Eşim bilmem kac kez annesini telefonla ariyor

Oyle olurdu kuzum. Aman sen çalışmaya devam et . Aradigidinda annesini duymamazlıktan gel muttaga gidip müzik aç kahve yap iç

Eşinize rahatsız olduğunuzu söylerseniz inadına daha çok arayacak. Rahatsız olduğunuzu belli etmeyin. Siz de sık sık birilerini arayın sizi arasınlar, onsuz evde mutlu olun. Başka yapacak bir şey yok gibi

Teşekkür ederim. Mesela kayinvalidelerden çıktık eve geliyoruz yol işte 2 saat falan sürüyor 1 saat geçer babasi arar vardiniz mi ya sen biliyorsun ya kaç saat sürüyor. Tam otoparka geldik eşyaları çocukları çıkaracağız zar zar telefon çalar. Ya mübarek bi fırsat verin zaten oğlun eve girince arayacak sizi ..Bende deli oluyorum. Çocuklar yokken annesigilden çıkınca biyerlere gitsek mecbur onların da haberi olur

Her gün her gün, günde 4-5 kez ananızı babanızı siz de arasanız çok eşiniz de arasa çok. Kadını erkeği yok yani. Ha önemli bir gündem vardır, düğün vardır hastalık vardır eyvallah...günde birden fazlası sinir bozucu benim için de.

Benim eski erkek arkadaşım abartısız söylüyorum gün içinde 8-10 defa konuşuyordu annesiyle. Saat başı konuşuyorlardı bazen. Mesela dışarı çıkıyorduk yan yana olduğumuzu biliyordu annesi, yine de arıyordu hal hatır sormaya oğluşunu. Bir saat geçiyordu yine arıyordu napıyorsun oğlum nasılsın aramadın diye. Başka gördüğüm hoşuma gitmeyen huyları da vardı, zaman geçtikçe de arttı. Dedim hiç süt kuzusuyla uğraşamam, ayrıldık

Benim eşim de yeri gelir iş ile ilgili babasıyla kardeşiyle çok konuşur. Ben de çok kızarım.
Yemek masasındaysa asla taviz yok, burnundan gelir. Başka zaman ve çok abarttıysa çıksın balkona konuşsun.
Yoksa ne konuşur eder ilgilenmem

bu, aranızda geçen en ufak sorunun annesine de taşınacağı demek..
Ilk evlendigimiz yillar en ufak tartışmalarımızı bile hep anlattı annesine..geçen gün annesiyle olan tartışmamızda kadın bana diyorki sen oğlumu odaya almamıştın sen oğluma şöyle yapmıştın unutmadım ben onları diyor..aslında suç burda benim kocamda bak biz unuttuk ama annen unutmadi diyorum. Simdi pek anlatmaz oldu o da annesi uzulmesin diye anlatmiyor bence

Aynen bende boyle düşünüyorum ama yok yillarca anlatamiyorum..hele hele evde kaldigimiz su gunlerde gozume cook batiyor

Benimki gece çalışıp gündüz uyuduğu icin kalkıp yemek yiyene kadar servis saati geliyo o yüzden akşamları 2 3 günde bir arar hafta ici, hafta sonu da kp arar 1 2 kere çocuğu görmek icin cumartesi yada pazar.. ama evde olsa hergun arar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…