• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

Bence hicaya gitmek lazim bu sabah sol elimin tirnaklarimin kenarinda ve sol ayagim altinda kina ile uyandim..

Merhaba, durumunuza çok üzüldüm ancak bu adamın yaptıkları nedeniyle kendinize olan saygınızı kaybetmeyin lütfen. Siz değerlisiniz. Kimse böyle lafları hak etmez.
İkinci olarak söylediğiniz bir mantar enfeksiyon türü. Strese bağlı olarak meydana gelmiş olabilir. Bir dermatologa görünün. Geçmiş olsun.

Insan yaşarken çok anlamıyor. Hemde ailesinden uzaksa kimseyle paylaşımı yoksa. Uzun zaman oldu mu birde normalin bu olduğunu sanıyorsun. Elbette üzülüyordum ama gereken tepkiyi veremedim şimdi o günlere üzülüyorum.
O halde bana erkek ısimleri ile seslenirdi birde 😂

Iyi yapmisiniz bekar anne olucaksiniz, herseyi de halledersiniz bi basiniza hic dert etmeyin 🙏🏻😅

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Her sıkıntının sabrını veriyor Rabbim. Çok dramatize etmeden yaşamak taraftariyim. Elbette üzülüyorum ama zamanla herşey yoluna girecek biliyorum 😍

Valla ben çok şaşkınım zaten 😂😂 vardır bir hikmeti deyip davayı açtım bende 😂😂
Gözdeyyy sana hastayım İnan hayata karşı duruşun taaa burdan hissediliyor helal olsun birçok konuda ortak mesaj yazıyoruz denk geliyoruz harikasın aynı enerjiyle bebeğinle hep mutlu ol doğumunu merak ve heyecanla bekliyoruz senin kocaman bi ailen var 👏👏👏👏

Gözdeyyy sana hastayım İnan hayata karşı duruşun taaa burdan hissediliyor helal olsun birçok konuda ortak mesaj yazıyoruz denk geliyoruz harikasın aynı enerjiyle bebeğinle hep mutlu ol doğumunu merak ve heyecanla bekliyoruz senin kocaman bi ailen var 👏👏👏👏

Utandım, teşekkür ederim 🥰🥰 burası olmasaydı çok zorlanirdim ne yalan söyleyeyim 🤷‍♀️

merhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim😞
Walla arkadaşım aynı dertten muzdarip olarak 8 yıllık evliliğimi çocuk yapmadan yapamadan istemeden çocuk yapmayı bitirdim en sonunda . Adam iyi diye sabrettim ama iş artık ev arkadaşlığı olmuştu. Evet her erkeğin libidosu bir değil ama 8 yılım boşa gitmiş diyorum şimdi. Bu konu önemsenmeyecek bir konu değil hamilesiniz madem ilişki veya cinsel terapiste gidin umarım düzelir

adamın önünde tutsun sizi diye eşyaları topluyorsunuz
o da adettendir diye geri bıraktıyor
o işteyken çıkın gidin bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu
puf ne saçma iş

Kayinvalidem cok lafini gecirir ya ona hepsinin lafi bir kulagina giriyor digerinden cikiyor anca anneminkini dinliyor annem de bugun benden hic birsey kocamla ilgili birsey bilmek istemedigini soyledi
Ya benim içim parçalanıyor böyle şeyleri duyunca bir anne ve baba neden evladına sahip çıkmıyor benim annem de şimdiden bana diyor ki eğer kendi sevdiğin biriyle evlenipte sonra anne beni dövüyor anne anlaşamıyoruz dersen telefonu kapatırım asla dinlemem diyor ancak kendi istedikleri ama benim sevmediğim biriyle evlenirsem de sorun yaşarsam şiddet görürsem o zaman sahip çıkacaklarmış herhalde Allah böyle insanlara akıl fikir versin benim 9 ay ne zorluklarla karnımda taşıdığım büyüttüğüm evladım merhametsiz bir adam tarafından her gün ağlatılacak ben nasıl kızıma sahip çıkmam gerçekten çok üzüldüm size İnşaAllah Allah size çok hayırlı bir kapı açar ve herşeyi unutursunuz mutlu olursunuz

Back
X