Eşim benle hiçbirşeyini paylaşmıyor

Adam zaten sürekli hakaret edip, sizi ağlatıp sonra da şaka diyormuş. Üstelik hamilesiniz. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Duygusal istismar yaptığı şeyin adı.

Başka şey kalmadı da bir şey paylaşmamasına mı taktınız şimdi?

Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada
Eşinin seninle paylaştıkları ayrı annesiyle paylaştığı ayrı olabilir, aynı şekilde arkadaşlarıyla da. Bunda bir gariplik yok bence, ama seninle hicbirseyini paylaşmayıp heyecan duymuyorsa o zaman sıkıntılı. Onu biraz teşvik etmek için konuşturmaya çalış, üzerine gitmeden iş arkadaslarin nasıl vs kendisinin anlatmasını sagls, sen kendinle ilgili ayrıntıları paylaş. İnsanlar dinlenildiginden emin olduğunda daha fazla açıyor kendini

Boşuna demiyorlar eşiniz en yakın arkadaşınız olmalı diye . Konu sahibi de haklı olarak bu iletişimsizlikten şikayetçi. Demek ki duygularını karşı ifade edemeyen etmeyen birisi eşiniz. O zaman onu konuşturacaksınız, akşamları baş başa iken çocukluk anılarına kadar soracaksınız tatlı tatlı. Erkeğin kalbine giden yol onun kara kutusu olmaktan geçer asıl. Benim merak ettiğim bir şey var ama bunları flört sevgililik döneminde zaten aşmış olmanız gerekiyordu, o zaman aslında yakınlaşamadan mı evlenmiş oldunuz ? Bu nasıl aşk evliliği ?
EDIT: kocanız bir öküz, öküz de değil buzağı , daha yarılamamış annesinin paçasından, ondan adam olmaz , boşayın.

Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Birinin ilgisini zorla kazanamazsınız. Siz arayın bol bol, siz sorun almak istediklerinizi nasıl diye, özledim yazın bol bol sesini duymak istiyorum deyin, gün içinde yaptıkları ile ilgili sorular sorun… en başta siz aktif tutun zamanla eşiniz de alışır ancak niye onlara yapıyorsun bana yapmıyorsun gibi laflar ters tepki yaratır. Tatlı dil🙏🏻

Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış.

Açıkçası ben de işteyken eşimle değil annem babamla konuşurum. Zamanım kısıtlıysa bir aralık bulduysam annemi babamı aramayı tercih ederim. Çünkü aksam eve gidince eşimi göreceğim zaten. Ne alaka onu arayayım?

Aile grubunda eşimin olması da saçma. Ben de onun aile grubuna katılmam zaten bu gruplar falan cok saçma ve vakit kaybı değil mi ya napcaksin katılıp?

Ama şimdi diğer üyelerin yazdıklarını gördüm de hakaretler falan.. bu ne biçim bir adam ya? Yani gercekten bir bütün halinde anlatsaydiniz daha iyi olurdu. Gün içinde sizi aramaması falan hiç sorun değil ki diğer davranışlarının yanında. Daha seneniz bile dolmamış. Siz bu adamla napcaksiniz bir ömür boyu?

Geçenlerde aynı buna benzer bir konu da ben açmıştım..

Back
X