Askin omru 3 yil ola bilir . Ama 3 yil askin ardindan saygi, sevgi en azindan aliskanlik kalmali degil mi ?!Galiba bunu kabul etmek zor geliyor..yoksa aşkın ömrü gerçekten 3 yil da , bitti mi bizimki diye soruyorum bazen
bu yorum senden geldiği için seni alıntıladım sakın yanlış anlama lütfen muhalefetlik yapmak için yazmıyorum.. ben de ilgi çekmek için böyle şeyler yapılması gerektiğini savunanlardandım, geçen gün eşimle şöyle bir konuşma geçti aramızda, bir tanıdığımızın eşi tarafından aldatıldığını düşünüyoruz, ve kadın şimdi saçını kısacık kestirdi bir önceki renginden çok farklı bir renge boyattı, süslü gecelikler iç çamaşırları vs giymeye falan başlamış (daha önce yapmamış hiç) sırf eşinin ilgisini kazanabilmek için, eşim dedi ki kadınların en büyük yanlışı bu işte siz böyle yaptıkça, bu zamana kadar yapmadığınız şeyleri yapıp, olmadığınız biri gibi davranmaya başladığınızda erkeklere daha da itici geliyor.. asında bu durumda bir kadın sadece olduğu gibi davranmaya devam etse, belki ufacık bir bakım yapabilir ama belli belirsiz o zaman bizim gözümüzde daha kendine güvenen daha akıllı bir kadın oluyor dedi, öteki türlü kendine güvenmeyen, mutsuz bir kadın imajı çiziyor biz erkekler böylesini hiç sevmiyor dedi..3.5 yil cok uzun bir zaman degil...ama istersen ilgi cekebilirsin basit...belki sacinda bir degisiklik yap biraz iddialı bir renge boyat...dekolte mini falan giy evde....bakimli ol...guleryuzlu ol ama umursamaz ol biraz ustune dusme...bunlari yap hala degismiyorsa artik birseyler bitmustir...
bu yorum senden geldiği için seni alıntıladım sakın yanlış anlama lütfen muhalefetlik yapmak için yazmıyorum.. ben de ilgi çekmek için böyle şeyler yapılması gerektiğini savunanlardandım, geçen gün eşimle şöyle bir konuşma geçti aramızda, bir tanıdığımızın eşi tarafından aldatıldığını düşünüyoruz, ve kadın şimdi saçını kısacık kestirdi bir önceki renginden çok farklı bir renge boyattı, süslü gecelikler iç çamaşırları vs giymeye falan başlamış (daha önce yapmamış hiç) sırf eşinin ilgisini kazanabilmek için, eşim dedi ki kadınların en büyük yanlışı bu işte siz böyle yaptıkça, bu zamana kadar yapmadığınız şeyleri yapıp, olmadığınız biri gibi davranmaya başladığınızda erkeklere daha da itici geliyor.. asında bu durumda bir kadın sadece olduğu gibi davranmaya devam etse, belki ufacık bir bakım yapabilir ama belli belirsiz o zaman bizim gözümüzde daha kendine güvenen daha akıllı bir kadın oluyor dedi, öteki türlü kendine güvenmeyen, mutsuz bir kadın imajı çiziyor biz erkekler böylesini hiç sevmiyor dedi..
Laf arsnda olabiliyo ağzdan çıkyo ama sürekli normal deil tabibir erkek esine nedne kizim der ki :/
Kesinlikle haklisiniz tamamen sogumussa kadin dikkat cekmek icin kendini paralasa da ya da aksine sessiz de kalsa hicbise degismez... Esimin dedigi aslinda sizinkiyle paralel ufak tefek degisiklikler surprizler guzel ama cok radikal bi degisim cok hos karsilamiyorlar anladigin kadariyla.. Dediginiz gibi daha cekici daha guZel olabilmek adina yapilan ufak degisiklikler her zaman makbule gecer tabi..Söylediklerinizde haklısınız siz öyle diyince bi an empati yaptım..
ama bence o dediginiz eşinden zaten sogumus kisi icin geçerli.. yani ben erkek olsaydim ve esimden sogumus olsaydim onu artik begenmeseydim, o öyle seyler yapmaya kalkissa dahada itici bulurdum yapmacik gelirdi..
ama bir de şu var;
eğer erkek eşini beğeniyorsa, daha cekici olmasini veya renk katmasini isteyebilir, ozaman hoşuna gider öyle değişiklikler..
Konu sahibinin eside yukarda yazdigim misaldeki gibi malesef :/
keşke bunu hiç demeseydin canımyok ya degisecek gibi degil...odun bu ya odun..bugun sitem ettim, sen bana en son nezaman sarildin dedim...cevabi : cok yogunum ya, emekli olunca bol vaktimiz olucak sarilmaya diyor...henuz 29 yasinda ...sinir etti gece gece
yok gece oldu mu zatenm ya ben uyuduktan sonra yatiyor ya da benden once yatip uyuyorkeşke bunu hiç demeseydin canım
ama tutamıyoruz işte kendimizi
sordum ama cevaplamamışsın
cinsel hayatınız nasıl
bide bir daha hiç böyle şeyler sorma
bişey sanmış iyice kendini...
anladımyok gece oldu mu zatenm ya ben uyuduktan sonra yatiyor ya da benden once yatip uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?