Eşim benle konuşmuyor.

Öncelikle gözünüzde değeri düşmeye hazır olan eşinize kolaylıklar size de tabi.
Hayatı böyle yaşıyoruz hiç sorma benim kütük
buckingham sarayı akskdlsll
Üf ya her şeye hönkürün ne diyeyim ya yesin herkes birbirini

Dedikodu yaparken yakalanmak kötü olmuş.Diger konuda ise çözüm basit,ben evliliğimde hep uygularım,begenmiyorsa kendi yapacak dahi iyisini biliyorsa yapacak sizde öğreneceksiniz.

Yo ben tam tersine höykürmuyorum, kocam halı ölçüsü istese höykürmem mesela. Alırım bir ölçü aleti ölçer söylerim. Höykuren konu sahibi, bu hareketi desteklediğinize göre siz.

Halı ölçüsü bile alamayan insanda gözümden düşer, net.

20 günlük değilde 20 yıllık evlilik sanki. Yaşlarda tersi yönde 18 gibi
Daha cicim günlerinde ki bakın gün diyorum ay bıle olmamış, pişirilen yemek, halı ölçüsü, koca çekiştirme olmamalı gündeminiz.

Tamam halı ölçüsünde kanıtladınız kendinizi diğer levele geçebilirsiniz.Konu sahibi bilmem ama bu konu benim iddia veya yarış konum olamaz.
Öküz gibi davranan bir 20 günlük eşe istediğimi söylerim.Adam olsun elin kızına ota b*ka eleştiri çalım surat yapmasın.
Anasının evine yallah

Adamdan da dinlemek lazım, hanımefendinin verdiği örnekler az çok kişiligi hakkında ipucu veriyor .

Az mı kar gibi beyaz lapa pilav yaptım. Hey gidi günler hey

Siz çalışmıyorsanız eşinizden ev işi beklemek haksızlık olur.
Diğer konuda da yine siz haksızsınız. Bence de özür dileyin.

Tam da bir koç burcu olarak ben boyle değilim yaziyordum ki ayni zamanda eşime donup ben her şeye karisip, eleştiriyor muyum? Diye sordum. Evet cevabi aldim.

Trajikomik olay gerçekten. 20 günlük evlilikte çiftler balayında olur aşkım, cicimle geçer. Evliliğinizde yaşanan her olayı lütfen ailenize anlatmayın hiç hoş durmuyor. Ben bile sinirlendim yani. O noktada siz hatalısınız. Eşiniz de pek aşkla evlenmiş gibi görünmedi bana. Siz özrünüzü dileyin bir konuşmaya çalışın. İstemiyorsa baskı yapmadan kendi haline bırakın birkaç gün.

Bu tarz meseleleri ailenizle konuşmayın. Anne babanızıda boş yere eşinizden soğutursunuz aralarında anlaşmazlık olsa bu sizin anlattıklarınızdan kaynaklı olur. 20 günlük evliymişsiniz eşiniz hep böyledir ki bilerek evlenmişsiniz keşke evlenmeden önce bunları düşünseydiniz genelde kadınlar evlenince eşlerinin değişeceklerini düşünüyorlar ama bu imkansız maalesef.

Halının ölçüsünü almayı beceremeyen bir kadın, buna sinirlenip teli suratına kapatan bir adam
Tuhafsınız

Böyle durumlarda hemen ağlayıp "napıyım yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyorsun doldum artık içime ata ata bende anneme derdimi döktüm kime dökeyim hı kime? Annene anlatsam seni şikayet etmiş gibi olurdum kendi anneme anlattım o da hayat tecrübelerinden bahsetti bana bunda kötü birşey yok ki..zaten kötü hissediyorum ühü ühü" diyerek kendini odaya kapatman suretiyle olaydan sıyrılabilirdin. Ama sizde iletişim sorunları var. Halı ölçüsü alamadın diye telefonu kapatan adama önce sen küsmeliydin zaten. İş fikri verip de yardım etmeyene çok biliyorsan yardım et aksi halde iş düzenime karışma diyebilirsin. Neden bu kadar sindiriyorsun kendini?

Yani bir halının ölçüsünü alamadınız mı? Bence siz yapmak istemediniz gibi geliyor bana. Alt tarafı metre ile ölçüp söyleyeceksiniz. Ayrıca bütün kadınlar hatta erkeklerin de yaptığı en büyük hata evdeki vaziyeti anne baba bile olsa başkasına söylemek. Hiçbir faydası yok bu işin

Tam da bir koç burcu olarak ben boyle değilim yaziyordum ki ayni zamanda eşime donup ben her şeye karisip, eleştiriyor muyum? Diye sordum. Evet cevabi aldim.
Benim de özellikle şu sıralar keşke koç burcu olmasaydım dediğim çok oluyo maalesef burc olarak zoruz biraz , yavaştan kabulleniyorum

Benim de özellikle şu sıralar keşke koç burcu olmasaydım dediğim çok oluyo maalesef burc olarak zoruz biraz , yavaştan kabulleniyorum

Yok ben burcumu aşiri severim. Biraz zor olduğu dogru ama bu konudaki ve yorumlardaki kadar abartili değilim ben yine de. Eşim mutfaktayken asla başina gidip akil vermem, hazirladigi yiyeceklere kulp takmam mesela o kadar da degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…