanki evde.bugun nasil gecti derim nirmla der hic bisey anlatmaz.o bana hic sormaz naptim diye beklerim bekelrim sormayinca kendim anlatirim boyle okdu felan diye.ben gurbetteyim kimsem yok inanin kayinvalidemle gunde bir s aat konusuyoz surekli arar beni naptin ettin cocuklar napiyo nebilim ama esim hic sormaz inanin bunalima gircem diye korkuyom.esimi tahmin edemiyceginiz kada cok seviyorum ama cok agliyorum ben ne ailedemden nede esimden sevgi goremiyorum ustelik bukadar cabalamama ragmen

Ah canım bu erkeklerin hepsi aynı ya ama seninki flört de bile yapmadıysa yapısı böyle olabilir. Bir süre sen de birşey yapma kendini geri çek. Bu arada kendine özen bakımlı ol güzel giyin felan bakalım ne yapacak?

kocanız için nasıl böyle konuşuyosunuz.nasıl diliniz varıyo.tabi başka bi sebep yoksa yani.
dua kapısının açık olduğu bir ana denk gelirde kabul olur bedduanız.sonra sizin de içiniz yanar.demek ki seviyosunuz ki evlendiniz.size de yazik oaz mi

Evliliğin hazin sonu budur : Kadın dırdır olur,erkek de ılgısız:):):) Ama senınkı gercekten kötuymus bı danısmana gıtsenız ıyı olabılır.

Aynı benim adam işte yaa. Evlenirken ne hayaller ne hayaller ne vaatler. Şimdi pısss. Ve yine aynı savunma evimde oturuyorum. Ya ben temizliğe vuruyorum bazen kendimi sinirden hafta sonu. Köşe koltuğu kaplıyor kahvaltısını yapıp akşam yemeğine kadar uyuyor. Tv desen en kısık mod. Biz koltuğa oturamıyoruz. Yani uyuyacaksan git yatak odasına yat dimi. Yok illa o koltukta yatacak. Bazen çocuğu alıp kaçıyorum evden.

Yani evde olmanın bana ne faydası var. Iki muhabbet yok. Yemek yenir meyve tatlı yok bilmem ne arada istemek için açar o gözünü. Yani geçenlerde hava güzel dedi yarın pikniğe gidelim. Dedim tamam ç saat 3 oldu tık yok adamdan. Yani kalkıcam alışveriş yapıcam malzeme hazırlıycam onada hadi diyecem. Ya deki ne alınacak söyle ben yapayım alışverişi sende malzeme hazırla çıkalım.

Hafta sonu hep sabah kahvaltısı vs için ben dışarı çıkarım valla markette alışveriş yapan adamları görünce çok üzülüyorum ya.

Bende hafta sonu kalkıyorum 11 de kahvaltı buluyor 1 i . Geç kahvaltı yapıyoruz diye sitem edince nekadar geç kalkarsak gün okadar çabuk biter diyorum. Ay bende sinir oldum şimdi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…