- 29 Ağustos 2021
- 123
- 98
- 53
- 27
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada