• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benle vakit geçirmiyor

Konu sahibi iyi eğitimli, dil bilen , mesleği olan , geleceği ile ilgili planlar yapan , sorgulayabilen bir kadın... Açıkçası onun için değil de sizin için endişeliyim, nispet yapmaya çalıştığınız , şukrettiginiz şeyler o kadar çocuksu ki çok üzüldüm durumunuza.
Anlamayın anlatmaya calismayacagim

Biliyorum Haziran ya da Temmuzda açıldı ama sizin bebeğiniz doğduktan sonra onu bırakıp gittiğinizi düşünmedim sadece öncesini düşündüm.
Canım zaten 20 yaşındaymış, 2 yılı pandemi, üstelik evli ve çocuklu... belki de hayatında bir kez sinemaya gitmiştir, onu da kocası götürmüş işte o yüzden başı dönmüş , çok üzüldüm ya, daha kendi çocuk, kucağında çocuk...

İyi de sizinki zaten evde yokmuş ki , izne gelince de görsün yani.
Canm görmek var görmek var yani hergun sabah kahvaltıya gelip gece 2ye kadar oturmaktan hoşlanmıyorum orda yatma ısrarlarini sevmiyorm adam akıllı belli zamanda gelsin yada Kendi gelsin gunduz falan beni evde bıraksın Kendi gelsin görsün bizde gece kendimize vakit ayıralım hep birlikte tatile gitmeyi falan sevmiyorum virüsten dolayı balayına bile tam 10ay snra gittik basbasa gittik diye nankör oldum ailesine gore

İyi de sizinki zaten evde yokmuş ki , izne gelince de görsün yani.
3 kez izne geldi canm 2 iznini 2 ay burdaydik surekli 7/24 yani ama bu izinde ailesi çalıştığı için az geldik en azından saat olarak yani ilk defa karı koca olduğumuzu hissettim ilk defa güzel bi izniniz geçti tatilimiz geçti ne bilim hayırlısıyla bebek oldu eğer yine birlikte olsaydık çok zordu böyle huzurlu geçmesi

Biliyorum Haziran ya da Temmuzda açıldı ama sizin bebeğiniz doğduktan sonra onu bırakıp gittiğinizi düşünmedim sadece öncesini düşündüm.
Canım zaten 20 yaşındaymış, 2 yılı pandemi, üstelik evli ve çocuklu... belki de hayatında bir kez sinemaya gitmiştir, onu da kocası götürmüş işte o yüzden başı dönmüş , çok üzüldüm ya, daha kendi çocuk, kucağında çocuk...
Sizin bana üzülmek ne haddimize siz kimsiniz siz benim yasantimi hayatımı biliyor musunuz nasıl böyle cümleler kurarsınız siz kim bana üzülmek kim linclediniz en az 10 kişi hiçbirimiz kirmamaya kendimi anlatmaya çalıştım bir şey yazdım yanl is anlatmisimkendimi kabul ettim konu sahibi beni yanlış anlamamış fakat her bireyin düşüncesine saygı duyarak tek tek aciklamami yaptım bana üzülmek kimsenin haddi değil çok şükür uzulunecek bir konumum da yok insanları kırmak istemiyorum zorlamayin

Sizin bana üzülmek ne haddimize siz kimsiniz siz benim yasantimi hayatımı biliyor musunuz nasıl böyle cümleler kurarsınız siz kim bana üzülmek kim linclediniz en az 10 kişi hiçbirimiz kirmamaya kendimi anlatmaya çalıştım bir şey yazdım yanl is anlatmisimkendimi kabul ettim konu sahibi beni yanlış anlamamış fakat her bireyin düşüncesine saygı duyarak tek tek aciklamami yaptım bana üzülmek kimsenin haddi değil çok şükür uzulunecek bir konumum da yok insanları kırmak istemiyorum zorlamayin
Peki :işsiz:

Bilmiyorum ben dogru mu yapıyorum.Benim eşimde nadir plan yapar. Ben mesela dedimki. Maaşımı alınca şu kadar ayıracagım, haftasonu şuraya gidelim dedi.Bugünde işe gitti ama erken geldi. Bende evde bunalmıştım. Biraz huzursuzdum. Kendisi napalım hadi çıkalım dedi. Sen belli etsen, huzursun olsan, haftasonu plan yapsan mesela. Benim eşim yaptıgım plana ık mık yaparsa alcam annemi gidecegim. Bu tarz şeyler yapsan.İstanbul büyük şehir. Eminim bi ton gezılecek yeri vardır. O haftasonu annesıne gıttıgınde sende kendın cıksan. Belkı dank eder kafasına
Ben hep zaten onceden plan yaparim ve derim bu haftasonu buraya gdecez. Gidiyorduk. Sonra artik bahane etdi. Ben plan yapmayi sevmiyorum cok sacma.plan yapmayalim.ben de tamam dedim. Bu sefer haftasonu geliyor bekliyorum kendisi desin gidelim cikalim.demiyor. ben de sinirimden demiyorum. Ben zaten konusmuyorum ,kendimi cekiyorum anlasin diye. goruyor iyi degilim.ama o da kendini cekiyor. Gelib bana yaklaşmiyor ne gonul almasi ne bir şey yok. Kasitli mi yapiyor yoksa odun mu öküz mü anlayamıyorum.bana karsi saygili.ben kendim calisiyorum.ama yine ne istesem alar. Evimize filan cok iyi ne lazimsa yapar. Ama duygusal anlamda anlamiyor. Bana her seyi abartiyorsun diyor. Uzgun olmamdan hoslanmiyor. Ben bekliyorum o bana yaklaşsin desin cikalim ama yok. Ben desem tamam diyicek.ama demesem o gunu evde ben sıkıla sıkıla gidicem. Kendim zaten dısari cikiyorum.ama yalniz cikmak bana sıkıcı geliyor. Onunla dolaşmak sohbet etmek istiyorum.ne yapayım bilmiyorum zor bir insan

canim bunu kafana takarsan daha çok psikolojin bozulur. o seni cikarsin diye bekleme, sen git gez, bırak onun akli sende kalsın. calismiyorsan bir is bulmaya calis, kendine bir hobi edin..
Dogru soyluyorsunuz. Ama
Canim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek
Merhaba. Ben de sevindim. Ben online calisiyorum ders veriyorum ingilizce oyretmeniyim. Turkce kursuna gidiyorum haftada 2kez. Alis verise dolasmaya da giderim. Sadece haftasonu kaliyor onu da onunla birlikte gecirmek istiyorum. Yani sevgiye ihtiyacim var. Sevgi sadece yatakta sarilip opusmek diyil ki. Onunla konusmak sohbet etmek istiyorum. Ama haftasonu hadi annemlere gidelim annem cagiriyor diyor ben gitmeyince kendisi gidiyor alinir gibi yapiyor ya da arkadasi ile bulusuyor. Bana ikimiz bir sey yapalim demiyor. Ben desem tamam der.ama ben adim atmaktan yoruldum. O yapsin o neden istemiyor diye dusunuyorum. Kendimi cekiyorum konusmuyorum belki anlar diye bu sefer o hic konusmuyor o da kendini cekiyor.

Burda yakınıniz olmadığı için kendinizi eşinize mecbur hissediyor olabilirsiniz ancak kendiniz bir kursa yazılabilir, yeni çevre edinebilirsiniz. Veya yürüyüş ya da spora başlamak da sizi epey oyalar. Elbette beklentiniz açıkça söyleyin ama sürekli ondan başlasa takilmaniz icin fırsat yaratmayı beklemek yerine siz de yaratabilirsiniz, ona hadi beraber şuraya gidelim diyebilirsiniz veya dediğim gibi kendinize solo aktiviteler de yaratabilirsiniz.
Ben online ders veriyorum. Turkce kursuna gidiyorum. Egzersiz yapiyorum duzenli. Kitap okuyorum her gun. Film izliyorum her aksam.alis verise gidiyorum dolasmaya da cikiyorum.ihtiyaclarimi gideriyorum. Benim ihtiyacim olan sevgi. Onunla haftada 2gun beraber gecirmek.gezmek sohbet etmek.sohbet etmesek bele yana yana oturmak dolasmak. yaptik ama hepsini ben ayarladim planladim. En son plan yapmayalim behane uretdi. Yapmadim. Bekledim kendisi bir sey yapmiyor. Ben de artik kendimi cektim hic bir sey demiyorum. Bu sefer o da kensini cekiyor konusmuyor. Hele bir de cocuk istiyor bizim de cocugumuz olsun diyor. Ben de nasil yapayim icimde kocaman sevgi var. Ona sevgimi gostermek istiyorum her zaman ama adam okuz gibi

Ben hep zaten onceden plan yaparim ve derim bu haftasonu buraya gdecez. Gidiyorduk. Sonra artik bahane etdi. Ben plan yapmayi sevmiyorum cok sacma.plan yapmayalim.ben de tamam dedim. Bu sefer haftasonu geliyor bekliyorum kendisi desin gidelim cikalim.demiyor. ben de sinirimden demiyorum. Ben zaten konusmuyorum ,kendimi cekiyorum anlasin diye. goruyor iyi degilim.ama o da kendini cekiyor. Gelib bana yaklaşmiyor ne gonul almasi ne bir şey yok. Kasitli mi yapiyor yoksa odun mu öküz mü anlayamıyorum.bana karsi saygili.ben kendim calisiyorum.ama yine ne istesem alar. Evimize filan cok iyi ne lazimsa yapar. Ama duygusal anlamda anlamiyor. Bana her seyi abartiyorsun diyor. Uzgun olmamdan hoslanmiyor. Ben bekliyorum o bana yaklaşsin desin cikalim ama yok. Ben desem tamam diyicek.ama demesem o gunu evde ben sıkıla sıkıla gidicem. Kendim zaten dısari cikiyorum.ama yalniz cikmak bana sıkıcı geliyor. Onunla dolaşmak sohbet etmek istiyorum.ne yapayım bilmiyorum zor bir insan
O size adım atsın bence. Adım atmasını bekleyin. Hatasını anlar elbet. Siz üzgün mutsuzken ailesine nasıl bu sekılde bırakıp gıdebılıyor ki. Cocuk falan yapma bence bu arada. 1yılda böyleyse😣

Back
X