Eşim benimle öpüşmüyor ne yapmalıyım?

recurring

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
132
53
13
27
Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım

Yersen de afiyet olsun bacım ne diyim yok kız burda neler neler konuşuyorlar. Sen çok masumsun

Taktik degistirme zamani geldi, heyecan istiyordur bence fantezi tarzi birseyler al göster ama hemen verme az süründür yerlere kudurt
bu bi kerelige ise yarar sanirim devami gelir mi bilmem arada farkli fantezi ise yarar denemek bedava ne de olsa giz

Iliski kısa sürüyormuş ,öpüşünce iyice kısalır diye korkuyordur.Iyi performens gösterememe korkusundan iliskiyi baslatmiyordur.Tedavi olmaya da yanaşmaz seni böyle süründürür konu sahibi.

Fırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorum
Dişlerde çürük varsa kokar, diş etlerinde problem varsa kokabilir. Dil benim icin cok onemli mesela. Dilini fırçalayıp, kazimasi lazim midede sorun olabilir, bademciklerde,genizde vb. disini fircalasanda agzin kokabilir yani

Valla fırçalayıp gidiyorum yanına fırçaladıktan sonra kokar mı onu bilmiyorum
Siz kendinizi geri çekin bence belkide çok istekli olduğunuz için kendini geri çekiyor, çünkü sevdiği kadınla/adamla öpüşmeyi sevmeyen bir insan görmedim şu zamana kadar birde bir evdesiniz daha rahat yaşamanız gereken bir şey bu

Fırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorum
Sormalısın açık açık. İnsan kendi agız kokusunu almaz.Bazı kokular fırcalamayla geçmez mideden gelebilir, dolgulardan gelebilir vs. Ve agız kokusu gercekten herseyden sogutur insanı. Sırf bu sebeple cok yakın bir arkadasım boşanmak zorunda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…