Eşim benimle vakit geçirmiyor....

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba arkadaslar

Bkz 4.5 yillik evliyiz ama esimle dogru dürüst hic vakit gecirmiyoruz ev icerisinde. Kendisi sürekli uzanir elinde telefonla sürekli wcye gider sigara icer yarim saat cikmaz sonra oyun oynar benimle oturup sohnet etmek veya film dizi izlemek gibi seylere hic ilgili degil. Cok tuhaf sanki bir evde iki yabanci gibiyiz. Kizimkz var onlasa ilgilenmez dogru dürüst oturur oynar arada 10 dk falan tamam yine telefon elinde. Ben cocugu yatirmaya giderim geri geldigimde oyununu acmis oynuyor olur. Oyum oynarken konusmaz sohbet etmez. Ben konusunca dikkatini vermez. Eve pek yardm etmez her yük benim üzerimde sabahtan aksama kadar. Hic tsk etmez iltifat etmez sarilip sevmez bagrina basmaz öküz gibi resmen. Nolir bi akil versin ne yapabilirim

sizde aynısını yapın çocuk uyuyunca alın elinize telefon oynayın
ilgilenmeyin
birakin farketsin
ilgilenmiyorsun hiç falan demeyin ben yapmıştım bi ara faydası olmadı şimdi o eline teli alınca Bnde alıp oynuyorum
sonra bırakıyor

Sen ortamı hazırlasan olmaz mı ?
Mesela kızın uyuduktan sonra aç bir film sen teklif et hadi gel izleyelim de.
Kahve yap gel kahve içelim muhabbet ederiz biraz de.
Onlara da hayır demez diye umuyorum, belki eşin de senden bekliyordur.

Yataktada bolemi

Şimdi siz bu adamla birlikte vakit geçirmek istiyorsunuz kendi haline bıraktıgınızda o sizle vakit gecırmıyor
E bırlıkte oynayın oyun madem öyle
Ha çocuğuyla ilgilenmemesi büyük sorun ha ben olsaydım ben de kendime vakit ayırırdım madem öyle şuan karantinadayız dışarı çıkamıyoruz ama

Dizi izlerdim bırakırdım çocuğu ona telefonumu ya da bilgisayarımı alırım kendimi odama kilitlerim alırım o telini de baksın çocuğa

bunu da sıraya koyarım ikinizin çocuğu

Bir kadın tümüyle kocasına bağımlı olduğunda, tüm enerjisini kocasının alanına bağlar. Bu enerji denge içermez. Bu durum kocanın kendisini, baskı altında ve boğulmuş hissetmesine neden olur.

Yani özetle bunu siz yapıyorsunuz. Adam sizi sıkan, boğan birisi olarak algılamaya başlamış ki uzaklaşmış.
Çare, siz de kocanız gibi kendinize ilgi alanları oluşturun, film, dizi izleyin, kitap okuyun, ya da zevkinize hitap eden bambaşka hobilerle ilgilenin. Bu yaydığınız boğucu enerji ortadan kalktığında eşiniz sizi yine birlikte keyifli vakit geçirebildiği birisi olarak görecektir emin olun.

Eşin seninle vakit geçirmiyorsa biz ne yapalım
Önerin nedir?
Adamı bdv mafyası olarak kaçırıp tehdit edip seninle vakit geçirmeye mi zorlayalım
Adam belli
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Bdv çete olsa başı kim çeker acaba

Üzgünüm hatta yaraniza da merhem olma bu söyleyeceğim ama asla değişmez böyle tipler.

Herkes koca olmasın, Herkes baba olmasın.

Yüzlerce iyi örnek var ; şefkatli , merhametli, sevgi dolu aile adamları.

Hiç mi görmüyorlar, Hiç mi örnek almıyorlar.

Bunlar niye evleniyor aklım almıyor.

Cogu böyle mslesef duyduklarım kadariyla

Sonradan böyle olmadi sanirim hep böyleydi.
Hoşlandığı tarz dizi film bulun açın cocugu uyutunca yapin cay kahve izleyin.
Verin eline pazar günü elektrik süpürgesini süpürsün ortalığı. Market listesini verin alışverişe gonderin,cocuga kitap okutun siz yemek yaparken mesela. Olmadi hayati zindan edin böyle gitmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…