- 23 Ocak 2016
- 35.117
- 51.069
- 598
- Konu Sahibi belgeseller
Eşinizde ailesini kaybetme korkusu olabilir mi sizi de evde yokken arar mı sık sık?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi seçimi.
Aile sirlarinizi tasimiyorsa ve saatlerce surmuyorsa sorun yok.
Ben telefon konuşmasını sevmem ama bu herkesin sevmeyeceği anlamına da gelmez.
Bazıları gerçekten çok seviyor telefon konuşmasını.
Ben bir arkadaşıma ziyarete gitmissem mesela biri ararsa konuşmam.
Seni sonra arayım önemli değilse, arkadasimdayim derim.
Ama ben gittiğimde en az iki kişiyle uzun uzun telefonda konuşan bir arkadaşım vardı.
Sap gibi ortada kalmış hissediyor insan kendini.
Gorusmuyorum böyle tiplerle.
Aynen öyle.Benim gibi birini buldum ben biriyle ayak üstü bile muhabbet ediyorsam telefonu açmam , sonra dönerim herkese, sevmem insan bekletmeyi beklemeyi de..
Arkadaşlarımı bile haftada bir arar bi saat konuşurum gerekirse ama o zaman dilimi ona aittir, ben böyle değer veririm. Hergün kimseyle konuşamıyorum.
Arayabilir neden aramasn ki.Biz kadinlar nedense eslerimizin annelerine olan düşkünlgünü istemyrz.Kıskanıyoruz bence.Şöyle düşün sen anneni babanı sık sık arasan sana esin niye arıyorsun diye sana karışsa hosuna gider mi?Benim gitmez mesela.Hatta ben esime diyorum anneni ara nasılms ne yapyr diye.Tabi ki esler iki tarafin da gönlünü etmeli.Seni de aramali seni de ihmal etmemeli...Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Eşiniz başak miKavinvalidemde de bu mantik var sanırım. Ama eşim yatak odamız hariç her şeyi annesine anlatır. Yanı markete gittim anne az önce ekmek aldım, şu yemeği yedik, ben artık aramıyorum kayinvalidemi zaten herşeyden haberi var.
Genelde kadınlar boyle olur bizim evdede oyle esimin annesi oğlu konuşmuyor diye resmen beni arıyor yanımdayken bile verde ben konuşayım demez kırk yılda bir arkadan bağırır anne napiyonuz diye oda pek iyi değil kadin üzülüyor ama oyle gun icinde defalarca aşamasında nebilim konuşacak ne buluyor bizimki bulamaz merak ettimMerhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Eşim gün içinde sürekli sırayla annesini babasını arıyor sonrada kardeşini. Eee ne var bunda demeyin. Sabah uyaniyor arıyor öğledensonra ikindi akşam en az 3 defa. Iste olunca esim ben sadece aksam olana denk geliyordum. Ama hafta sonu abartmiyor bu sayi 4- 5- 6 ya kadar cikiyor. Sinir oluyorum ya normal mi sizce
Beni rahatsız ederdi bu kadar sık araması. Ben şehir dışında yaşadığımda babamı haftada 1-2 anca arardım. Erkek arkadaşım da ailesinden ayrı yaşıyor, haftada 2-3 konuşuyorlar onlar da. Günde 3-4 kere arayınca ne konuşuyorlar ki, insan konuşacak şey bulamaz.Biz kadınlar arayınca sorun olmuyor ama erkekler aradığında neden sorun oluyorben arıyorum esiminde aramasınıda sorun etmiyorum
Kavinvalidemde de bu mantik var sanırım. Ama eşim yatak odamız hariç her şeyi annesine anlatır. Yanı markete gittim anne az önce ekmek aldım, şu yemeği yedik, ben artık aramıyorum kayinvalidemi zaten herşeyden haberi var.
Bazıları böyle.Alıskanlik meselesi.Benim eşimde de aynı durum var.benim kendisi gibi olmami beklemediği sürece de sıkıntı yok.arasın ailesiniMerhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.
Benim eşimde günde iki kez annesini arıyor. Ben 4 kez ararım. Gün içinde merak edip arıyorum. Gece detaylı arayıp konuşuyorum. Eşim sorun etse fena bozulurum. Onun aramaları da asla bana batmaz.Merhaba kk'nin guzel kadınları. Ben mi abartıyorum yoksa normal mi artık karar veremediğinden bi size anlatıp yorumlarınızı almak istedim.