merhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim