- 23 Nisan 2022
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.058
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sunumperisi
-
Öncelikle gözünüzde değeri düşmeye hazır olan eşinize kolaylıklar size de tabi.Ben eşimi arasam bana hali ölçüsü söyle desem ben bilmiyorum dese yuh bir insan bir halı ölçüsü nasıl alamaz derim adamın değeri düştükçe düşer gözümde. Adam başka birşey sormuyor ki ortak evin halısının ölçüsünü soruyor. Bunu acikladigima inanamıyorum . Bir halı ölçüsü verememek düpedüz saçma bir beceriksizlik başka birşey değil. Eline metre alıp halı bile olcemeyen bir insan evet başka birşey yapamaz.
Bazen bir perde görür insan ya da hali örtüsü mesela o an evde kim varsa onu arar ölçüyü sormak için. Sizler hayatı böyle yasiyorsaniz ooo hayat yanınızdakilere zor.
Yo ben tam tersine höykürmuyorum, kocam halı ölçüsü istese höykürmem mesela. Alırım bir ölçü aleti ölçer söylerim. Höykuren konu sahibi, bu hareketi desteklediğinize göre siz.Öncelikle gözünüzde değeri düşmeye hazır olan eşinize kolaylıklar size de tabi.
Hayatı böyle yaşıyoruz hiç sorma benim kütük
buckingham sarayı akskdlsll
Üf ya her şeye hönkürün ne diyeyim ya yesin herkes birbirini
Tamam halı ölçüsünde kanıtladınız kendinizi diğer levele geçebilirsiniz.Konu sahibi bilmem ama bu konu benim iddia veya yarış konum olamaz.Yo ben tam tersine höykürmuyorum, kocam halı ölçüsü istese höykürmem mesela. Alırım bir ölçü aleti ölçer söylerim. Höykuren konu sahibi, bu hareketi desteklediğinize göre siz.
Halı ölçüsü bile alamayan insanda gözümden düşer, net.
Adamdan da dinlemek lazım, hanımefendinin verdiği örnekler az çok kişiligi hakkında ipucu veriyor .Tamam halı ölçüsünde kanıtladınız kendinizi diğer levele geçebilirsiniz.Konu sahibi bilmem ama bu konu benim iddia veya yarış konum olamaz.
Öküz gibi davranan bir 20 günlük eşe istediğimi söylerim.Adam olsun elin kızına ota b*ka eleştiri çalım surat yapmasın.
Anasının evine yallah
Az mı kar gibi beyaz lapa pilav yaptım. Hey gidi günler heyAnam bu nasıl iş ben birşey anlamadımsanki evlenince bir erkekler değişiyor evini barkını bizde değiştik ağzımızın tadını ne olmuş iki yanık yemek yediysek aha alışıldı bitti gitti bile öğrendik şimdi , güzel yapıyoruz yani
Sus daha sus pilav benim kırmızı cizgim çok rezilliğim varAz mı kar gibi beyaz lapa pilav yaptım. Hey gidi günler hey
Bebim eşim de koç Burcu ve dediğiniz gibi yemeklere yorum yapar illa kusur bulur. 2 buçuk yıllık evliyim her gün yemek yaparım kusur bulmadığı yemek sayısı bir elin parmaklarını geçmez hatta daha yemeden konuşmaya başlar ve sinirimi bozar.
Tabi herşeye de karışır. Neyse yakalanmaniz kötü olmuş özür dileyin sürpriz falan yapın ve dedikodu yapmayın
Koç Burcu daha fena geçenlerde daha konu açılmıştı anlaşması ve ilişki yaşaması en zor burç diyeKapıyı dinlemese yakalanmayacaktım aslında. Başak değil koç burcu . Evet malesef sıkıntı çekmeye şimdiden başladım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bu tarz meseleleri ailenizle konuşmayın. Anne babanızıda boş yere eşinizden soğutursunuz aralarında anlaşmazlık olsa bu sizin anlattıklarınızdan kaynaklı olur. 20 günlük evliymişsiniz eşiniz hep böyledir ki bilerek evlenmişsiniz keşke evlenmeden önce bunları düşünseydiniz genelde kadınlar evlenince eşlerinin değişeceklerini düşünüyorlar ama bu imkansız maalesef.Merhaba . Henüz 20 günlük evliyim.Eşimle severek evlendik. Ben 30 yaşındayım eşim ise 38 yaşında. Biraz zor beğenen biridir. Yemek yaptığımda hep fikir veriyor. Şunu şöyle yap tarzında fikir beyan ediyor. Evdeki işlere de yardım etmiyor. Kahvaltı yaptıktan sonra eline telefonu alıyor yatıyor. Akşam da bu şekilde davranıyor. Dün kendisi iş yerinde çalışırken ben ev işi yapıyordum. Halının ölçüsünü alıp kendisine söylememi istedi . Bende yapamam bilmiyorum dedim kızdı kapattı. Kendisinin eve dönme saatine yakın annem beni aramıştı. Annemle eşim hakkında konuşuyorduk. Anneme eşimin kendisini beğenmiş hiçbir şey beğenmeyen biri olduğunu söyledim. Eşim de kapıda bizi dinlemiş. Kapiyi açtım. Kendini beğenen eşin geldi dedi. Yemekte konuşalım dedim . Konuşmak istemiyorum dedi. Dünden beri benle küs konuşmuyor.
Benim de özellikle şu sıralar keşke koç burcu olmasaydım dediğim çok oluyoTam da bir koç burcu olarak ben boyle değilim yaziyordum ki ayni zamanda eşime donup ben her şeye karisip, eleştiriyor muyum? Diye sordum. Evet cevabi aldim.
Benim de özellikle şu sıralar keşke koç burcu olmasaydım dediğim çok oluyomaalesef burc olarak zoruz biraz , yavaştan kabulleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?