Eşim benimle konuşmuyor... :(

GD2104

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
257
23
318
arkadaşlar merhaba;

Bir problemim var ve hemen konuya girmek istiyorum 8 aylık evliyim ve eşimi çok seviyorum oda beni seviyor. Eşim vardiyalı çalışan biri ve bu haftaki vardiyası 16-24. Bense gündüz çalışıyorum. Dolayısıyla çok fazla görüşemiyoruz. Çoğu kez o geldiğinde ben uyumuş oluyorum. Sabahlar çok erken kalkıyorum çünkü. Bununla ilgili bir şikayeti yok normal karşılıyor.

Benim sorunum salı günü öğlen gibi aradım kendisini kayınvalidemlerde (altlı üstlü oturuyoruz ve yeme içme beraber) yemek yediğini söyledi. Ben ne yediğini sordum o sonrasında bir espisi yaptım. O buna karşılık hiç bir tepki vermedi...SADECE SUSTU... ondan öncede hiç bir problemimiz yoktu yani o gün ve öncesinde gayet normaldi herşey. Ben neden sustuğunuu birşey söylemediğini anlamadım...Anlam veremedim.. Telefondaki bir süre sessizlikten sonra hala birşey dememesi üzerine bende sinirlenip telefonu suratına kapattım.. Ve o gün bugündür ne aradı nede başka birşey...
Akşam geldiğinde konuşmadık.. Ben oturma odasında uyuyakaldığımdan beni uyandırıp yatağıma geçmemi söylemesinden başka birşey konuşmadı benimle..

Çok inat bir yapıya sahip..Bende inadımdır ama böyle durumlarda hep ben aramışımdır daha önceleri yada ilk adımı hep ben atmışımdır.

Şimdi size sorum ben ne yapmalıyım. Yine ilk adımı ben mi atmalıyım konuşmak için yoksa ondan mı beklemeliyim...Ya da önereceğiniz başka birşey var mıdır?
Böyle yaptığında aklıma binbir türlü şey geliyor... Benden soğuyormu...Artık beni eskisi gibi sevmiyormu... Yada vb. gibi şeyler...Bu inadın nedenini anlamıyorum... Ve ortada gerçekten bakıldığında bir sebep yok...

bence onunla konuşmalısın neden böyle bi tepki verdiği çünkü hersey konuşularak halledilir ama seninde hatan var suratına kapatmamalıydın sormalıydın neden sustuğunu ama bence oturup konuşun

merhaba arkadaşım benim eşimde inanılmaz küser. ki,nci de bir yapıya sahip ,yeterincede konuşmaz. çok sıkıntılı bir durum bu. dilerim çözersiniz.

neden küstüğünüzü bile bilmiyorsunuz konuşmalısınız bence belli ki yanlış anlamış esprinizi

her ne espri yaptıysanız bence kv ya da kp duydu
bunun ardından hoş karşılanmadı ve birşekilde eşine birtakım şeyler dile getirildi.

sanırım kv yaptığı yemek ile ilgili espri yapmışsınızdır . benim tahminim bu yönde. bu konuda bizi bilgilendirirseniz daha açıklayıcı olur konunuz.

arkadaşlar konu sahibi forumda değil şu an...
sıkıntısını ayrıntısına kadar anlatsa da bizde acaba ne söyledi diye düşünmesek keşke...
belki konu sahibinin espri diye nitelendirdiği şey, kırıcı veya aşağılayıcı bi söz olabilir...
bunu bilmeden yorum yapmak mantıksız aslında...

bende 6 aylık evliyim bizde ufak tefek sorunlar oluyor ve acayip takıyorum konuşasım olsa bile tepki olarak susuyorum o da tam tersi hemen sevgi pıtırcığı oluyo.eşinde sana tepkili belli ki.ama sen allttan al napıcaksın sürüp gitmicek ya bu böyle

ah şu kv kp ler ay çok güldüm bu mesaja ... Canım tlf da espiriyi yapar yapmaz eşi susmuş ve konuşmamamış ne ara kv de ve kp der doldursun...hani olayın üzerinden 1 gün geçsede eşi normalken böyle konuşmamaya başlasa tamam onlar doldurmuş diyeceğimde bence espiri yapılınca adamın soğuk karşılayıp bozulmasında kv de kp der suçlu olamaz..bence espiri biraz ağır gelmiştir...

konu sahipleri konuyu uygun zamanlarında acsalar keske :26::26: yorum yazıyoruz. soru soruyoruz,konu sahipleri yok

Arkadaşlar kusura bakmayın çalıştığımı söylemiştim. o yüzden sık sık giremiyorum..

espiri soran arkadaşlara söylüyorum öyle ağır bir şey değildi...

Pırasa yediğini söyledi ve kayınvalidem şivesi gereği pırasaya porasa der.. bende ona istinaden " o pırasa değil porasa" dedim. ve ondan sonraki olayları biliyorsunuz zaten...

ayrıca bunun gibi şeylerin espirisini birbirimize daha önce de defalarca yapıyorduk... ama bu sefer nie böle oldu anlamadım...

Belki ailesinin yanında yaptığın espiriye karşılık vermek istememiştir....Bir de yani espriyi kv nin ağzından yapınca
'' evet aşkım poroso '' yiyoruz mu diyecekti sana.. annesinin yanında.
.Kadın alınırdı bu duruma ve eşinde o yüzden susmuş bence....

yahu illa espirime karşılık vermesi gerekmiyor ki... konuyu değiştirse "sen nasılsın neler yapıyorsun" dese ortada hiç bir problem olmayacak...

Bence de kv yanında olduğunuzu bildiğinden espriniz bu sefer rahatsız etmiş.
Ama eşinizin küsmeyeceği varsa da siz telefonu yüzüne kapatarak küstürmüşsünüz.

Son düzenleme:

bunda bısı yok bence..benım annemde dolunay pastanesıne dolanay der esımde ole soler
hatta ben anneme bıle soledım hepsıde gulduler ne var kı
esımın aılesı yaksamlar yazar mesela msj da bende esıme bazen ole yaksamlar derım guler gecerız

Bence de kv yanında olduğunuzu bildiğinden espriniz bu sefer rahatsız etmiş.
Ama eşinizin küsmeyeceği varsa da siz telefonu yüzüne kapatarak küstürmüşsünüz.

yani kabahat bende ve ilk adımı ben mi atmalıyım diyorsunuz... ama bu kez de başka bir konuda yine aynı şeyi yapacak ve ilk adımı benden bekleyecek...

ben porasa lafını kv duydugunu düsünüyorum.

ayrıca pat diye telefonu yüzüne kapatmak yerine askım eve gelince konusuruz deyip kapatabilirdin.
benim en sinir oldugum seydir telefonun yüze kapatılması.

--

bundan sonraki adımları eşin niye senden beklesin ki ? bu konuda hatalı olan sizsiniz bana göre.(espri yaptınız diye değil, telefonu yüzüne kapattınız diye )

özür dilemek ve niye sessiz kaldıgını sormak zor olmasa gerek.

Son düzenleme:
yani kabahat bende ve ilk adımı ben mi atmalıyım diyorsunuz... ama bu kez de başka bir konuda yine aynı şeyi yapacak ve ilk adımı benden bekleyecek...

Esprinizde birşey yok da gereksiz alınmış işte eşiniz siz ona "sizi yanlış anladığını, aslında dalga gecmek istemediğinizi" söyleyin ve barışın. Uzatmayın. Bir arkadaşım da pırasaya pıransa derdi :)

yaa böyle şeyler için insan sevdiceğini üzermi..

yeni evlisin.doğru düzgün görüşemiyoruz da diyorsun.bi kere sizin her bulduğunuz fırsatta soluğu yatak odanız da almanız gerekmez mi

kocan gelince kocaman bi sarıl ona,seni çok özledim de iki gıdıkla bak nasıl eriyor karşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…