Bazilari çok iyi insan taklidi yapıyorEvlenirken gözünüz mü kapalıydı bilmem ki
Yataktada bolemiMerhaba arkadaslar
Bkz 4.5 yillik evliyiz ama esimle dogru dürüst hic vakit gecirmiyoruz ev icerisinde. Kendisi sürekli uzanir elinde telefonla sürekli wcye gider sigara icer yarim saat cikmaz sonra oyun oynar benimle oturup sohnet etmek veya film dizi izlemek gibi seylere hic ilgili degil. Cok tuhaf sanki bir evde iki yabanci gibiyiz. Kizimkz var onlasa ilgilenmez dogru dürüst oturur oynar arada 10 dk falan tamam yine telefon elinde. Ben cocugu yatirmaya giderim geri geldigimde oyununu acmis oynuyor olur. Oyum oynarken konusmaz sohbet etmez. Ben konusunca dikkatini vermez. Eve pek yardm etmez her yük benim üzerimde sabahtan aksama kadar. Hic tsk etmez iltifat etmez sarilip sevmez bagrina basmaz öküz gibi resmen. Nolir bi akil versin ne yapabilirim
Aynen yaabi gun erkekler kulubu acilirsa benim esimde oynuyo oynuyo diye yazacak valla.
Bdv çete olsa başı kim çeker acabaEşin seninle vakit geçirmiyorsa biz ne yapalım
Önerin nedir?
Adamı bdv mafyası olarak kaçırıp tehdit edip seninle vakit geçirmeye mi zorlayalım
Adam belli
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Cogu böyle mslesef duyduklarım kadariylaMerhaba arkadaslar
Bkz 4.5 yillik evliyiz ama esimle dogru dürüst hic vakit gecirmiyoruz ev icerisinde. Kendisi sürekli uzanir elinde telefonla sürekli wcye gider sigara icer yarim saat cikmaz sonra oyun oynar benimle oturup sohnet etmek veya film dizi izlemek gibi seylere hic ilgili degil. Cok tuhaf sanki bir evde iki yabanci gibiyiz. Kizimkz var onlasa ilgilenmez dogru dürüst oturur oynar arada 10 dk falan tamam yine telefon elinde. Ben cocugu yatirmaya giderim geri geldigimde oyununu acmis oynuyor olur. Oyum oynarken konusmaz sohbet etmez. Ben konusunca dikkatini vermez. Eve pek yardm etmez her yük benim üzerimde sabahtan aksama kadar. Hic tsk etmez iltifat etmez sarilip sevmez bagrina basmaz öküz gibi resmen. Nolir bi akil versin ne yapabilirim
Tam çete lideri profili var kendisinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?