Eşim benimle vakit geçirmiyor....

Beklentini azaltip kendi kendine takilacaksin. Ev isine yemege cok takilmayip cocugunla oynayacaksin. Bu tipler yapinca takdir etmez ama yapmayinca eksikligini hisseder. Kizinla kendine bir dunya kur esini disla

Beklentini azaltip kendi kendine takilacaksin. Ev isine yemege cok takilmayip cocugunla oynayacaksin. Bu tipler yapinca takdir etmez ama yapmayinca eksikligini hisseder. Kizinla kendine bir dunya kur esini disla
Haklisin bende öyle düsündüm onu yokmus gibi saymamak en iyisi

Yapiyorum adam kahvesini iciyo oyun oynarken oyun acmissa kapatmaz yani ben cocugu uyutana kadar adam oyun basina oturmus oluyo zaten

Eşin seninle vakit geçirmiyorsa biz ne yapalım
Önerin nedir?
Adamı bdv mafyası olarak kaçırıp tehdit edip seninle vakit geçirmeye mi zorlayalım
Adam belli
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Yahu dalga gecilecek konumu? Üzülüyorum beni hice saydigi icin sizden fikir almak istiyorum aldigim sacma sapan mesajlara bakin

Aynisini bende yapiyorum ama adam takmiyoki memnun kaliyo hatta konusup basiki sisirmiyorum diye

Valla bu erkekler niye böyle anlamıyorum ya oyna oyna bikmiyorlarda
şımarıklık yani bu çoluğun çocuğun olmuş kocaman adamsin her şeyin bir vakti var sürekli elde tel Bnde bazen çıldırıyorum ama benim ki ara sıra bi duzeliyo yine de
Aynisini bende yapiyorum ama adam takmiyoki memnun kaliyo hatta konusup basiki sisirmiyorum diye

Belli ki ilgi bekleyen bir kadinsin. Esin de eminim bunun farkinda ve icinden gelmiyor . Yapisi geregi de olabilir.
Bu durumda sen ne yaparsan yap esine yaranamazsin ki..
Bosanmayacagina gore, bununla yasamaya calisip takmamaya alisacaksin.
Zamanla zoruna dahi gitmeyecek ilgisizligi.
Boyle bir adam degismez

Denemek istiyorsan klasik akillardan vereyim,
Süslen püslen fantazi camasirlari giy dene :)(
Ne diyelim ki baska

Ara ara düzelme bundada oluyo oyunu azaliyo ama grnel anlamds benle oturup film izlemez bak demin yine actim konuyu beni sinirlendiriyosun diyo sürekli hic konusmak istemiyo bu tür konular hakkinda

Yahu dalga gecilecek konumu? Üzülüyorum beni hice saydigi icin sizden fikir almak istiyorum aldigim sacma sapan mesajlara bakin
Bizim yapabileceğimiz birşey yok
Yapılan öneriler çokta uygulanabilir olmuyor çünkü karşınızdaki sabit
İlişkilerde yapaylık hemen belli olur buda dahada çoıkmaza sürükler
Yıllardır burada önerilerde bulunuruz en elle tutulan yorum
Kötü giden bir evlilikte boşanma önerileridir
Sizin durumunuzda kimsenin yaptığı yorum çözüm olmayacak
Benim ne demek istediğimi zamanla anlayacaksınız
Şimdiye kadar samimiyetle yaptığım yorumlar arasındadır bu yorum

Son düzenleme:
Evet haklsn insallah öyle olur bende takmicam artik ona soguk davrancam ilgi göstermixem kendimi ev isi yemege harcamicsm kendime bakcam bundan sonra böyle

Ara ara düzelme bundada oluyo oyunu azaliyo ama grnel anlamds benle oturup film izlemez bak demin yine actim konuyu beni sinirlendiriyosun diyo sürekli hic konusmak istemiyo bu tür konular hakkinda
yani zor gerçekten
böyle olmak
allah kolaylık versin ne diym
aslında umursamamak tek çözüm
en azından kafaniza takip üzülmezsiniz

Evet haklsn insallah öyle olur bende takmicam artik ona soguk davrancam ilgi göstermixem kendimi ev isi yemege harcamicsm kendime bakcam bundan sonra böyle
Yukarda mesajima devam etmistim ama yine yazayim. Esini dene
Guzelce kokular sür
Gecelikler giyin ve dene. Bakalim o hafta bisiler degisecek mi, degismezse yapacak bisi yok bence. En azindan boyle bisi denedim dersin

Çocuğunuza ve kendinize daha çok zaman ayırın.

Banyo ve mutfak temizliği dışında pek bir şey yapmayın.

Evde çocuğunuz olduğu için yemek konusunda yapmayın diyemiyorum, En azından Size ve çocuğunuza hitap eden yemekler yapın.

Her akşam bir film açın, yapın kahvenizi oturun . Manikurunuzu , bakim kremlerinizi yanınıza alın.

Eşinizi yok saymayın, trip daha çok iter araya soğukluk katar.

Film izleyeceğim, istersen sende eşlik edebilirsin diye teklif eder sonrası keyfinize bakarsinız. Sonraki günler hiç teklifte bulunmayın Eğer gelmezse.

Neşeli, hareketli, heyecanlı , vurdumduymaz görünüm bir süre.

O var ama yok gibi.

Hadi film izleyelim, hadi gel bir kahve içelim diye siz teklifte bulunuyor musunuz? Bebişi uyuyup iki kahve yapın alın karşınıza konuşun, beklentilerinizi yaşamak istediklerinizi hayallerinizi vs. bu şekilde inşallah çözülür.

Küçük çaplı bir cinnet geçirmeyi denediniz mi

Küçük çaplı bir cinnet geçirmeyi denediniz mi
denedim bir süre düzeldi ama sonra aynıydı.
sonra sonra ben başladım hiç bırakmadım teli elimden biraz öyle düzeldi
oğlum doğana kadar sonra yine başladı şimdi karışmıyorum artik oda eskisi gibi abartmıyor ama bu corana günlerinden eskiye dönmeye meyilli
dönerse de umursamam heralde

O öküzlerden çok var canım Allah hepimize sabır versin insan ilgi sevgi istiyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…