Eşim benle hiçbirşeyini paylaşmıyor

Ah bu yeni gelin tripleri.

Her akşam annesinin yanına gitmiyor, sizin yanınıza geliyor değil mi? Gün içinde 15 dakika annesine ayırmasını da kıskanıp dert etmeyin gözünüzü seveyim. Sonra adamları bıktırıyorsunuz evlilikleriniz moka sarıyor.
Gün içinde benide bir iki dakka arayabilir ama değil mi ? Annesiyle kınusmasın demedim zaten

Gün içinde benide bir iki dakka arayabilir ama değil mi ? Annesiyle kınusmasın demedim zaten
Aramasa ne oluyor? Bir yeriniz mi eksiliyor? Akşama geliyor zaten yanınıza bir iki dakika değil istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. Gün içinde konuşunca ya da konuşmayınca ne oluyor?

Önemli bir şey yoksa biz de konuşmuyoruz eşimle. İşten çıkınca araşıyoruz eve bişey lazım mı markete kim gitsin ya da ne yiyelim diye. Onun dışında nasılsın demek için neden konuşalım? Her insan gibi işimizin başındayız işte bütün gün, ne olabilir? Bişey olsa arar söyleriz zaten.

Aile grubunda gelinin ne işi var allah aşkına ya. Okuması bile yanlış. Anne babamızla kardeşlerimizle hiç özel alanımız olmasın mı?
eşi de konu sahibini tam anlamıyla gelin olarak gördüğü için her şeyi saklıyor. oysa o da artık ailenin bir parçası. bir insan eşiyle neden bir şeyler paylaşmasın ki. hadi aramasına lafım yok bende eşimi gün içinde aramam ama benle bir şeylerini paylaşmasa sadece anne ve kardeşine sorsa alınırım gayette.

eşi de konu sahibini tam anlamıyla gelin olarak gördüğü için her şeyi saklıyor. oysa o da artık ailenin bir parçası. bir insan eşiyle neden bir şeyler paylaşmasın ki. hadi aramasına lafım yok bende eşimi gün içinde aramam ama benle bir şeylerini paylaşmasa sadece anne ve kardeşine sorsa alınırım gayette.
Eşiyle sorunu ayrı mesele, aile grubuna girmek istemesi, dahil olmadığı gruptaki yazışmaları okuması ayrı mesele. Şunu benim eşim yapsa canına okurum. Ne hakla benim abimle ablamla konuşmalarımı okuyabilir?

Eşi birşey paylaşmıyorsa bunu eşiyle çözecek. Ailenin bu konuyla bir ilgisi yok.

Eşimle severek evlendik yeni evliyiz daha senemiz olmadı. Ama benimle hiçbirşeyini paylaşmıyor. Mesela aile grupları var ben grupta yokum ama eşimin telefonuna baktıgımda görüyorum. Ailesine iş yerinde çekildiği fotografı atmış. Bunlar küçük detaylar ama bana niye atmadı mesela düşünüyorum. Daha sonra almak istediği bişey var burda yazmıyorum ifşa olmamak için
Almak istediği şeyin linkini atmış yorumlamışlar falan.
İyide bende yanındayım yani almak istediğin şeyi banada gçsterip bi fikrimi alsana aaa iyimiş güzelmiş bi yorum yapayım.
Neyse daha var hepsinden bahsedersem sıkıkırsınız. Son olarak ben eşimi gün içinde asla aramam yazmam çalısıyor işine engel olurum diye bi kaç sefer arsdım gerçekten yoğundu daha aramadım o da aramaz annesiyle telefonda hergün konusur ama dün baktım 15 dakika konusmuşlar
Tamam konussunlar beni ilgikendirmezde eve geldiğinde beni gün içinde niye hiç aramıuorsun dedim aşkım çok ypgun oluyoruz dedi
Annesiyle kojusmaya gelşnce yogun değil
Boxukuyorum böyle aptalca şeyler olsada
Yanlış anlamayın ama severek evlendiğinize emin misiniz???
Aşkla evlenen çiftler bu kadar iletişimsiz olamaz olmamalı bi taraf yalandan evlenmiş sanki.......

Eşinizin sizinle birşey paylaşmamasi rahatsız edici evet ama ne aile grubu ne annesiyle konuşması takılacak meseleler değil. Benim abilerimle grubum var yıllardır eşler dahil değil buna. Arada gıcık etmek için sizin dedikodunuzu yapıyoruz falan diyorum. 😀
Eşiniz nişanliyken de böyleymiş, bunun üzerine başka şeylere takılmadan konuşun kendisiyle.

Herkes aile grubuna takılmış ama kadın diyor ki "benimle bir şey paylaşmıyor, gününü anlatmıyor" evliliği geçtim her türlü ilişkide ciddi sorundur bu, iletişimsiz ilişki mi olur ya?
E hep öyleymiş adam, evlenmeseymiş. Bilmeden evlense sürpriz olsa anlarım da şu durumda şikayet etmenin anlamı yok. Bilerek isteyerek bu adamı seçip evlenmiş.

E hep öyleymiş adam, evlenmeseymiş. Bilmeden evlense sürpriz olsa anlarım da şu durumda şikayet etmenin anlamı yok. Bilerek isteyerek bu adamı seçip evlenmiş.
E olan olmuş, hata yapması mutsuz olmayı hak ediyor demek mi :)

Aile grubunu da örnek veriyor, yani "başkalarıyla gayet samimi ayrıntılı iletişim kuruyor sma bana gelince çıt yok" gibisinden.

Evet keşke evlenmeseydi, benimsenmemiş ve öncelik olamamış maalesef. Umarım bu durumu çözmeden çocuk sahibi olmaz.

E olan olmuş, hata yapması mutsuz olmayı hak ediyor demek mi :)

Aile grubunu da örnek veriyor, yani "başkalarıyla gayet samimi ayrıntılı iletişim kuruyor sma bana gelince çıt yok" gibisinden.

Evet keşke evlenmeseydi, benimsenmemiş ve öncelik olamamış maalesef. Umarım bu durumu çözmeden çocuk sahibi olmaz.
Hak ediyor demek değil de 30 yaşında adamların şu saatten sonra değişmesini beklemek doğru değil. Adam bu, hamuru bu.

Aramasa ne oluyor? Bir yeriniz mi eksiliyor? Akşama geliyor zaten yanınıza bir iki dakika değil istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. Gün içinde konuşunca ya da konuşmayınca ne oluyor?

Önemli bir şey yoksa biz de konuşmuyoruz eşimle. İşten çıkınca araşıyoruz eve bişey lazım mı markete kim gitsin ya da ne yiyelim diye. Onun dışında nasılsın demek için neden konuşalım? Her insan gibi işimizin başındayız işte bütün gün, ne olabilir? Bişey olsa arar söyleriz zaten.
Gün içinde Öldüm mü kaldımmı nefes alıyormuyum insan merak etmezmi😄😄 15 dakika konustuguna göre epey vakti var demekki zaman yaratabiliyor

Gün içinde Öldüm mü kaldımmı nefes alıyormuyum insan merak etmezmi😄😄 15 dakika konustuguna göre epey vakti var demekki zaman yaratabiliyor
Yo ben merak etmiyorum, niye ölelim? Ölürsek haberimiz olur zaten. Arayıp kocacım iyi misin, öldün mü diye sorma gereği duymuyorum açıkçası.

Annesine yaratmak istiyor o zamanı demek ki, size değil. Napalım...

Eşiyle sorunu ayrı mesele, aile grubuna girmek istemesi, dahil olmadığı gruptaki yazışmaları okuması ayrı mesele. Şunu benim eşim yapsa canına okurum. Ne hakla benim abimle ablamla konuşmalarımı okuyabilir?

Eşi birşey paylaşmıyorsa bunu eşiyle çözecek. Ailenin bu konuyla bir ilgisi yok.
Ben ailesinide suçlamadım derdim zateneşimle

Telefonla aramıyorsanız mesaj atın. Gelirken yoğurt al şeklinde değil de, bazen almayı düşündüğünüz seksi geceligin fotoğrafı, bazen sabahki şakanın devamı , bazen alt komşunun dedikodusu. Böylece aile grubu dışında siz de mesajlaşın. Bişey alırken onlarla ne konuşuyorsa konuşsun, kim elektrikli testere hkk bi dünya ayrıntı dinlemek ister ki? Annesi de belki hastalığını anlatmıştır, biz de annelerimizle uzun uzun konuşuyoruz.

Görücü usulü evlenmişsiniz sanırım.

Nişanlıyken de size karşı böyleymiş, o yüzden evlenince de bir mucize olmayacaktı.

Adamın önceliği siz değilsiniz anne, babası ve diğer aile fertlerine öncelik gösteriyor. Sizi çok da sevmeyip “yaşım geldi, düzenim olsun, ev işlerim yapılsın, çoluk çocuğa karışmak lazım” niyetiyle evlendiğini düşünüyorum.

İlişkimiz iyi diyorsunuz ama durum bu.

Yeni evliyim hamileyim eşim sürekli hakaret ediyor. Az önce bana sen insan değilsin dedi sevebini sordum söylemedi. Bartaniyemi aldım Geldim koltukta yatıyorum ağlıyırum sinirlerim bozuk gitmek istiyorum ama korkuyorum
Keşke şu konunuzu da iliştirseydiniz. Severek evlenmişsiniz gerçekten… Üyeleri kandırmasanız bari.

Evlendim yeni evliyim. Dün eşimle oturuyorduk. Konu konuyu açarken aramızda çok saçma bir konuşma geçti. Bana "ablamla biz birbirimiz için canımızı veririz" dedi bende "ablan senin için vermez çoluğu çocuğu" var dedim güldüm
O da "çoluğum çocuğum olunca bende canımı vermem tabi bi anneme veririm birde çocuguma" dedi.
Böyle saçma sapan bir konuşma geçti gereksiz anlamsız.
Ama ben biraz bozuldum annesiyle ablasına neyini veriyorsa versin bananede
Ben hiç konunun içinde olmayışıma bozuldum basıl anlatsam bilmiyorum insallah anlarsınız anne abla hatta doğmamış daha hayatta olmayan bir çocuk için konusuyor ama benim lafım bile yok
Ailem için canımı veririm sana vermem demiş burada da.

Müthiş bir evlilik gerçekten. Çocuk yapmak en doğru karar olmuş.

Adam sizi dış kapının dış mandalı bile yapmıyor.

Back
X