eşim benimle ilgilenmiyor

Sizde onunla ilgilenmeyin, bundan daha ilgisiz olmaz, ama fark ederse kendine cekidüzen verebilir...cinsellikte yok gibi algiladim ben, eger öyleyse burnuma baska kokular geliyor...

Nedenini sordugunda sana oyle geliyor diyorsa sen de artik sorma. Sana gosterdigi kadar ilgili ol sadece. Erkekler esine ilgi gostermediginde kadin ustune dusuyorsa daha da uzaklasa biliyorlar. Yok eger kadinda ilgisiz davraniyorsa kendilerine geliyorlar o zaman erkekler.

Gecte olsa ogrendim bunu

bu yorum senden geldiği için seni alıntıladım sakın yanlış anlama lütfen muhalefetlik yapmak için yazmıyorum.. ben de ilgi çekmek için böyle şeyler yapılması gerektiğini savunanlardandım, geçen gün eşimle şöyle bir konuşma geçti aramızda, bir tanıdığımızın eşi tarafından aldatıldığını düşünüyoruz, ve kadın şimdi saçını kısacık kestirdi bir önceki renginden çok farklı bir renge boyattı, süslü gecelikler iç çamaşırları vs giymeye falan başlamış (daha önce yapmamış hiç) sırf eşinin ilgisini kazanabilmek için, eşim dedi ki kadınların en büyük yanlışı bu işte siz böyle yaptıkça, bu zamana kadar yapmadığınız şeyleri yapıp, olmadığınız biri gibi davranmaya başladığınızda erkeklere daha da itici geliyor.. asında bu durumda bir kadın sadece olduğu gibi davranmaya devam etse, belki ufacık bir bakım yapabilir ama belli belirsiz o zaman bizim gözümüzde daha kendine güvenen daha akıllı bir kadın oluyor dedi, öteki türlü kendine güvenmeyen, mutsuz bir kadın imajı çiziyor biz erkekler böylesini hiç sevmiyor dedi..

Söylediklerinizde haklısınız siz öyle diyince bi an empati yaptım..
ama bence o dediginiz eşinden zaten sogumus kisi icin geçerli.. yani ben erkek olsaydim ve esimden sogumus olsaydim onu artik begenmeseydim, o öyle seyler yapmaya kalkissa dahada itici bulurdum yapmacik gelirdi..
ama bir de şu var;
eğer erkek eşini beğeniyorsa, daha cekici olmasini veya renk katmasini isteyebilir, ozaman hoşuna gider öyle değişiklikler..

Konu sahibinin eside yukarda yazdigim misaldeki gibi malesef :/

Onceden aktif bir cinsel hayatiniz varsa, ve size karsi ilgiliydiyse, simdi bu kadar degisip, pasif ve ilgisiz bi adam olduguna inanmak zor. Ben bu durumlarda eslerin ilgiyi ve cinselligi baska yerde bulduguna inaniyorum ne yazik ki

3.5 yıllık evliyim oğlumun annesi dese eşim bende oğlumun babası diye hitap ederim o istese bile dokundurtmam kendime ne demek sinir oldum

Eşim bana kızım demesi beni deli ederdi bende abi abi diye onu sinir ettim dahada demez ogün bugündür.
ama bizim ki laf arasnda derdi
bana gene laf arasnda annesi annesi diyo benim hoşuma gidiyo bende al babası yavrunu diyorum bunda ne varkiiii

Kesinlikle haklisiniz tamamen sogumussa kadin dikkat cekmek icin kendini paralasa da ya da aksine sessiz de kalsa hicbise degismez... Esimin dedigi aslinda sizinkiyle paralel ufak tefek degisiklikler surprizler guzel ama cok radikal bi degisim cok hos karsilamiyorlar anladigin kadariyla.. Dediginiz gibi daha cekici daha guZel olabilmek adina yapilan ufak degisiklikler her zaman makbule gecer tabi..
Bilemiyorum ki umarim yaniliyoruzdur umarim bir an once toparlanirlar belki de adamin tarzi budur ne biliyim baksaniza onceden de kizim dermis

yok ya degisecek gibi degil...odun bu ya odun..bugun sitem ettim, sen bana en son nezaman sarildin dedim...cevabi : cok yogunum ya, emekli olunca bol vaktimiz olucak sarilmaya diyor...henuz 29 yasinda ...sinir etti gece gece

yok ya degisecek gibi degil...odun bu ya odun..bugun sitem ettim, sen bana en son nezaman sarildin dedim...cevabi : cok yogunum ya, emekli olunca bol vaktimiz olucak sarilmaya diyor...henuz 29 yasinda ...sinir etti gece gece
keşke bunu hiç demeseydin canım
ama tutamıyoruz işte kendimizi
sordum ama cevaplamamışsın
cinsel hayatınız nasıl
bide bir daha hiç böyle şeyler sorma
bişey sanmış iyice kendini...

ay hala aynimi? emekliliginizi bekleyeceksiniz anlasilan .. benim fikrim hala ayni.. bencesiz isyan ettiniz ya bana ne zaman sarildin diye oyle bi sey yapinki o size isyan etsin .. bununda tek yolu umursamamaktir.. en iyi intikam ceza umursamamak..

sanırım bizim ki üç yıl olamadan bitti..

adam hiç karısı gibi görmemiş ki daha baştan ayıkmanız lazımdı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…