- 29 Mart 2023
- 132
- 53
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ama iki çocuk varBence gayet sıkıntılı bir ilişki.uğraşmaya değmez bence.
Sizin neden her yorumunuz her konunuz azerbaycanlılara karşı acaba."azeriler" katmadan yorum yapamıyor musunuz?madem sevilmeyecek milletiz niye azeri adamla sevgilisin o zaman?bi salın artık yaa.Burada bir azeri başlığı açmıştım, orada da tartışıldı hatta, onlarda öpüşme ve oral kötü görülüyormuş belki sizin eşiniz de öyle olabilir mi?
TamamSizin neden her yorumunuz her konunuz azerbaycanlılara karşı acaba."azeriler" katmadan yorum yapamıyor musunuz?madem sevilmeyecek milletiz niye azeri adamla sevgilisin o zaman?bi salın artık yaa.
Farkındaysanz cümlemde ne kadar fırçalasamda geliyormus yazmisim agiz bakimina onem veren biri olmama ragmen geliyormus , sorun ise curuk disim mis . Agiz kokusunun bazen fircalamak care etmiyorDışlerinizi fircalamiyormusunuz
memelerdenben de hep bunu merak ediyorum, öpüsmeden, ağız ağıza girismeden nasil baslaniyor bu ise![]()
kokar. Çürük dısinizi niye yaptirmiyorsunuz ki?.1 saatlik.isi var..Nefesiniz genel olarak kokuyorsa adacayi ile gargara yapın.Fırçaladıktan sonra kokar mı bilmiyorum
Boşanma nedeniYa benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kerepek sekse düşkün biri değil
![]()