eşim bensiz nişana gidecekmiş !

Adam güzel güzel yazmış. Neden zora koşuyorsunuz ki? Her yere eşli gidilecek diye bir kaide yok.
Ki muhtemelen hep erkekler gidecek oraya da. Ben kendim rahatsız olur ben gelmesem olmaz mı derdim, geneli erkekli ve içkili bir ortama.
Zor durumda bırakıyorsunuz adamı.
Kocanızı tek haksız gördüğüm nokta şu; daha önceden haber vermiş olmalıydı.

Adı üstünde nişan bu ?
Nişanda erkek erkeğe mi yüzük takıcak yahu !
Nişanlananın eşi de bi kadın değil mi
Ne demek sadece erkekler olucak güzelim ..
Eşiniz çok saçmalamış yani ya birlikte gidin ya gitmesin oturun evde
Hani geçerli bi sebep olsa eşini dinle dicem ama adam bildiğin saçmalıyo

arkadaşı yeni haber vermiş yani söylediğine göre durum böyleymiş.

Nişan nedir benmi yanlış okuyorum konuyu.nişan yahu bu.erkek varsa bide nişanlancak kadında vardır dimi...erkekler içiyosa sende kadınlarla takılırsın .bekarlığa veda değilki bu nişan.

Daha cok basindasiniz, boyle minik seylerle yipratmayin :)

Gençliğin kıymetini bilin. Kavgali, küslü gecirmeyin gunlerinizi

Hayat guzel )

Benım bıldıgım beraber gıtmelısınız.bana tuhaf geldı

aynen, kelimesi kelimesine katılıyorum
çoğu üye tarafından normal bulunmasına da çok şaşırdım açıkçası

Bunda abes bir durum göremedim. Eşiniz, başka hanım olmayacağından sizi asker arkadaşlarıyla aynı masaya oturtmak istememiş. Sırf gitmek için de canınızın sıkılmasına değmez. Fazla takmayın bence.

Bana esim boyle bir ortama beraber gidelim dese gitmem ne isim var. Evet esiyim ama adam asker arkadaslariylada bir nevi vakit gecirme fırsatı bulacak neden ayak bagi olayim. Kimseyi tanimiyorum ne ben rahat edebilirim nede esim. Bu yonden baksan ortada strese girecek kendini uzecek birsey olmadigini görebilirsin belkide.

nişan değil mi altı üstü, ne muhabbeti edecek erkek arkadaşları ile, hem de içkili ortam.
nişan dediğin yarım saat bir saat süren eğlence değil midir?
ben de saça buldum açıkçası.

empati yapın,sizin arkadaşınızın nişanına kendı kız arkadaslarınız 6-7 kişi eşsiz gelse ve masada erkek olarak tek sizin eşiniz olsa sacma olmazmı?
o anda eşinizle mı ılgıleneceksınız,kız arkadaslarınızlamı sohbet edeceksınız..
şahsen bende 6-7 adamın tek geldıgı yere eşimin yanında gitmezdim,gün gelır aynı durumda ben olsam bende eşimi götürmezdım..
herkes eşli gelse amenna..
sen sıkılmazmısın o ortamda

ben abartılacak birşey görmedim..
nişana tek erkekler gitmezz evet ama sen orada kimseyi tanımıyorsun ki kadınların yanına gidesin.. diyelim ayrı oturdun bu seferde benimle ilgilenmedi diyceksin.
içkili masada da oturamıycagına göre .. bence büyütülecek birşey yok..

bence sinirlenmekte haklısın, bekar arkadaşlarıyla aynı masaya otursan ne olur oturmasan ne olur, herhalde nişanda karı kız muhabbeti yapacak halleri yok(erkek muhabbeti anlamında), resmi bi ortam, ha bekarlığa veda partisine gidiyorum dese anlarım da...

Ay hiç inandırıcı gelmedi.
Önce siz balığa gidelim diyince öğreniyorsunuz nişana gideceğini.
Sonra eşiniz de bugün haberi olduğunu söylüyor nişandan.
Nişan günü hala arkadaş davet etmekle mi uğraşacak damat bey.
Hayır ne olursa olsun eş ile gidilir bence biraz çelişki var sanki.
Ben olsam huylanırdım, hiç mantıklı gelmedi bana.
Gerçekten böyle bir nişan var mı yok mu ortada bence bunu öğrenmeye çalışın.

Anlaşılan asker arkadaşları hepsi eşsiz gelecekler, aynı masada erkek erkeğe oturacaklar sanırım. O yüzden öyle demiştir, yoksa neden sizle gitmesin ki? Ben eşinizi anladım hak verdim, ama aynı anlayışı o size göstermiyorsa, siz kız kıza bi yere gidemiyorsanız o zaman kızabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…