- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi belgeseller
-
Siz almasaniz evlenemezler de zatenOzaman kavga çıkıyor zaten. Anam babam onlar sen yokken onlar vardı muhabbetleri. Başka kimim bar zaten demeler..Bu kadar anasına düşkün erkekler keşke evlenmeseler
IkizlerEşiniz başak mi
Esim annesini 2 gunde bir arar.
Evet ilk baştan beri böyle.. Ama sürekli olunca bi yerde dayanamıyorum.çoluğunuz çocuğunuz bile olmuş mutsuz olsa çoktan giderdi adam başından beri öyleymiş karakter meselesi siz kendi ailenizi aramıyor musunuz sizde arayın ölümlü dünya
Bende annemi günde 1 kere ararım 2. Çok nadirdir ya bi şey soracağımdır ya hastaysa nasıl oldun falan. Eşimin ki artık günde en az 3 defa en az .kahvaltı yaptınız mı hava nasıl çay icin. salonda mi oturuyorsun anne mutfakta misin vs. Çok gıcık oluyorum bennnn artıkNormal bulanları anlayamadım ama şahsen ben vıçvıç ilişkilerden nefret ederim ben bile ailemi günde bir defa arar 15 dk konuşur kapatırım ne konuşayım sürekli sürekli. Ya da o ne konuşuyor evin her halini anlatmasını istemem şunu yaptık bunu ettik.
Ben alacağım evi bile kaynanam, kayın pederimin onayı olmadan onlar beğenmeden alamıyorum.
Kendi paramızla kendi evimizi seçip alamıyoruz. Aramak ne ki? Kabullendim, en kötüsü de o di mi?
Beterin beterini anlattım ki, haline şükret diye. :)
Eveeet tam da öyle ..az önce sıcak pide aldım anne..siz yaptınız mı anne geç kalmışsınız.. uykunuzu alamadın sesin niye öyleSimdi düşününce ben de annemi çok arıyorum kardesimide yan binamdalar bide. Olmadı bide iki üç kere gidiyorum annemeEşim daha şikayet etmedi. Ama sizin konumuza gelirsek. Eşiniz biraz abartıyor sanki. Sabah kalkar kalkmaz da araması nedir yani. Uyandım anne kahvaltı yapicam anne falan mı diyorki
Neden bana fikrimi sormuyorsun dedim diye, akşamdan beri trip atıyor.Ayy bu ne yaaa
Hee . İkizler burcu erkeği çok konuşur. İletişimi sever.Ikizler
Ay Allah yardımcın olsun kuzum. Kayinvalidemle köye gidince eşimde 1 hafta böyle davranıyor sinir oluyorum bazen bende. Sonra normale dönüyor Allah tan. Aman bir oturalım falan der ilerde sakın kabul etmeEveeet tam da öyle ..az önce sıcak pide aldım anne..siz yaptınız mı anne geç kalmışsınız.. uykunuzu alamadın sesin niye öyle
Ama kızlar gittikleri evin gelini kizi dimi..üzüldümNeden bana fikrimi sormuyorsun dedim diye, akşamdan beri trip atıyor.
Çünkü benim kocam değil, hala onların evinde, onların oğlu. Ne yapabilirim ki, hiç.. :)
Zaten annesi aynı şehirde oturmamıştı çoook istiyor bence kocam da istiyor ama hic dillendirmedi bana. Neyseki ikimizinde işi başka şehirde ben çalışmıyor olsaydım kesin anasının dibine giderdik. Ozaman bizim bi aile hayatimiz kesinlikle kalmaz..her gün soluğu anasinda alirAy Allah yardımcın olsun kuzum. Kayinvalidemle köye gidince eşimde 1 hafta böyle davranıyor sinir oluyorum bazen bende. Sonra normale dönüyor Allah tan. Aman bir oturalım falan der ilerde sakın kabul etme
Ama ayda bir, iki ayda bir görüşür anne babasıyla.Ama kızlar gittikleri evin gelini kizi dimi..üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?