- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Eksik kalmış. Şeyi de yazdanıza mesela kirpiklerinize kadar sizi öprüğünğ ve tüm gün size baksa bile sıkılmayacağını. Bir biblo gibi olduğunuzu hatta ve hatta sizin için tüm ailesini silebileceğini. Bu yarım kalmış çünkü. Eminim tam tersini yaşıyorsunuzdur. Burada da yalandannn yazıyorsunuzdur. Ben bu tarz böbürlenen kadınlara inanmıyorum.Allah yardimcini zolsun bu da değersiz sevgisiz ilgisiz hissetmenize neden oluyor
Allah'ım eşime binlerce kez şükürler olsun mesela bugün yayla dönüşünde evde hazırlama yorulduk zaten yemek yiyip eve gidelim dedi beni eve birak yanımızda eşimin kuzeni vardı 16 yaşında sen ×ile git gelirken yaptır dedim sensiz gitmem dedi bebkle orda ilgilendi sinemaya götürur kahvaltıya gidelim. Der Allah'ım şükürler olsun yapan yapıyor biz de bir yıl bir aylık evliyiz beş aylık oglumuz var isteyen yapar ilgi de gösterir sevgi de şefkat de
Konu sahibi çevre edinebilirsiniz. Karışın halkın içine. Mesela bir kursa gidin, bakın nasıl hemen ortam yapıyorsunuz. Ayrıca ben severim ya yalnız gezmeyi. Eşinize açık açıkta söyleyin. Benden sıkılıyorsan neden evlendik diye. Ben şimdi kızımla fellik fellik geziyorum vallahi. O olmadan da çalışıyordum , yine bir çevrem vardı. Aslında işe başlasanız harika olur.