Allahım sen koru şerrinden profil fotosunu sevsinlerTam çete lideri profili var kendisininşey havalı demek istedim
Evlenirken sayni evdemi yasiyodum onunla???sordugunuz soruya bi bakin benceEvlenirken gözünüz mü kapalıydı bilmem ki
Haklisin bende öyle düsündüm onu yokmus gibi saymamak en iyisiBeklentini azaltip kendi kendine takilacaksin. Ev isine yemege cok takilmayip cocugunla oynayacaksin. Bu tipler yapinca takdir etmez ama yapmayinca eksikligini hisseder. Kizinla kendine bir dunya kur esini disla
Yapiyorum adam kahvesini iciyo oyun oynarken oyun acmissa kapatmaz yani ben cocugu uyutana kadar adam oyun basina oturmus oluyo zatenSen ortamı hazırlasan olmaz mı ?
Mesela kızın uyuduktan sonra aç bir film sen teklif et hadi gel izleyelim de.
Kahve yap gel kahve içelim muhabbet ederiz biraz de.
Onlara da hayır demez diye umuyorum, belki eşin de senden bekliyordur.
Yahu dalga gecilecek konumu? Üzülüyorum beni hice saydigi icin sizden fikir almak istiyorum aldigim sacma sapan mesajlara bakinEşin seninle vakit geçirmiyorsa biz ne yapalım
Önerin nedir?
Adamı bdv mafyası olarak kaçırıp tehdit edip seninle vakit geçirmeye mi zorlayalım
Adam belli
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Aynisini bende yapiyorum ama adam takmiyoki memnun kaliyo hatta konusup basiki sisirmiyorum diyesizde aynısını yapın çocuk uyuyunca alın elinize telefon oynayın
ilgilenmeyin
birakin farketsin
ilgilenmiyorsun hiç falan demeyin ben yapmıştım bi ara faydası olmadı şimdi o eline teli alınca Bnde alıp oynuyorum
sonra bırakıyor
Benim eşimde sürekli dibimde mıc mıc mıc evde siyam ikizi gibi takılmak istiyor. Bende aşırı ilgisinden bunalıyorum. Yok mu bu adamların bir ortası ??
Aynisini bende yapiyorum ama adam takmiyoki memnun kaliyo hatta konusup basiki sisirmiyorum diye
Ara ara düzelme bundada oluyo oyunu azaliyo ama grnel anlamds benle oturup film izlemez bak demin yine actim konuyu beni sinirlendiriyosun diyo sürekli hic konusmak istemiyo bu tür konular hakkindaValla bu erkekler niye böyle anlamıyorum ya oyna oyna bikmiyorlarda
şımarıklık yani bu çoluğun çocuğun olmuş kocaman adamsin her şeyin bir vakti var sürekli elde tel Bnde bazen çıldırıyorum ama benim ki ara sıra bi duzeliyo yine de
Bizim yapabileceğimiz birşey yokYahu dalga gecilecek konumu? Üzülüyorum beni hice saydigi icin sizden fikir almak istiyorum aldigim sacma sapan mesajlara bakin
Evet haklsn insallah öyle olur bende takmicam artik ona soguk davrancam ilgi göstermixem kendimi ev isi yemege harcamicsm kendime bakcam bundan sonra böyleBelli ki ilgi bekleyen bir kadinsin. Esin de eminim bunun farkinda ve icinden gelmiyor . Yapisi geregi de olabilir.
Bu durumda sen ne yaparsan yap esine yaranamazsin ki..
Bosanmayacagina gore, bununla yasamaya calisip takmamaya alisacaksin.
Zamanla zoruna dahi gitmeyecek ilgisizligi.
Boyle bir adam degismez
yani zor gerçektenAra ara düzelme bundada oluyo oyunu azaliyo ama grnel anlamds benle oturup film izlemez bak demin yine actim konuyu beni sinirlendiriyosun diyo sürekli hic konusmak istemiyo bu tür konular hakkinda
Yukarda mesajima devam etmistim ama yine yazayim. Esini deneEvet haklsn insallah öyle olur bende takmicam artik ona soguk davrancam ilgi göstermixem kendimi ev isi yemege harcamicsm kendime bakcam bundan sonra böyle
Evet haklsn insallah öyle olur bende takmicam artik ona soguk davrancam ilgi göstermixem kendimi ev isi yemege harcamicsm kendime bakcam bundan sonra böyle
Küçük çaplı bir cinnet geçirmeyi denediniz miValla bu erkekler niye böyle anlamıyorum ya oyna oyna bikmiyorlarda
şımarıklık yani bu çoluğun çocuğun olmuş kocaman adamsin her şeyin bir vakti var sürekli elde tel Bnde bazen çıldırıyorum ama benim ki ara sıra bi duzeliyo yine de
denedimKüçük çaplı bir cinnet geçirmeyi denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?