- 7 Aralık 2015
- 676
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi ShellShock
-
He o Zaman ona da kızmam sonuçta ortada kızacak bişey kalmamış :)arkadaşı yeni haber vermiş
arkadaşı yeni haber vermiş yani söylediğine göre durum böyleymiş.Bana tuhaf gelen nişanın olacağını siz balık yiyelim dediğinizde bugün olmaz nişan var demesi.
Önceden söylemesi gerekmez miydi?
En azından bir gün önceden söylese sizde kendinize göre bir plan yapardınız.
Tuhaf geldi bu durum bana.
Nişan nedir benmi yanlış okuyorum konuyu.nişan yahu bu.erkek varsa bide nişanlancak kadında vardır dimi...erkekler içiyosa sende kadınlarla takılırsın .bekarlığa veda değilki bu nişan.merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
zaten hep arka plandan kaldırıyorum girdiğim yerlerizamanla bende takmamaya başlayacağım galiba yani evet böyle şeyler eşleri yıpratıyor ama ben mjlardaki tavrından da rahatsız oldum biraz daha ılımlı olabilirdi ada ne yapsa yaranamıyor bana yakında eşim evden kaçtııı diye konu açacağım
Benım bıldıgım beraber gıtmelısınız.bana tuhaf geldımerhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!
valla eğer hissedersem duyarsam görürsem o zaman korksun benden şimdilik kk ya dua etsinBelli ki bekarlığa veda partisini erkenden yapacaklar
Bir de konu sahibi mesaj atmasa balık yiyelim mi diye, eşinin gideceğini de öğrenemeyecekti. Bugün yani nişan.
Asker arkadaşları ile muhabbet edesi varsa başka bir organizasyonda etsin. Nişanı mı bulmuşlar illa.
Ben kızdım valla eşine.
merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?