• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

En son yüzünü gözleyen birini bulacağını söylüyordu bulmuştur herald😂😂

Bu anlattiklarinizi noktalama işaretleri koyarak yazsaydiniz hepsini okurdum ama böyle sıkıntı geliyor içime..
Aradan okuduğum kısım elbise giyin suslen eşinin verdiği cevaba bak çok yanlış oturun konuşun oluyorsa oluyor olmuyorsa zorlama..
Çok üzülüyorum bu kötü tavırlı eşleri okuyunca yazık kadınlara hem cinslerime.. Değer verin kendinize...

Şimdi senin yazdıklarıni ben yazsam biri de şimdi benim yapacağım yorumu yapsa,şuna bak ne fesat ve kötü niyetli derdim.
Ama eşime böyle süslenip güzel ve açık giyindigim bı gün o da bana,bu ne hal,niye böyle giyindim demişti kızar gibi.
Ben gitmesem yanına,ilişki teklif etmezdi.
Sonra öğrendim ki başkasıyla konuşuyormuş,zamanında ona olan hakaretlerim,davranışlarına kinlenmis ondan bulmuş birini

İlla aldatıyor demek istemem ama ilgisini senden çekmiş.birşeyin kini var.
Kendini derhal geri çek,yüz verme,konuşma,ilgi gösterme,bırak o gelsin.normalde olduğunun tersi ol.
Damarına basma ama asla yüz göz de olma.kacan kovalanır fıtrat gereği

merhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim😞
Tamam boşan

Istemiyodur senle olmak bu kadar basit. Uyumunuz yoktur adam tatmin olmuyodur baskasi vardir gaydir.. her ihtimal var ama yorgunluk 1 olur 2 olur. 7-24 mu yorgun?

Eşin değişmeyecek canım şu an daha yeni olmanıza rağmen böyleyse ilerde daha kötü olacak ya boşanacaksın gözünün yaşına bakmadan ya da tedavi olmasını isteyeceksin cinsel terapist olur ya da normal doktor

a
merhaba kizlar/kadinlar,
Henuz 9 aydir evliyim daha yeni evlendim esim benden bir kac yas buyuk ben 24 yasindayim esim de 30 yasinda aramizda bir yas farki var. Evlenmeden once ve evlendikten 3 ay icinde cinsel istegimiz baya yogundu ve karsilikliydi sonrasinda haftada 1 e dondu sonra iki hafta da 1 simdi ise 1,5 aydir hic iliskiye girmiyoruz kendisi calisyor bana yogunum yorgunum hic uyumuyorum beni bi rahat birak diyip duruyor ve bu beni ona karsi sogutyor bazen tartismamiz olur ve her tartismamizda bosanalim seni istemiyorum diyip duruyo bu bosanalim cumlesini annemin yaninda soylemisligi var kendi annesinin yaninda da ve ablasinin yandida da dedi bu beni cok kirdi yerin dibine soktu o beni istemiyor gibi ve ben herdefasinda her kavgada karsina oturup konusmaya calisyorum ama o yuzume bakmiyor. Sonrada cocuk istiyorum diyor ben Kabul etmedim daha yeni evliyiz ve sen bana yeterince ilgi gostermiyorsun bu degismedigi surece cocuk olmaz dedim sonra zaten sperm hucreleri yasamadigini canli olmadigini ogrendik yani her sekilde hamile kalamiyorum. Ondan ziyade daha dun kendi kendime dedim ki guzel bir elbise giyiyim az da olsa benim esim bakimli ve guzel demesi icin hazirlandim eve geldiginde ne bu dansoz gibi geziyon evde dedi bana ve bu beni cok kirdi incitti bugun ise ilk bulusmada giydigim kiyafeti giydim bana dedi bu ne ya yine nereye gidiyorsun dedi bende dedim hic biryere ilk bulusmamizda giymisrim dedim evet biliyorum ama suan bunu giymenin ne manasi var ve sustum beni okadar kiriyir ve uzuyor ki bunu da dile getirdigimde kavga cikartiykr ya ben zaten yorgunun yine seninle mi ugrasacagim gibi cumleler beni yipratti seviyorum onu ama sogudum resmen guzel bir gecelik giydigimde tepkisi hic yok bu ne evin icinde horoz gibi geziyorsun diyor ve guluyor bana ben ona yaklastigimda kiziyor diyor ki yine azdin mi yada hergun yaklassam hergun istersin her saat olsa bile istersin demisti bende tepkimi gosterip demistim sen benim esimsin sana yaklasmicamda kime yanasayim desim ona da kizdi hani her konuda suclu ben oluyorum okadar doldum ki derdimi de kimseyle paylasamiyorum lutfen bana akil verin ben ne yapacagim😞
ayıdan koca olmaz nettttt sana dansöz elbisesi giymis diyen adamın zihniyeti bellidir isterse bin kere özür dilesin ruhu ici fedoal köylü iste maraba sakın cocuk yapıpta cocugu ugrastırma

merhaba kizlar/kadinlar,
Allah'ın öküzü dicem öküze haksızlık olacak

Yavrum birakmiyor birakmiyor hic bir sekilde birakmiyor beni kaybetmekten korkuyor ama ben bunlari yasamak istemiyorum boyle bir hayatti da hak etmiyorum arkadasina soyledi bosanacam ondan mutlu degilim en iyi arkadasinin sevgikisi benim en iyi arkadasim kiza soyledi o da bana soyledi benim daha aglayacak ne gozyasim kaldi ne de takadim kaldi resmen canimi alsalar da kurtulsam dusuncesine girdim piskolojikmen bittirdi beni
O bırakmasın sen gitmek istedikten sonra kim tutabilir?

Esyalarimi topluyordum dun aksamki kavgada annemde dedi al esyalarini gel diye sonra esyalarimi alio geri dolaba koydu biryere gitme dedi zorluyir beni ne yaptiysam yaranamiyorum gitmek istiyorum birakmiyor git dediginde de oisman oluo gitmeme izin vermiyor
Kararli ol, git. Bu herif degismez. O kim ki seni bu kadar kiriyor sozleriyle. Oha bide yeni evlisiniz. Kac git, o durdurmaya calissa bile yalvarsa bile git. Ayrilmayi uzatma.

Bende gider en seksi kıyafetlerle gezerdim "ne geziyorsun evde çıplak şeytan gibi!" Derdi eş kişisi. Pek yakında ex olacak 😂😂
Gerçekten okuz bunlar. Okuz dedim okuze ayip oldu. Iyi kurtuluyorsun
muhtemelen eşinin cinsel anlamda sorunu var
Bu isteksizlik o yüzden geliyor.
Kendi sorununu bildiği için de seni ezmeye çalışıyor.
Hem aile terapisti hem de ürolojiye gidip tedavi olursa devam et.
Etmezse daha çok gençsin önüne bak.
Zaten canlı sperm yoksa çocuğunuz olmaz hiç bir şekilde :KK43:(
Sıkıntısı olsa bile adamin, adam saygisizin teki, huyu boyle demek ki. Aslinda buradan vuracaksin boylelerini, senin cocugun olmuyor, hadi herkes kendi yoluna diyeceksin.
Hani sirf seni bu kadar kiriyor diye. Sen onun icin giyin suslen, hanzonun soyledigine bak.

Back
X