- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 23
Bir buçuk ay yazmışım dikkatle okuyun isterseniz sabah sabah ne sakasisinizSinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir buçuk ay yazmışım dikkatle okuyun isterseniz sabah sabah ne sakasisinizSinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.
Bir senedir gezdiriyor diye bir cumlemi alintilasana benim kendi kendine cümle üretip de ben diyormusum gibi yazma .1 senedir gezdiriyor, sinemalara götürüyor demişsiniz ya. Of neyse sizden SIKILDIM. Hoş kalın. Kocişinizle size mutluluk.
Okk byyyyy. Görmemişin bir kocası olmuş diyorum son kezde. Ve sizi engelliyorum. Olur ki konu açarsam yorumunuzu görmemek için. Sizin verdiğiniz tavsiye ye hiç ihtiyacım yok çünkü. Koca koca ve koca diyen kadınları sevmiyorum.Bir senedir gezdiriyor diye bir cumlemi alintilasana benim kendi kendine cümle üretip de ben diyormusum gibi yazma .
görünen o ki element uyduran taraf ben değilim hanımefendi?Allah için element uydurmayin boşa mı demisim
E sende 20 yaşındasın, bence gayet normal seninle gezmesi. İkinizde ergenlikten yeni çıkacaksınız çünkü.Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Konu sahibi beni anlamış gördünüz bosveringörünen o ki element uyduran taraf ben değilim hanımefendi?
böyle bir şey söylediğinizi iddia etmedim. tam tersi muhteşem teselli cümlelerinizin ardından önerinizi sordum.
Yorumları okuyun bı ne nerden biliyorsun ergenlikten çıkmadığımi çocuk büyütüyorum ben ve yalnis anlatmisim kendimi lincleyin De lincleyin linclemezseniz ayiplarimE sende 20 yaşındasın, bence gayet normal seninle gezmesi. İkinizde ergenlikten yeni çıkacaksınız çünkü.
Ayrıca hiç yardımcı değilsiniz, o ne öyle nisbet yapar gibi. Saçmalık.
Beni sen zate engelle insan dinlemeyi bilin önce koca koca diyormusum bir dinle de öyle yargıla boş boş muhabbetlerOkk byyyyy. Görmemişin bir kocası olmuş diyorum son kezde. Ve sizi engelliyorum. Olur ki konu açarsam yorumunuzu görmemek için. Sizin verdiğiniz tavsiye ye hiç ihtiyacım yok çünkü. Koca koca ve koca diyen kadınları sevmiyorum.
Çocuk büyütmekle ergenlikten çıkmanın ilişkisi nedir?Yorumları okuyun bı ne nerden biliyorsun ergenlikten çıkmadığımi çocuk büyütüyorum ben ve yalnis anlatmisim kendimi lincleyin De lincleyin linclemezseniz ayiplarim
1,5 ayda adam bunu bi sefer sinemaya götürüp patlamış mısır almış. Yanınada oturup film seyrettirmiş gelmiş ergen değilim diyor. Bununla da övünüyor. Yaş 20 ise normal, Z kuşağı böyle maalesefÇocuk büyütmekle ergenlikten çıkmanın ilişkisi nedir?
20 yaşında değil misin?
Ergenlikten yeni yeni çıkıyorsunuz işte.
Gezmeniz normal.
Daha yeni kendinizi tanıyorsunuz.
Keşke bireysel olarak kendinizi tanıyıp öyle evlenseydiniz, en azından millete saçma sapan nispet yapmaya çalışmazdınız. Yorumları okudum,bubendegilim in dediği gibi, kocam aşağı kocam yukarı övüp övüp durmuşsunuz.
İnsanlar ne Yaşar hayat nereye getirdi bilmezsiniz saçmalamayın bizim ergenliğe girecek triplenecek vaktimiz yoktu insan yaş aldıkça değil bir şeyleri görüp geçirince buyur ne 30 larinda 40 larinda insanlar var hala düşünemez düşünmeden yargılar bilmeden yargılar insan kendini açıklamasına rağmen mesela?Çocuk büyütmekle ergenlikten çıkmanın ilişkisi nedir?
20 yaşında değil misin?
Ergenlikten yeni yeni çıkıyorsunuz işte.
Gezmeniz normal.
Daha yeni kendinizi tanıyorsunuz.
Keşke bireysel olarak kendinizi tanıyıp öyle evlenseydiniz, en azından millete saçma sapan nispet yapmaya çalışmazdınız. Yorumları okudum,bubendegilim in dediği gibi, kocam aşağı kocam yukarı övüp övüp durmuşsunuz.
Ya ne biliyosun da boş konusuyosun sıktınız artık1,5 ayda adam bunu bi sefer sinemaya götürüp patlamış mısır almış. Yanınada oturup film seyrettirmiş gelmiş ergen değilim diyor. Bununla da övünüyor. Yaş 20 ise normal, Z kuşağı böyle maalesef![]()
Siz mi plan yapsanız acaba? Mesela maaşlar alındığında çevredeki doğal güzellikler olur tarihi mekanlar olur araştırın, oralara gitmeyi teklif edin. Ben size hak veriyorum başka ülkeden gelmişsiniz sıkılmanız çok doğal. Ama işte eşiniz bunu anlayamıyor gördüğüm kadarıyla. Bir yere gidelim şeklinde yuvarlak bir öneri değil de nokta atışı şuraya gidelim şeklinde bir öneride bulunun. Erkekler biraz... Düzdür. Direkt söylemeden anlamaz.InsAllah. Biz Bakude taniştik eşim orda calışıyordu. Benim buraya gelmek fikrim yoktu. Duğunden sonra orada mutlu olmadigini sıkıldığını gordum. Beni ikna etti. Turkiye cok guzel seni nerelere gezdiricem ve saire. Ben de tamam o zaman sıkılmam hem o da daha mutlu olur diye geldim. Ama geldikten 3-4ay sonra değişti. InşAllah düzelir. Tesekkur ederim
Hangi filme gittiniz mesela?Benim kimseyi inandırmak konusmaya ihtiyacım yok biraz yorumları okuyun ya da okumayın erken bebek sahibi olmam o kadar efkarlanacak bir şey değilben kimseye nispet yapmam ya tam söylerim ya da nispet adı altında iğneleyici şeyler yazmam konu sahibi de yalnis anlamamış zaten aciklamami yaptım ben ,siz bosverin .
Ha bir de bu karantina döneminde açık olan mekanlar oldu bunu da belirteyim ben yalan söylemem içinizi yansıtmayın
Hızlı ve öfkeli dokuZ Allah'ım anlattığım şeylere bak civki çıktı kendimi inandırmaya calisiyorum hatta altyazılı diye zar zor o filme ikna ettim Allah için konu sahibine donunHangi filme gittiniz mesela?
Konu sahibi iyi eğitimli, dil bilen , mesleği olan , geleceği ile ilgili planlar yapan , sorgulayabilen bir kadın... Açıkçası onun için değil de sizin için endişeliyim, nispet yapmaya çalıştığınız , şukrettiginiz şeyler o kadar çocuksu ki çok üzüldüm durumunuza.Hızlı ve öfkeli dokuZ Allah'ım anlattığım şeylere bak civki çıktı kendimi inandırmaya calisiyorum hatta altyazılı diye zar zor o filme ikna ettim Allah için konu sahibine donun
Yanlışyalnis
İyi de sizinki zaten evde yokmuş ki , izne gelince de görsün yani.Esim görevde olduğu için ben ailesiyle kalıyorum izne geldiğinde bir iki kez geliyoruz benm annemede gidiyoruz işte diyorum efe ben annemede annenede doydum senin yerine de doydum evimi özledim evimde kalcam sen git diyorum oda beni bırakıp gitmiyor birlikte vakit geçiyoruz asla hoşlanmıyorum beni annesine yada anneme bırakıp dışarı çıkmasından kabul etmiyorum dediğiniz gibi