eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

manolya tan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
36
0
86
50
Ankara
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.Doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim

Çok üzüldüm yaşamak zorunda kaldığınız şey için. Allah size sabır, oğlunuza da uzun ömürler versin.

amin arkadaşım çok teşekkür ederim.o kadar zor bir durumdayım ki boşanmak istiyorum ama boşanmam diyor ve hala gözümün içine baka baka bunu yapmaya devam ediyor.İnsanlar daha doğrusu erkekler iyice yüzsüzleşmiş bana bunu her erkek yapar belli etmez diyor ben geldim sana açık açık söyledim diyor nasıl bir karektersizlik anlamış değilim

inanın sizi çok ii anlıyorum... okadar yüzsüzlerki gözünün içine baka baka hayatında birisinin olduğunu söylüyolar bide ne senden ne ondan vazgeçerim diyo eeee ozaman niye anlattın afferim bu yaptığın için seni tebrik ediyorum dememizi mi saol bana açık oldun dememizi mi yoksa durum böyle hayatımda kalıp kalmamak sana kalmış demek mi bu... neyse siz daha fazla üzmek istemem sadece rahat bir kafayla düşünüp ona göre hareket etmenizi öneririm...

amin arkadaşım çok teşekkür ederim.o kadar zor bir durumdayım ki boşanmak istiyorum ama boşanmam diyor ve hala gözümün içine baka baka bunu yapmaya devam ediyor.İnsanlar daha doğrusu erkekler iyice yüzsüzleşmiş bana bunu her erkek yapar belli etmez diyor ben geldim sana açık açık söyledim diyor nasıl bir karektersizlik anlamış değilim

Boşanmam derken?
Siz boşanın arkadaşım,neden onun onayını bekliyorsunuz dava açmak için?:ssz:

allah yardımcın olsun... ya bu ne ş.....liktir yaa.. hamıle esın senın keske dogumu bekleseymıs. hıcbır kadın bu muameleyı haketmez..hadsiz densiz... bır an once kurtulursun inşallah arkadasım ..

Esin cok karaktersizmis gercekten,
seni cok cok iyi anladigimi söyliyebilirim, bu cok aci birsey,
heleki sen karnin burnunda hamileymissin bide, ahlaksiz adam gelip o zamanimi buldu sana söylemek icin ?
Hem bide acik acik söyledim diye gururlaniyor, aferinmi bekliyordu acaba ???
Allah yardimcin olsun, cekmesi cok zor iyi düsün :50:

Allah ıslah etsin..
Açık açık söylemek için doğum yapmanı bekleyememiş mi? Bu yaptığı çocuğunun ve senin hayatını tehlikeye atmadı mı?
Bu erkekler neden böyle:(
Bencil..duyarsız..Her b..u yapıp kendilerini haklı gösteriyorlar..Yazık..
Allah yardımcın olsun..

Ne kadar duyarsızmış, hamileliğin son demlerini mi beklemiş söylemek için. Aferin ona örnek bir beyefendi :20: Size bebeğinizle kolaylıklar diliyorum, umarım iyi bir avukatla bir an önce işleri yoluna koyarsınız :26:

Back
X