Eşim benle uyumak istemiyor

bi bana mı anormal gelmedi bi durum

belki çok uzun süredir görmüyodur özlemiştir yeğenlerini ne var bunda

tapulu malımız mı bu adamlar hep bizim üstümüzde olcak

İki haftada soğukluk girecekse araya girsin zaten, otel eşler arasında 2 haftada sogulukluk girer mi?
Adam şimdiden soğuk davranıyor,lohusa sendromuna kıca girdi galiba. Konu sahibi uzaklasırsa daha da soğur onu demek istedim, zaten adamın davranısı anormal. Ama bazı erkekler karılarını bebekten sonra sadece anne olarak gördükleri için uzaklasabiliyorlar.

Kendisiyle konuşup neden bu şekilde davrandığını sorardım, ben bu tip istek ve şikayetlerin, bu platformlardan önce koca kişisiyle paylaşılması taraftarıyım

Şu an yanınızda olduğundan belki de durumun farkında bile değil?
Özlediği annesi ve yeğenleri ile uyumak istiyor ve bu ona göre kırıcı olmayabilir.
Özlemden kaynaklı odak kayması olmuş belki.
Güzel bir dille özledik seni babası unuttun bizi babası falan diye bir yoklayın bakalım.
GÜLMEYİ UNUTMAYIN.

Dertsiz başınıza dert almayın derim kısaca.
Bu şekilde davranışlar, sadece aranızdaki soğukluğu arttırmaktan başka bir işe yaramaz.

Eşiniz daha önce size böyle davranışlar sergiliyor muydu?
Yoksa kayınvalidenize geldiğinizden sonra mı bu şekilde oldu?
Siz zaten annanenizde bu kadar süre kalacaksanız, neden kayınvalidenizde eşinizi yanlız bıraktınız ki?

Ben olsam eşimi kenara çekerdim ve güzel bir dille "hayırdır, bir sorun mu var? neden bizimle vakit geçirmiyorsun, bizimle uyumuyorsun? Bekarlık günlerini mi yad ediyorsun?" diye bir sıkıştırırdım.
İlla birşey diyecektir, iyi veya kötü birşey diyecektir.
Kaçamak cevap verdiğinde de üstüne giderdim.
Eşisiniz siz onun, X biri değil ki bu şekilde davranabilsin.
Ayrıca da bir evladınız var, bi zahmet kendine gelsin biraz.

Normalde böyle değildir çok iyi bi eş çok iyi bi babadr. Ama annesine ve yığenlerine çok düşkün ve bazen abartıyor uyuma konusunda olduğu gibi. Hayırdır diye sordum birşey yok dedi. bende kırıldığım için tek kelime etmedim uzak durdum. Benle konuşmaya çalışınca cevap vermiyorum önemsemiyorum. Konuşmayacam gittiğinde de asla cevap vermeyecem

Biraz zaman ver çok fazla sıkma hatta sen de tepkini koy yüz verme zamanı geldiğinde oturur karşılıklı konusuruzsunuz bir sorun varsa çözersiniz

Bir erkek ailesinin yanında karısına kotu davranıyor soguk duruyorsa bilin ki annesi sizden hazetmıyor.Sakın kavga cıkarıp kv elıne koz vermeyin. Evınıze gıdınce sakınce konusursunuz

Neden karsina alip konusmuyorsun yigenleri annesi ile uyumak nedir allah askina bir cift terapistine gidin daha olmadi bosanin bu nedir boyle adamla omur mu gecer.

Eğer o kadar düşkünse bırakın uyusun belki cidden çok özlemiştir. Ben size soğuk davranmasına takıldım, sanki kendileri doğurmuş acısını çekmiş gibi bir de triplere giriyorlar ya canlarına okuyasım geliyor. Burdaki konulara baka baka koca düşmanı oldum ya, dertleri ne bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…