- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Sadece baba değil,koca yapmayın.Üfff ne biçim iş..
Yeğenleriyle uyumak nedir kendi çocuğu varken
Deli mi ne ?
Su gelişimini tamamlamayan ergenuslari baba yapmayın yahu !!!
Yap_ma_yin !!!
aynısını yapardım. hiç tel cevaplamaMerhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Keske sadece koca yapsalar. Çok kıymetli, esi benzeri bulunmaz hint kumaşı da yapiyorlar.Sadece baba değil,koca yapmayın.
Eşime kırıldığımı söyler, niye böyle yaptığını sorardım.Merhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
neden eşinizin gitmesini bekliyorsunuz alın bebeğinizi gidin anneannenize şimdi rahat rahat uyu ananla ben iki bebekle uğraşamam deyin onadaMerhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?