eşim benimle ilgilenmiyor

onun yaptıklarnı aynen ona yap

ne zamandır durum böyle bilmiyorum ama geçici bişey olabilir. size söylemediği bi sıkıntısıda olabilir. siz çok üstünde durmayın ve kendinizi ihmal etmeyin. bakımlı olun. onun peşinden gidip durmayın kendi düşünsün

Haklısınız geçiçi birşey olabilir ben de bıraktım. Sadece ya değilse bu ilgisizliği rutin bi hal alırsa ne de olsa ben ses etmiyorum, memnuniyetsizligimi belli etmiyorum diye herşey yolunda sanmasın sakin

eşim bana karşı ilgisiz olduğunu düşündüğüm zamanlar genelde regli den önceki günler oluyor. aslında yokta öle bir şey sardıracak birini arıyorum..

sizin biraz farklı. evlendiğinizden bu yana ölemiş. sizde oğlumun babası deyin. tepki verecek mi..

Aslinda ben de tam o donemdeydim...

Haklısınız geçiçi birşey olabilir ben de bıraktım. Sadece ya değilse bu ilgisizliği rutin bi hal alırsa ne de olsa ben ses etmiyorum, memnuniyetsizligimi belli etmiyorum diye herşey yolunda sanmasın sakin
ama sende onunla ilgilenmeyeceksin ki illaki sorun olduğunun farkına varacaktır diye düşünüyorum

Yapmaz gibime geliyor, bilemedim ki
Yazmiyim diyorum yazcam yine de.29 yaş bir erkeğin cinsel olarak en aktif olduğu yaşlar bence.Bu ihtiyacını sizle karşılamıyorsa başkasıyla karşılıyor olma ihtimali yüksek. Umarım yaniliyorumdur tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…