Eşim bilmem kac kez annesini telefonla ariyor

ben benim yanimda surekli telefonla konusulmasindan rahatsiz olurum ya,
yani sohbet ne olursa olsun, surekli telefonda birileri ile konusmak bence fiziken yaninda olan insana seni cok da sey yapmiyorum demektir.

Ben alacağım evi bile kaynanam, kayın pederimin onayı olmadan onlar beğenmeden alamıyorum.
Kendi paramızla kendi evimizi seçip alamıyoruz. Aramak ne ki? Kabullendim, en kötüsü de o di mi?
Beterin beterini anlattım ki, haline şükret diye. :)

Simdi düşününce ben de annemi çok arıyorum kardesimide yan binamdalar bide. Olmadı bide iki üç kere gidiyorum anneme Eşim daha şikayet etmedi. Ama sizin konumuza gelirsek. Eşiniz biraz abartıyor sanki. Sabah kalkar kalkmaz da araması nedir yani. Uyandım anne kahvaltı yapicam anne falan mı diyorki

Bende annemi günde 1 kere ararım 2. Çok nadirdir ya bi şey soracağımdır ya hastaysa nasıl oldun falan. Eşimin ki artık günde en az 3 defa en az .kahvaltı yaptınız mı hava nasıl çay icin. salonda mi oturuyorsun anne mutfakta misin vs. Çok gıcık oluyorum bennnn artık

Eveeet tam da öyle ..az önce sıcak pide aldım anne..siz yaptınız mı anne geç kalmışsınız.. uykunuzu alamadın sesin niye öyle

Reactions: Z P
Eveeet tam da öyle ..az önce sıcak pide aldım anne..siz yaptınız mı anne geç kalmışsınız.. uykunuzu alamadın sesin niye öyle
Ay Allah yardımcın olsun kuzum. Kayinvalidemle köye gidince eşimde 1 hafta böyle davranıyor sinir oluyorum bazen bende. Sonra normale dönüyor Allah tan. Aman bir oturalım falan der ilerde sakın kabul etme

Ay Allah yardımcın olsun kuzum. Kayinvalidemle köye gidince eşimde 1 hafta böyle davranıyor sinir oluyorum bazen bende. Sonra normale dönüyor Allah tan. Aman bir oturalım falan der ilerde sakın kabul etme
Zaten annesi aynı şehirde oturmamıştı çoook istiyor bence kocam da istiyor ama hic dillendirmedi bana. Neyseki ikimizinde işi başka şehirde ben çalışmıyor olsaydım kesin anasının dibine giderdik. Ozaman bizim bi aile hayatimiz kesinlikle kalmaz..her gün soluğu anasinda alir

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…