- 29 Mart 2023
- 132
- 53
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yersen de afiyet olsun bacım ne diyimEvlenmeden önce hic mi bilmiyordu öyle öpüsme olaylari yasamadi mi takildim valla biraz daha detay anlataydi bence, severek mi evlendi yoksa mantik evliligi mi yapti vs bunlari bilmeden bazi seyleri yazdim ama bilemedim simdi
Ban yemeyiz dimiilk defa böyle konuya detayli(acik) yaziyorum ya
![]()
Valla kendimi erkek onu kadın gibi hissediyorum artıkElinden tutup yatak odasına götürülmek hoşuna gidiyordur ondaneycan lazım eycan ondan
![]()
Taktik degistirme zamani geldi, heyecan istiyordur bence fantezi tarzi birseyler al göster ama hemen verme az süründür yerlere kudurtNişanlılık dönemimizde böyle değildi elimde oynatıyordum evlendikten sonra değişti. Ben severek evlendim ama onu bilemem ne kadar sorsam da bana seni sevmeden aldım der mişu an beni seviyor değer veriyor o yüzden biliyorum başka nasıl anlarım sevdiğini bilmiyorum
Ağzın mi kokuyor acabaSevgiliyken hic mi opusmediniz ? Haftada 1 ilişki de pek normal görünmüyos
Teşekkür ederim gizzYersen de afiyet olsun bacım ne diyimyok kız burda neler neler konuşuyorlar. Sen çok masumsun
![]()
Ben bu erkoları anlamıyorum artıkElinden tutup yatak odasına götürülmek hoşuna gidiyordur ondaneycan lazım eycan ondan
![]()
Bazen erkekler böyle şeyler de istiyor ama sanki canı istemiyormuş gibi yapıp ilgi beklemeler falan bir deneyin.Valla kendimi erkek onu kadın gibi hissediyorum artık![]()
Korku degil agiz kokusundan bahsediyorNe korkusu![]()
Fırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorumAğzın mi kokuyor acabaSevgiliyken hic mi opusmediniz ? Haftada 1 ilişki de pek normal görünmüyor.
Haftada bir pek normal değil miAğzın mi kokuyor acabaSevgiliyken hic mi opusmediniz ? Haftada 1 ilişki de pek normal görünmüyor.
Benim eşim hiç sevmez. Ben ona yaklaşınca adam garip hissediyorBazen erkekler böyle şeyler de istiyor ama sanki canı istemiyormuş gibi yapıp ilgi beklemeler falan bir deneyin.
Daha fazla yapan işsizdir sjsjsjHaftada bir pek normal değil mi![]()
Normal miHaftada bir pek normal değil mi![]()
Valla fırçalayıp gidiyorum yanına fırçaladıktan sonra kokar mı onu bilmiyorumKorku degil agiz kokusundan bahsediyor
Ne ara fırsat bulacağız yahuNormal mi![]()
Normal mi![]()
Fırçalıyorum ilişkiye girmeden önce yinede koku olur mu bilmiyorumKoku problemi olabilir mi?
Dişlerde çürük varsa kokar, diş etlerinde problem varsa kokabilir. Dil benim icin cok onemli mesela. Dilini fırçalayıp, kazimasi lazimFırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorum
Siz kendinizi geri çekin bence belkide çok istekli olduğunuz için kendini geri çekiyor, çünkü sevdiği kadınla/adamla öpüşmeyi sevmeyen bir insan görmedim şu zamana kadar birde bir evdesiniz daha rahat yaşamanız gereken bir şey buValla fırçalayıp gidiyorum yanına fırçaladıktan sonra kokar mı onu bilmiyorum
Sormalısın açık açık. İnsan kendi agız kokusunu almaz.Bazı kokular fırcalamayla geçmez mideden gelebilir, dolgulardan gelebilir vs. Ve agız kokusu gercekten herseyden sogutur insanı. Sırf bu sebeple cok yakın bir arkadasım boşanmak zorunda kaldı.Fırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorum