Eşim Benimle Uyumuyor

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.231
113
Eşim 29 ben 28 yaşlarinda iki senelik evli bir cocugu olan genel anlamda çok şükür saglikli ciddi bir sorunu olmayan bir çiftiz. Altı yıl ayrılıp barışmali flört döneminden sonra evlendik.
Eşim ılımlıdır, ev işlerinde yardimcidir bebegimize bakar benden ne yemek bekler ne iş ister. İşten dönüp yemek bulamazsa kahvalti hazirlariz birlikte gecistiririz. Bana ve oğlumuza karsi sorumluluk sahibidir evine baglidir. Asla aldatmaz diyemem ama aldatacağına hiç ihtimal vermem sadık guvenilir caliskan biridir.

Ancak bana karsi pek ilgili degil eş olarak. Hicbir planina dahil etmez gezecekse arkadaslariyla kuzenleriyle çıkar ki nadir çıkar disari. Pek sosyal aktivitemiz yoktur. En son ne zaman disari ciktik birlikte bir sey yaptik hatirlamiyorum inanin. Hic tatile gitmeyiz balayina dahi gitmedik. Evde oturup dururuz pek iletisimiz de yoktur. Bana planlarini anlatmaz misal araba almayi dusunuyor arastiriyor bunu ailesiyle konusmalarindan duyup da ogrendiydim. Birlikte uyumuyoruz o salonda uyuyor ben oglumla yatak odasinda... bu konuda sitem ettigimde alarm sesi nedeniyle bebegin rahatsiz olacagini o yuzden salonda uyudugunu soyluyor.

Yıllardır ehliyet almak isterim bir turlu nasip olmadi hep itiraz eder. gecen gun kursa yazilacagimi soyleyince simdi gereksiz arabamiz yok hem senin neyine araba surmek gibi ifadeler kullandi kirilip alindim bu hevesimi de yine rafa kaldirdim.

Ona sikayetlerimi soylerim kendimi ifade ederim ama duzeltme adina bir sey yapmaz. Bu durum evliligimden soğutuyor beni. Dün tartistik agir konustum bende bitti her sey dedim sende bittiyse bende de bitti diyip sinirlendi iki dakika sonra gelip konustu hicbir sey olmamis gibi. İçi boş bir evliligim var ne yapacağımi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum buraya yazayim da icimde duracağına burada dursun.

Uzun süreli flört sebebiyle bu olabiliyor, çalışıyor musun? İlişki için yıllarca emek verip başka şeyleri ikinci plana atmışsın sanırım, bu hikayeler beni hep üzüyor. Ailen yakın mı? Onlara gidip kendini oyalayabilirsin, ev içi hobiler de olur, eşin değişmez sanırım.

Calisiyorum ama uzunca bir tatilim var 7 aylik hhareketli bir bebegim var hobiyi birakin yemek dahi yiyemiyorum yeri geliyor. Ailem yakin esim benden daha sık gorusur onlarla:)

Gezmek eglenmek icin esinizi beklemeyin. Alin oglunuzu da cikin gezin yiyin icin eglenin. Esiniz sizin yaninizda olmak icin can atsin.
Siz de bir seyleri onunla degil ailenizle konusun. Arayin kardesiniz vs varsa gel kursa gidelim ehliyete kaydolucam diyin.
Aynisini siz yaparsaniz dank eder ona amcak

Aslinda bunu yapmaya calisiyorum. Is arkadaslarimla bir geziye katilmak istedim oglumu alip goturecektim yol 1.5 saat surdugu icin oglumuzun sıkıntı cekecegini söyleyerek engelledi bu konuda cok tartistik parka gittigimizde bile uyarilari eksik etmez mutlaka arar.
Ehliyet kursuna abim birakacak direksiyon konusunda o yardim edecek diyorum. Gereksiz diyip mani oluyor senden izin istemiyorum seni bilgilendiriyorum diyorum surat yapiyor dariliyor bu yuzden ne tadim kaliyor ne tuzum ne hevesim.
Bu tavri sanki enerjimi emiyor beni yoruyor bir sey yapmaya takatim kalmiyor kendim icin hicbir sey yapamiyorum

Eşim 29 ben 28 yaşlarinda iki senelik evli bir cocugu olan genel anlamda çok şükür saglikli ciddi bir sorunu olmayan bir çiftiz. Altı yıl ayrılıp barışmali flört döneminden sonra evlendik.
Eşim ılımlıdır, ev işlerinde yardimcidir bebegimize bakar benden ne yemek bekler ne iş ister. İşten dönüp yemek bulamazsa kahvalti hazirlariz birlikte gecistiririz. Bana ve oğlumuza karsi sorumluluk sahibidir evine baglidir. Asla aldatmaz diyemem ama aldatacağına hiç ihtimal vermem sadık guvenilir caliskan biridir.

Ancak bana karsi pek ilgili degil eş olarak. Hicbir planina dahil etmez gezecekse arkadaslariyla kuzenleriyle çıkar ki nadir çıkar disari. Pek sosyal aktivitemiz yoktur. En son ne zaman disari ciktik birlikte bir sey yaptik hatirlamiyorum inanin. Hic tatile gitmeyiz balayina dahi gitmedik. Evde oturup dururuz pek iletisimiz de yoktur. Bana planlarini anlatmaz misal araba almayi dusunuyor arastiriyor bunu ailesiyle konusmalarindan duyup da ogrendiydim. Birlikte uyumuyoruz o salonda uyuyor ben oglumla yatak odasinda... bu konuda sitem ettigimde alarm sesi nedeniyle bebegin rahatsiz olacagini o yuzden salonda uyudugunu soyluyor.

Yıllardır ehliyet almak isterim bir turlu nasip olmadi hep itiraz eder. gecen gun kursa yazilacagimi soyleyince simdi gereksiz arabamiz yok hem senin neyine araba surmek gibi ifadeler kullandi kirilip alindim bu hevesimi de yine rafa kaldirdim.

Ona sikayetlerimi soylerim kendimi ifade ederim ama duzeltme adina bir sey yapmaz. Bu durum evliligimden soğutuyor beni. Dün tartistik agir konustum bende bitti her sey dedim sende bittiyse bende de bitti diyip sinirlendi iki dakika sonra gelip konustu hicbir sey olmamis gibi. İçi boş bir evliligim var ne yapacağımi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum buraya yazayim da icimde duracağına burada dursun.
Inanin durumumuz hemen hemen aynı benim eşim de öyle yarın ne yapacağını bilmem ama ailesi ile görüştü mu a dan Z ye ne varsa anlatır birde biz ailelerden uzagiz aileler aynı yerde memlekete gittiğimiz zamanda benim ailemle hiç vakit geçirmez benim de hep ailesi ile durmami ister inanin bende çok kötüyüm :-(

Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. İşbölümü var sadece. Saat bahane bence ıyanırsa uyansın bebek de sanki deliksiz uyuyor . Bahane üretiyo ayrı yatmak için. Ben olsam bebeğin uyanmasını göze alırdım mesel. Belki bebeğe bütün ilgiyi verdiysen başlarda soğumuştur.

Aslinda bunu yapmaya calisiyorum. Is arkadaslarimla bir geziye katilmak istedim oglumu alip goturecektim yol 1.5 saat surdugu icin oglumuzun sıkıntı cekecegini söyleyerek engelledi bu konuda cok tartistik parka gittigimizde bile uyarilari eksik etmez mutlaka arar.
Ehliyet kursuna abim birakacak direksiyon konusunda o yardim edecek diyorum. Gereksiz diyip mani oluyor senden izin istemiyorum seni bilgilendiriyorum diyorum surat yapiyor dariliyor bu yuzden ne tadim kaliyor ne tuzum ne hevesim.
Bu tavri sanki enerjimi emiyor beni yoruyor bir sey yapmaya takatim kalmiyor kendim icin hicbir sey yapamiyorum

O tek başına araba planı yaptığında da sen alındın ama noldu umrunda oldu mu? Sen de ona hiçbir şey sorma.

Ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. İşbölümü var sadece. Saat bahane bence ıyanırsa uyansın bebek de sanki deliksiz uyuyor . Bahane üretiyo ayrı yatmak için. Ben olsam bebeğin uyanmasını göze alırdım mesel. Belki bebeğe bütün ilgiyi verdiysen başlarda soğumuştur.
Bahanesinin mantiksizligini ona yansitmadim ama zaten salon ve yatak odasi karsilikli kapilar da acik alarm sesi oldugu gibi yatak odasinda. Koltukta dondugunde gicirtisini dahi duyabiliyorken ne alarmi... Ev arkadaslari bile daha cok paylasim alanina ve iletisime sahiptir inanin.

Bende ne tam tersi ben eşime telefonun sesinden bebeğin rahatsız olacağını söyleyip ayrı yatıyorum.Cunki çok erken ise gidiyor. Sabahın 5 inde, uyanirsa kalkıp ben uğraşıcam.O konuda bir sey diyemem ama kendin için yapmak istediklerini yap erteleme, ınan çok pişman olursun.Bunlari yaparken tartışarak değil, hayatınızı kolaylastirmak için yaptığını söyle.Benim eşimde zamanında ehliyet almamı engelledi.Simdi çok pişman çocukla ilgili sıkıntıda onu aramak zorunda kalıyorum.Sadece çocukta değil, her zaman ihtiyaç oluyor.Bu arada bende onu dinleyip ehliyet almadığım için çok pişmanım.Yas oldu 41 inşallah bu ara kursa gidicem ama tavsiyem sen bu yaşlara bırakma .

Erkekleri cok bos birakmaya gelmez sana bu kadar diyeyim dikkat et kadinlik gorevlerini unutma azicik disini goster kadinlik silahlarini kullan evde sadece cocuk bakan yemek yapan hizmetci gibi gorunum verme.

E flört döneminde paylaşımınız nasıldı?

Ayrı uyumak tek başına dert değil de, ortak plan yapamamak, birlikte tatile gidememek, birbirinizin heveslerine köstek olmak büyük dert. Yazık, olan geçen gençliğe oluyor. Siz yaşayın hayatınızı, o da duruma alışacaktır, belki toparlarsınız.

Peki aranızda bir şey geçmiyo mu hiç?
Cocugumuz bir ayda bir kerelik iliski sonucu oldu yumurtlama donemine denk geldi. 15 gunde ayda bir olur. Genel olarak ihtiyac duymaz ama bazen istekli oldugu da oluyor sasiririm o zmaanlar ne yedin ne ictin diye. Bu bir kadin icin zor tabi istenmemek incitici

Bende ne tam tersi ben eşime telefonun sesinden bebeğin rahatsız olacağını söyleyip ayrı yatıyorum.Cunki çok erken ise gidiyor. Sabahın 5 inde, uyanirsa kalkıp ben uğraşıcam.O konuda bir sey diyemem ama kendin için yapmak istediklerini yap erteleme, ınan çok pişman olursun.Bunlari yaparken tartışarak değil, hayatınızı kolaylastirmak için yaptığını söyle.Benim eşimde zamanında ehliyet almamı engelledi.Simdi çok pişman çocukla ilgili sıkıntıda onu aramak zorunda kalıyorum.Sadece çocukta değil, her zaman ihtiyaç oluyor.Bu arada bende onu dinleyip ehliyet almadığım için çok pişmanım.Yas oldu 41 inşallah bu ara kursa gidicem ama tavsiyem sen bu yaşlara bırakma .
Esimin alarm sesini zaten duyuyoruz cozum odakli bir durum degil bizimki. Bahane. Izin gunlerinde de ayri uyur. Ehliyeti elbette alicam ama bu konuda engel olmasi asabimi bozmuyor degil. Siz de kararinizi vermissiniz ne guzel gec olsun guc olmasin.

Bunu kabul etmiyor da deger verdigini ifade ediyor tavir yaptigimda yok yere gerginlik cikardigimi soyler durur.
Çocuk uyanırsa uyansın, sonuçta tekrar uyuyacak, hiçbir şey sizden aydı yatmasına sebep olmamalı.
Sizi kısıtlamasına da bir türlü anlam veremedim.

E flört döneminde paylaşımınız nasıldı?

Ayrı uyumak tek başına dert değil de, ortak plan yapamamak, birlikte tatile gidememek, birbirinizin heveslerine köstek olmak büyük dert. Yazık, olan geçen gençliğe oluyor. Siz yaşayın hayatınızı, o da duruma alışacaktır, belki toparlarsınız.
Flort doneminde gezer oturur bir yerde yer icerdik genel olarak uzak sehirlerde gecti bu donem. Ne yaptiysak ne yasadiysak bu donemde yasadik evlilikten sonra buyu bozuldu

Benim de 7aylik bi bebegim var.. herseyi ona yukleyemem suç atamam el.kadar bebege ama, bebek sonrasi bizde de sogukluk ilgisizlik iletisimsizlik basladi. Ben tum gun yoruluyorum evde bebekle tek basima,o isten geliyor yorgun argin.. hic bi paylasimimiz yok. Birimizin birseyler yapmasi gerekiyor ama onun da isi agir,ben yorgunum.. guleryuzle kapi acmiyomusum,eskisi gibi suslenmiyormusum cilve falan.hic bisey yokmus.. beyfendi.ne dertte bakar misinz.. ben yemek.yiycek vakit bulamiyorum,cişe zor gidiyorum ki birak sac taramayi onu mu giysem bunu mu diye giyinip suslenmeyi,makyaj cok uzak zaten bana artik.. resmen yaslandim,saclarimda beyazlar belirdi falan. Kendimi.begenmiyorum,esim de begenmiyordur heralde ...
Aramizda bi anlayissizlik olustu resmen. Tahammulsuzluk var. Cunku eskisi gibi degiliz. Cinsellik yok gibi nerdeyse. Ne zaman duzelcek bilmiyoruz... benim kendime ayiricak vaktim kalmadigi icin,eger bi bosluk bulursam ya yemek.yiyorum ya uyuyorum. Baska bi aksiyonun yok.. bebek buyudukce belki degisir birseyler..
Aslnda bebegimle de mutluyum boyle,birlikte uyumaktan falan. Koca pek umrumda olmuyor. Hormonlardan sanirim hic bisey ummuyorum esimden . Biz de kis mevsimi oldugu icin oturma odasinda bebegimle yattik daha sicak diye,esim bazen geldi.karsi kanepeye bazen icerde yatti yatakta... sonra yatak odasina gectik bu sefer de bebek benim yanimda yatmak.icin agladi.zirladi. gun icinde zaten yorulan ben esimi kovaladm,gece aglamasin bari git biz ikimz yatalim dedim.. smdilerde biraz biraz yatagina alisti gibi..
Bence sizinki de gecici bi donemdir. Cok kiside oluyomus bu ben de kendimi tek saniyodum ama..

Back
X