- 1 Kasım 2014
- 251
- 170
- 48
e calismiyorsan her zaman temizlik yaparsin niye pazar gunleri temizlik yapman gerekiyormus gibi davraniyor kii? kadinlar his eder ya sen onun seni sevdigini his ediyormusun?Calismiyorum
haklisiniz, biraz kendi basina birakmaliyim iligenmedigimi hissetmeli ki onun ilgisizligiin bana nasil kotu geldigini anlamalianliyorum cok kotu oluyor telefonu kapatinca.. calisiyor musunuz? calismiyorsaniz gidin gezin dolanin yani evde oturmayin.. vaktinizin cogunu kendinize ve cocugunuza ayirin.. sizde ilgisizmis gibi davranin ama gozune gozune sokmadan.. yani sen ilgilenmedigin icin bende ilgilenmiyorum mesajini vermeyin..
evet ama bunu yaparken asla mutsuz olmamalisin.. ilgilenme fakat mutluymus gibi davran hatta ona vakit ayirmayi cok istiyorsun ama bi turlu vakit bulamiyorsun gibi.. cocugunla gezmeye gidince sen bende geliyim deme.. gidinde bende arkadaslarla bizde toplanalim yada disarda kahve icelim de.. ertesi gun cocugunu al biz gezmeye gidiyoruz de.. hic teklif etme.. teklif ederse de birazcik isim var bitireyim sonra de.. ben olsam boyle yapardim ..haklisiniz, biraz kendi basina birakmaliyim iligenmedigimi hissetmeli ki onun ilgisizligiin bana nasil kotu geldigini anlamali
Bu son zamanlarda hissetmiyorum beni korkutan da bu... cunku tanismamiz da biraz benim israrimla oldu, o istemiyordu ilk başta. Sonra 2 yil konustuk, evlendik, benim onu sevmeme asik oldugunu soyluyordu.. ve simdi aciba sevmiyor mu diye dusundugumde - ' O zaten hic sevmefi ki' dusuncesi geliyor aklima ve isin icinden cikamiyorume calismiyorsan her zaman temizlik yaparsin niye pazar gunleri temizlik yapman gerekiyormus gibi davraniyor kii? kadinlar his eder ya sen onun seni sevdigini his ediyormusun?
oyle dusunme canim cunki seni mutsuz etmekten baska bi ise yaramaz.. giyim kusama cok dikkat et arkadaslarinla gez dolas hep evde oturma yada her zaman annenlere gidip oturma.. cunki artik rahatlamis bence.. empati yapalim.. senin esin evde otursa hep cocukla ilgilense seni mutlu etmnek icin cabalasa hayatinin merkezinde sadece sen olsan emin ol sende esin gibi bi sure sonra rahatlardin.. nasil olsa elimin altinda.. bende diyorum ki elinin altinda olma. hayatinin merkezinde cocugun ve sen ol..Bu son zamanlarda hissetmiyorum beni korkutan da bu... cunku tanismamiz da biraz benim israrimla oldu, o istemiyordu ilk başta. Sonra 2 yil konustuk, evlendik, benim onu sevmeme asik oldugunu soyluyordu.. ve simdi aciba sevmiyor mu diye dusundugumde - ' O zaten hic sevmefi ki' dusuncesi geliyor aklima ve isin icinden cikamiyorum
Nekadar da guzel yazmissiniz. O dediklerinizi yapabilsem gercekten sorun ortadan kalkacak. Benim ruh halim hemen yuzume yansiyor, ama dediklerinizi tekrar tekrar okuyup ne kadar da dogru seyler oldugunu iyice idrak ettikten sonra uygulamaya calisacagim...evet ama bunu yaparken asla mutsuz olmamalisin.. ilgilenme fakat mutluymus gibi davran hatta ona vakit ayirmayi cok istiyorsun ama bi turlu vakit bulamiyorsun gibi.. cocugunla gezmeye gidince sen bende geliyim deme.. gidinde bende arkadaslarla bizde toplanalim yada disarda kahve icelim de.. ertesi gun cocugunu al biz gezmeye gidiyoruz de.. hic teklif etme.. teklif ederse de birazcik isim var bitireyim sonra de.. ben olsam boyle yapardim ..
benim kendimde sorunlar yasiyorum sorunun sebebini ve caresinide biliyorum fakat asil onemli olan uygulamak.. bende pek uygulamis degilim uygulama kismi cok zor aslinda :) fakat ben cok iyi rol yaparim yani mutluymus rolu sizede tavsiye ederim zaten bi sure sonra ister istemez oyun oynamak insana hos geliyor :)Nekadar da guzel yazmissiniz. O dediklerinizi yapabilsem gercekten sorun ortadan kalkacak. Benim ruh halim hemen yuzume yansiyor, ama dediklerinizi tekrar tekrar okuyup ne kadar da dogru seyler oldugunu iyice idrak ettikten sonra uygulamaya calisacagim...
Dedikleriniz cok dogru... onu ne kadar sevdigimi bildigi icin bana hep o gozle bakiyor, ne yaparsa uzulmem, sevmekten vazgecmem diye...elinin altinda olmadigimi hisettirmeliyim cok tesekkur ederim, okurken soyle bi kendime geldim... niye ben ilgiyi hep ona vermisim kendimi degersiz hisettirmisim..biraz da vaktimi kendime harcamaliyim sanirimoyle dusunme canim cunki seni mutsuz etmekten baska bi ise yaramaz.. giyim kusama cok dikkat et arkadaslarinla gez dolas hep evde oturma yada her zaman annenlere gidip oturma.. cunki artik rahatlamis bence.. empati yapalim.. senin esin evde otursa hep cocukla ilgilense seni mutlu etmnek icin cabalasa hayatinin merkezinde sadece sen olsan emin ol sende esin gibi bi sure sonra rahatlardin.. nasil olsa elimin altinda.. bende diyorum ki elinin altinda olma. hayatinin merkezinde cocugun ve sen ol..
evet iste bu.. bi kadini en cok giyim kusam mutlu eder.. yani kendini guzel hiss ettigi elbiselerin icindeyse baya ozguven gelir.. sende en sevdigin kiyafetlerini giy arkadaslarini ara gez dolas. genc guzel bakimli anne ol.. yolda yururken her kes sana baksinda esin elini tutmayi oyrensinDedikleriniz cok dogru... onu ne kadar sevdigimi bildigi icin bana hep o gozle bakiyor, ne yaparsa uzulmem, sevmekten vazgecmem diye...elinin altinda olmadigimi hisettirmeliyim cok tesekkur ederim, okurken soyle bi kendime geldim... niye ben ilgiyi hep ona vermisim kendimi degersiz hisettirmisim..biraz da vaktimi kendime harcamaliyim sanirim
Iste dikkat cekici olucan ama sallamican pek...dedigimi dene ve sonucu yaz buraya...Boyle ilgisiz davrandigi zaman da ben uzaklasiyorum ve aramizdaki sogukluk buyuyor. Sonra tekrar ilk adimi atan ben olunca bu boyle ilgisiz davranmaya devam ediyor ne de olsa biz yine affederiz diye
harikasiniz, enerjimi geri getirdiniz, evet oyle yapicam bundan sonra ..tekrar yazarim :)evet iste b
evet iste bu.. bi kadini en cok giyim kusam mutlu eder.. yani kendini guzel hiss ettigi elbiselerin icindeyse baya ozguven gelir.. sende en sevdigin kiyafetlerini giy arkadaslarini ara gez dolas. genc guzel bakimli anne ol.. yolda yururken her kes sana baksinda esin elini tutmayi oyrensin
ben yerinde olsam bu gece cok guzel giyinirdim mini etek ve frikik vermeye musait bi tisort giyerdim.. esimle hiiic ilgilenmezdim yuzune bile bakmazdim.. sadece bebegimle ilgilenirdim arkadaslarimla mesajlasirdim.. bu kadar dikkat cekici olman ayni zamanda onunla ilgilenmemen dikkatini cekecektir..harikasiniz, enerjimi geri getirdiniz, evet oyle yapicam bundan sonra ..tekrar yazarim :)
harikasiniz, enerjimi geri getirdiniz, evet oyle yapicam bundan sonra ..tekrar yazarim :)evet iste b
ben yerinde olsam bu gece cok guzel giyinirdim mini etek ve frikik vermeye musait bi tisort giyerdim.. esimle hiiic ilgilenmezdim yuzune bile bakmazdim.. sadece bebegimle ilgilenirdim arkadaslarimla mesajlasirdim.. bu kadar dikkat cekici olman ayni zamanda onunla ilgilenmemen dikkatini cekecektir..
evet iste bu.. bi kadini en cok giyim kusam mutlu eder.. yani kendini guzel hiss ettigi elbiselerin icindeyse baya ozguven gelir.. sende en sevdigin kiyafetlerini giy arkadaslarini ara gez dolas. genc guzel bakimli anne ol.. yolda yururken her kes sana baksinda esin elini tutmayi oyrensin
denicem ve davrinislarinda degisiklik olursa yazicam :) tesekkur ederimIste dikkat cekici olucan ama sallamican pek...dedigimi dene ve sonucu yaz buraya...
Önceden de "kızım" diyorsa zaten sizin en başından sorunlarınız varmış da şimdi kronikleşmiş.Artık eskisi gibi degil, bu cok belli. 3,5 yıllık evliyiz, 1,5 yaşında bir oğlumuz var. Bana 'Oglumun annesi' diyr hitap etmeye basladi,daha once kızım derdi. Isten geldiginde sadece yemekle bi de oglumuzla ilgileniyor, beni ne baktigi ne de gordugu var. Ben yaklasmaya calistigimda da isim var, sen yat ben birazdan yatarım diyor. Geceleri de gunduzleri de cok ilgisiz, nedenini sordugumda ssna öyle geliyor diyor yokmus birşey. Nasil davranmaliyim sizce ?
harikasiniz, enerjimi geri getirdiniz, evet oyle yapicam bundan sonra ..tekrar yazarim :)
denicem ve davrinislarinda degisiklik olursa yazicam :) tesekkur ederim
erkekler dış görünüşe çok önem verir kendinizde biraz değişiklik yapmayı deneyin (saç, giyim,parfüm vs) ve fazla alaka göstermeyin kısasa kısas anlayacağınız.Artık eskisi gibi degil, bu cok belli. 3,5 yıllık evliyiz, 1,5 yaşında bir oğlumuz var. Bana 'Oglumun annesi' diyr hitap etmeye basladi,daha once kızım derdi. Isten geldiginde sadece yemekle bi de oglumuzla ilgileniyor, beni ne baktigi ne de gordugu var. Ben yaklasmaya calistigimda da isim var, sen yat ben birazdan yatarım diyor. Geceleri de gunduzleri de cok ilgisiz, nedenini sordugumda ssna öyle geliyor diyor yokmus birşey. Nasil davranmaliyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?