• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benle vakit geçirmiyor

Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Eksik kalmış. Şeyi de yazdanıza mesela kirpiklerinize kadar sizi öprüğünğ ve tüm gün size baksa bile sıkılmayacağını. Bir biblo gibi olduğunuzu hatta ve hatta sizin için tüm ailesini silebileceğini. Bu yarım kalmış çünkü. Eminim tam tersini yaşıyorsunuzdur. Burada da yalandannn yazıyorsunuzdur. Ben bu tarz böbürlenen kadınlara inanmıyorum.
Konu sahibi çevre edinebilirsiniz. Karışın halkın içine. Mesela bir kursa gidin, bakın nasıl hemen ortam yapıyorsunuz. Ayrıca ben severim ya yalnız gezmeyi. Eşinize açık açıkta söyleyin. Benden sıkılıyorsan neden evlendik diye. Ben şimdi kızımla fellik fellik geziyorum vallahi. O olmadan da çalışıyordum , yine bir çevrem vardı. Aslında işe başlasanız harika olur.

Sinemalar açıldi canım bı bak istersen 😂😂
Mekanlar daha yeni açıldı. Hani bilmiyorsanız bilin istedim. 2 yıla yakındır her yer kapalı. Siz cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İnş eşiniz bir gün dediklerinizi yapar da sizi sevindirir. Ne diyim ki… boş verin böyle olmakta güzel aslında, kendi kendini kandırmak harika bir şey.

Ammmannn kalbini gördüm kişi kendinden bilir işi neden tam tersini yazıp yalan söyleyeyim ya boş konusmussunuz . Ben aciklamami yaptım demekki etrafiniza siz kendinizi öyle yansıtıyorsunuz ki herkesi de öyle zannediyorsunuz.tum gün birbirimize bakmaz sıkılırız kirpiklerime kadar öpmez o ne saçma şey😂😂biblo gibi değilim fıçı gibiyim 75 kg ben sadece iyi niyetimle yazdım yalnis anlaşıldı cümle seçimlerinden. bahsettiğiniz hayatı yaşamıyorum siz nasıl bu kadar eminsiniz 😂
Akşama kadar beğenmedime abanabilirsiniz 👍🏻
Eksik kalmış. Şeyi de yazdanıza mesela kirpiklerinize kadar sizi öprüğünğ ve tüm gün size baksa bile sıkılmayacağını. Bir biblo gibi olduğunuzu hatta ve hatta sizin için tüm ailesini silebileceğini. Bu yarım kalmış çünkü. Eminim tam tersini yaşıyorsunuzdur. Burada da yalandannn yazıyorsunuzdur. Ben bu tarz böbürlenen kadınlara inanmıyorum.
Konu sahibi çevre edinebilirsiniz. Karışın halkın içine. Mesela bir kursa gidin, bakın nasıl hemen ortam yapıyorsunuz. Ayrıca ben severim ya yalnız gezmeyi. Eşinize açık açıkta söyleyin. Benden sıkılıyorsan neden evlendik diye. Ben şimdi kızımla fellik fellik geziyorum vallahi. O olmadan da çalışıyordum , yine bir çevrem vardı. Aslında işe başlasanız harika olur.

Mekanlar daha yeni açıldı. Hani bilmiyorsanız bilin istedim. 2 yıla yakındır her yer kapalı. Siz cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İnş eşiniz bir gün dediklerinizi yapar da sizi sevindirir. Ne diyim ki… boş verin böyle olmakta güzel aslında, kendi kendini kandırmak harika bir şey.
Sana ne ispatlayayim nasıl rahatlarsın allahalla gerçi bunu yapacağımdan değil de merak ediyorum o kadar da eminsiniz ki konu sahibini kirmadigim için mutluyum ve yalnis anlamamış istediğinizi düşünün buyrun .
Bir de varlıkları üzerine yemin edecekler o kadar eminler ki 😂😂

Sana ne ispatlayayim nasıl rahatlarsın allahalla gerçi bunu yapacağımdan değil de merak ediyorum o kadar da eminsiniz ki konu sahibini kirmadigim için mutluyum ve yalnis anlamamış istediğinizi düşünün buyrun .
Bir de varlıkları üzerine yemin edecekler o kadar eminler ki 😂😂
Tamam eşiniz size özel pandemi mandemi dinlemedi açtırdı sinemaları . Bunu söylerken ufak atın cidden gülerler. Bu arada daha fazla beğenmedime basmayacağım. Hatta sizi beğeneceğim artık. Bende istiyorum böyle pembiş gözlükler.

not: Sinemalar 1 temmuz 2021 de açıldı. Siz 1 senelik evlisiniz 😂

Hanımefendi valla artık iki elimi boğazıma atıp boğacak kendimi 😂😂😂😂 sinemalar bir buçuk aydır açık Adana'da girin bakın bilet tarihleri varsa geçmişe dönük hatta bayramdan önce evet iki aydır açık bazı mekanlar da biliyorsunuz dur kapanmadı ve mekanlarin çogu açıp açıp kapadılar ah bir anlatabilsem !

Tamam eşiniz size özel pandemi mandemi dinlemedi açtırdı sinemaları . Bunu söylerken ufak atın cidden gülerler. Bu arada daha fazla beğenmedime basmayacağım. Hatta sizi beğeneceğim artık. Bende istiyorum böyle pembiş gözlükler.

Hanımefendi valla artık iki elimi boğazıma atıp boğacak kendimi 😂😂😂😂 sinemalar bir buçuk aydır açık Adana'da girin bakın bilet tarihleri varsa geçmişe dönük hatta bayramdan önce evet iki aydır açık bazı mekanlar da biliyorsunuz dur kapanmadı ve mekanlarin çogu açıp açıp kapadılar ah bir anlatabilsem !
Sinemalar 1,5 yıldır açık mı ? Haber okumuyorsunuz anladım. Tamammm sizsiniz.

Arkadasim öncelikle bu konuda gerçekten tek değilsin bunu bil...erkekler değişir hepsi değil ama örnekleme vermeme gerek yok o ilgisiz ise bırak biraz sürekli adım atman ona bunu farettirmez arkadaşım yok demişsin zamanla olur çocuğunuz yok sanırım biraz daha bekle bazen sabretmek güzel sonuçlar verir senin yerinde olsam yada yerindeyim diyelim okul okumaya sınava çalışmaya kitap okumaya film izlemeye kendine hobiler bul işler araştır bu böyle deyip kabul edip sürekli adım atarak kendini uzersin yapma bekle sabret kavga etme tartışma ama biraz sende kendine vakit ayirki o düşünsün biraz hiç kitap okuması şimdi neden okuyor yada şunu yapmaDi şimdi neden yapıyor diye o farketsin soracaktır da sana bnm eşimde öyle sürekli ailesine gitmek istyr bnde ilk başlarda gittim eşlik ettim ama baktimki bu her hafta sonunu bırak iki günde üç günde bir söylemeye başladı gitmedim kendisi gidiyor geliyor vs tek değilsin bu konudan muzdarip ama o bunu bana yapıyor diye kendimi uzmuyrm kendim için birseyler yapiyrm kafamada takmiyorum şimdi eskisi gibi gitmiyor en azından haftada bir e düşürdü teklifte etmiyor rahatsizda değilim bnmde kişiliğim var sonuçta ha ben daha öncede konstum bir kez haklısın ailen ama hayat sadece ailenle yada oraya gitmekle geçmiyor ortak yapılan şeyler iki ksiiyide mutlu etmeli demiştim susmustu o kdr

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-30-08-01-23-365_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-08-30-08-01-23-365_com.android.chrome.webp
    45 KB · Görüntüleme: 18
Burda yakınıniz olmadığı için kendinizi eşinize mecbur hissediyor olabilirsiniz ancak kendiniz bir kursa yazılabilir, yeni çevre edinebilirsiniz. Veya yürüyüş ya da spora başlamak da sizi epey oyalar. Elbette beklentiniz açıkça söyleyin ama sürekli ondan başlasa takilmaniz icin fırsat yaratmayı beklemek yerine siz de yaratabilirsiniz, ona hadi beraber şuraya gidelim diyebilirsiniz veya dediğim gibi kendinize solo aktiviteler de yaratabilirsiniz.

Canim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek
Alakasız ama ah şu Azerbaycan Türkçesi yok mu ❤️ Çox səvirəm ya ❤️
neyse, konu sahibi bu mesaja katılıyorum bir süre uzaklaşmak her zaman için işe yarar. Bir de görebildiğim kadarıyla erkeklere bir şeyi ısrarla yaptırırsan bir süre sonra yapıyorlar tamam da, "yapayım yeter ki sussun" modunda olduğu için keyfi de çıkmıyor.

Alakasız ama ah şu Azerbaycan Türkçesi yok mu ❤️ Çox səvirəm ya ❤️
neyse, konu sahibi bu mesaja katılıyorum bir süre uzaklaşmak her zaman için işe yarar. Bir de görebildiğim kadarıyla erkeklere bir şeyi ısrarla yaptırırsan bir süre sonra yapıyorlar tamam da, "yapayım yeter ki sussun" modunda olduğu için keyfi de çıkmıyor.
Teşekkur ederim ♥️😘 evet erkek beyni oyle çalişiyor. Bizler sevgi yağmuru isterken onlar bana bulaşma, beni sıkma havasinda oluyor. Hem dik duruşlu kadinin yaninda erkek de ağalik taslayamaz. Kaybetme korkusu salmak gerek yureklerine

Haydaaaaa artık ne yapacağımızı da millete sorar olduk!
Konu sahibi kendinden orneklendirmis ben de kendimden orneklendirdim. Her erkek aynı değil demek istiyorum yani .
her erkek aynı değil tamam ne yapsın şimdi boşayıp yenisini mi alsın :KK20:

Istanbula ilk gelince zaten her hafta onceden diyordum buraya gidicez haftasonu gidiyorduk. Cunki Bakuden gelince beni guzel yerlere goturecegine soz vermisti gezicektik.sozunu 2-3ay tutdu.zaten karantina filan oldu. Sonra karantina bitdi 1-2kere ciktik sonra yok. Bana neden onceden plan yapiyorsun dedi. Ben de o zaman plan yapmayiz. Bu sefer haftasonu geliyor. Bekliyorum cikalim gidelim desin ama yok.demiyor.bahaneler uretdi yani.plan sevmiyormus.aylar gecti. Sadece annesine gidiyoruz alis veris o kadar. Film aciyoruz adam ortasinda horluyor.uyuyor. boş olduğu zaman d uyuyor.
Size cevap vermemiştimde neyse gezersiniz edersiniz tabi ben başka arkadaşın düşünce yapısına karşı yazmıştım. Acaba maddi bir sıkışıklık durumu var mı? Belkide ilişkinizde iletişim kopukluğu olabilir bu konuşu eşinizle konuşmanız gerekiyor. Adam belki işten yorgunda geliyor olabilir bir sürü şey geliyor insanın aklına

Canim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek
Merhaba. Men ozum ozumle vakit geciriyorum. Kitap okuyorum,online ders veriyorum, turkce kursuna gidiyorum, alis verise cikiyorum,dolasmaya gidiyorum.benim duygusal anlamda ona ihtiyacim var o yanimda olsun istiyorum birlikte cikalim. Çocuk istiyor birde. Ben de dusunuyorum çocuk olunca daha da zor olucak bunlari yapmak. Ama o benim gibi vaktini ikimiz gecirmekten çok annesi ablasi ile ya da arkadaşi ile gecirmeyi seviyor. Ben desem ikimiz gidelim gider.ama kendisi dusunmuyor.ben de yoruldum soylemekten. Hep ben adim atmaktan

1 temmuz 2021 ne zamn oldu hanfendi 😂 şakasınız sanırım. Kendinizi yalanladığınız için teşekkürler.
Bir temmuz dan bu yana otuz ağustosa kadar kaç gün geçmiş oluyor hanimefendi ? İki ay olacak ya hani 😂😂
Eşimle de 6. Sınıftan beri yan yanayım 😂👍🏻

Bir temmuz dan bu yana otuz ağustosa kadar kaç gün geçmiş oluyor hanimefendi ? İki ay olacak ya hani 😂😂
Eşimle de 6. Sınıftan beri yan yanayım 😂👍🏻
1 senedir gezdiriyor, sinemalara götürüyor demişsiniz ya. Of neyse sizden SIKILDIM. Hoş kalın. Kocişinizle size mutluluk.

Back
X