Eşim benle konuşmuyor.

Sunumperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
29
13
88
Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.

Ay yakalanmanız çok fena olmuş. Size bir tavsiye annenizle eşinizin dedikodusunu yapmayın eşinizle yaşananları siz unutursunuz ama anneniz unutmaz kin tutar. Bu arada eşiniz Başak burcu mu baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider ev işlerine yardım etmesini sağlayın. Şimdiden böyle ise ilerde çok sıkıntı çekersiniz

Adam haklı

Evlenmiş olmak için evlenenlere koca şoku. hiç mi tanımadın adamı acaba 20 günlük evlilik balayı sayılır, yemek beğenmeme, oturduğu yerden talimat verme, ye iç yat elinde tel, anneyle telefonda koca çekiştirme siz evliliği 20 günde tüketmişsiniz. Bi de yeni evliyiz kocam isteksiz de tam olsun konu

Hızlı yaşıyoruz galiba

Düşüncende haklısın bencede biraz kendini beğenmiş gibi ama bunu annenle konuşman hata. Eşinin yerine koy kendini i. O annesiyle senin dedikodunu yapsa yakalasan kızmaz mıydın ? Bu konu da haklı

Henüz 20 günlük evlisin yolun çok basindasin..10 yıllık evli olarak tavsiyem hemen ama hemen ev işlerine dahil olmasını sağla...sonra çok pişman olursun nasıl başlarsan öyle gider...çocuk olduktan sonra hiçbir şeye yetememeye baslarsin mutsuz olursun eşinden sogursun...ama adamı o zaman değiştiremezsin. Şimdi yaptın yaptın...önce tatlı dille baktın olmadı sert dille bir şekilde mutlaka yardım etmesini sagla. Benim yaptığım hatayı yapma. Nasıl başlarsa öyle gider unutma
Özür konusuna gelince özür dileme alttan alma bence ".evet zorsun bana kizacagina kendine çeki düzen ver" de..kaç gün küs durabilir ki... ilkokul çocuğumu öyle küs duracak.
Ve sana tavsiye annene herşeyi anlatma..sen unutursun o unutmaz

Tavrınızı koyamadığınız için yaşamışsınız bu devamlı eleştiri durumunu. Bana ne zaman mutfak tavsiyesi verecek olsa "daha iyisini kendin işi eline alıp yapabiliyorsan yap, yapmayacaksın karışma" diyorum. Otomatik uzaklaşıyor. Hatta bunun olumlu bir yanı bile oldu sayılır. Ara ara bana kek gözleme yapıyor artık canım kocam

Sizi duymasi kötü olmuş, haksızken şimdi haklı gibi dolanacak evde , en baştan alın karşınıza konuşun her türlü sorunu, başı nasılsa sonu da öyle gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…