eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

merhaba canim seni gercekten cok iyi anloyorum.ayni durumdayim.11 yıllık mutlu,aşk dolu bir evlilik yasarken kocam baska birisine asik oldugunu soyledi.Yıkıldim ve hala 7 aydir mucadelw veriyorum.Eşim hem beni hemde onu sevdigini söyluyor.Bu duydugum en acimasizca laf yivami kirtarmak icin direniyorum hala bilmiyorum ne zamana kadar dayanabilirim.Hayat yaşadıgin surece oyle buyutuyorki insani bazen ne yapacagini bile bilemiyor insan...Sorum şu arkadaslar bir kalp iki kişiyi sevebilir mi sizce???Bu nasıl biseydir?Aklım almıyor.Bosanma davasi açıcam avukata gidiyorum sonra beklemeye alıyorum belki pismanlik duyar diye artik gercekten cok ama cok acı cekiyorum...

Bir kalp iki Kişiyi sevemez, biri akışkanlık digerinyeninheyecan. Sen yapsan aynısını ne olurdu acaba. Boyle saçmalık mi olur.

Boşan tazminat Davası ac..

Bir kalp iki kişiyi asla sevmez. Seninle düzeni, yuvası bozulmasın istiyor, diğer iyle gününü gün etmek. Ve sen yuvami kurtaracagim derken ona rahatlik veriyorsun. Hem seninle oluyor hem onunla. Allah aşkına yapma bu eziyeti kendine. Sen de Cansın. Kusura bakma ama kocan da tam bir şeref yoksunu.

Kendinize yeni konu açsanız daha çok yorum alırsınız

Nasil zor biseydir bu.
Evliykrn olabilicek en kotu seylerden biri

Sahi kac yillik konuyu nasil buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…