- 21 Kasım 2017
- 29.322
- 128.217
- 598
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
İki haftada soğukluk girecekse araya girsin zaten, otel eşler arasında 2 haftada sogulukluk girer mi?Bu kadar uzun bir süre annenlerde kalırsan aranıza daha cok soğukluk girer, 2 hafta uzun bir süre annende kalmak için.
Adam şimdiden soğuk davranıyor,lohusa sendromuna kıca girdi galiba. Konu sahibi uzaklasırsa daha da soğur onu demek istedim, zaten adamın davranısı anormal. Ama bazı erkekler karılarını bebekten sonra sadece anne olarak gördükleri için uzaklasabiliyorlar.İki haftada soğukluk girecekse araya girsin zaten, otel eşler arasında 2 haftada sogulukluk girer mi?
Kendisiyle konuşup neden bu şekilde davrandığını sorardım, ben bu tip istek ve şikayetlerin, bu platformlardan önce koca kişisiyle paylaşılması taraftarıyımMerhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Şu an yanınızda olduğundan belki de durumun farkında bile değil?Merhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Merhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Bir erkek ailesinin yanında karısına kotu davranıyor soguk duruyorsa bilin ki annesi sizden hazetmıyor.Sakın kavga cıkarıp kv elıne koz vermeyin. Evınıze gıdınce sakınce konusursunuzMerhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Neden karsina alip konusmuyorsun yigenleri annesi ile uyumak nedir allah askina bir cift terapistine gidin daha olmadi bosanin bu nedir boyle adamla omur mu gecer.Merhaba arkadaşlar biz 15 gün önce tatile kaynanama geldik hala buradayız. Ben bebeğimle birlikte 4 geçe anneannemlerde kaldım eşim annesinde kaldı. diğer günlerde de eşim benle ve bebeğimle uyumak yerine annesi ve yığenleriyle uyumak istiyor we onlarla uyuyuyor bize çok soğuk davranıyor yokmuşuz gibi.Bu önemli bi sorun değil ama eşim cumartesi eve gidecek ben anneannemlerde kalacam 2 hafta boyunca o yüzden benden ve bebeğimzden ayrı olacak. bunu bile bile bizden ayrı uyumak istemesi beni çok üzüyor hiç özlemeyecek gibime geliyor.. O kadar kırıldım ki o eve gittikten sonra telefonlarına asla cevap vermemeyi düşünüyorum. Sizce bu yaptığı doğru mu? Siz yerimde olsaydınz ne yapardınız?
Normalde böyle değildir çok iyi bi eş çok iyi bi babadr. Ama annesine ve yığenlerine çok düşkün ve bazen abartıyor uyuma konusunda olduğu gibi. Hayırdır diye sordum birşey yok dedi. bende kırıldığım için tek kelime etmedim uzak durdum. Benle konuşmaya çalışınca cevap vermiyorum önemsemiyorum. Konuşmayacam gittiğinde de asla cevap vermeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?