- 5 Kasım 2014
- 29
- 17
- 3
- 39
Sizde de mi ayni dert var?sanırım bizim ki üç yıl olamadan bitti..
Askin gozu kor ya, benim olsu yanimda olsun yeter diyordsun ama iste olmuyor bi sure sonra karsilik bekliyorsun , olmayinca da yine uzulen biz oluyoruzadam hiç karısı gibi görmemiş ki daha baştan ayıkmanız lazımdı bence.
onun yaptıklarnı aynen ona yapArtık eskisi gibi degil, bu cok belli. 3,5 yıllık evliyiz, 1,5 yaşında bir oğlumuz var. Bana 'Oglumun annesi' diyr hitap etmeye basladi,daha once kızım derdi. Isten geldiginde sadece yemekle bi de oglumuzla ilgileniyor, beni ne baktigi ne de gordugu var. Ben yaklasmaya calistigimda da isim var, sen yat ben birazdan yatarım diyor. Geceleri de gunduzleri de cok ilgisiz, nedenini sordugumda ssna öyle geliyor diyor yokmus birşey. Nasil davranmaliyim sizce ?
Oyle yapiyorum artik pes ettim, kendimle ilgileniyorum, uzerine dusmuyorum sitem de etmiyorum biraktim...anladım
geri çekil sende bundan sonra...
Herseyi denedikten sonra cabalarim sonuç suz kalınca ben de bıraktım, üstüne düşmemeye karar verdimonun yaptıklarnı aynen ona yap
Haklısınız geçiçi birşey olabilir ben de bıraktım. Sadece ya değilse bu ilgisizliği rutin bi hal alırsa ne de olsa ben ses etmiyorum, memnuniyetsizligimi belli etmiyorum diye herşey yolunda sanmasın sakinne zamandır durum böyle bilmiyorum ama geçici bişey olabilir. size söylemediği bi sıkıntısıda olabilir. siz çok üstünde durmayın ve kendinizi ihmal etmeyin. bakımlı olun. onun peşinden gidip durmayın kendi düşünsün
Evet . Hic aşkım canım gibi kelimeler kullanmadi bugüne kadarkızım mı diyordu
Aslinda ben de tam o donemdeydim...eşim bana karşı ilgisiz olduğunu düşündüğüm zamanlar genelde regli den önceki günler oluyor. aslında yokta öle bir şey sardıracak birini arıyorum..
sizin biraz farklı. evlendiğinizden bu yana ölemiş. sizde oğlumun babası deyin. tepki verecek mi..
Yapmaz gibime geliyor, bilemedim kiAldatıyor olabilir
ama sende onunla ilgilenmeyeceksin ki illaki sorun olduğunun farkına varacaktır diye düşünüyorumHaklısınız geçiçi birşey olabilir ben de bıraktım. Sadece ya değilse bu ilgisizliği rutin bi hal alırsa ne de olsa ben ses etmiyorum, memnuniyetsizligimi belli etmiyorum diye herşey yolunda sanmasın sakin
Aslinda ben de tam o donemdeydim...
Yazmiyim diyorum yazcam yine de.29 yaş bir erkeğin cinsel olarak en aktif olduğu yaşlar bence.Bu ihtiyacını sizle karşılamıyorsa başkasıyla karşılıyor olma ihtimali yüksek. Umarım yaniliyorumdur tabiiYapmaz gibime geliyor, bilemedim ki
Aslinda oyle de yapmaliyim haklisinizabartıyor olabilir misiniz?
o dönemi anlat bir daha kendini tart bakalım. halen ilgisiz mi geliyor mu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?